Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
16.8.11 16:04

No ty holčičí jsou vždycky krásné, se opakuji, ale já chci i holčičkůůůůů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 16:06

ájo, díky moc za pochvalu :huban: já to zkoušela podle návodů, ale stejně to stálo za starou belu - schválně hele - moje výtvory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
16.8.11 16:07

Ja jsem drzela hacek v ruce naposledy na zakladce, to by asi vypadaly ty moje vytvory. I kdyz uz jsem o tom tolikrat premyslela, ze nejakou cepicku zkusim, mozna se nad sebou zkusim zamyslet :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
:oops: :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700

holky díky za pochvalu (-: tak ještě jedna na modelce (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
16.8.11 16:08

opičákovi sluší (-: náhodou na první výtvory dobrý. já ten svůj první párala asi 16× než jsem byla spokojená (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 16:09

aty - Tys háčkovala nebo pletla a háčkovala i tu svetrovou tuniku 8-o 8-o 8-o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 16:09

aty - Tys háčkovala nebo pletla a háčkovala i tu svetrovou tuniku 8-o 8-o 8-o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
16.8.11 16:11

to ne svetřík jsem vzala žinilkový, který malé byl malý, teda ona ho nikdy nenosila, ta žinilka se po vyprání ohromně rozšířila, ale nechtěla jsem jí vyhodit, už tenkrát jsem měla v hlavě, že jí pak nějak dotvořím (-:, takže jsem prodloužila háčkováním rukávy a spodek a uháčkovala čepičku. nepletu, sice je to pěkný, ale při třech dětech bych nepletla, ale akorát nahazovala očka ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 16:13
Aty píše:
opičákovi sluší (-: náhodou na první výtvory dobrý. já ten svůj první párala asi 16× než jsem byla spokojená (-:

aty jsi milá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
16.8.11 16:14

Šáji: No já teda myslím, že to vůbec není tak nepovedený, jak jsi psala, náhodou jsi šikulka :potlesk:

Aty: Teda to je krása - i s tím napleteným na svetříku :potlesk: :potlesk: :potlesk: Na pletení se teprve chystám, teď háčkuju různé bačkůrky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
16.8.11 16:16

Teedaaa!! Já nechápu, jak tohle může někdo dokázat!! 8-o

To se mi moc moc lííbíí a i ty botičky (resp. botička) co tu někdo z vás tvoří… 8-o

Holky to je úžasný, jako jste šikovný!

Já to chci taky umět!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5742
16.8.11 16:16
Ája 35 píše: Šáji: No já teda myslím, že to vůbec není tak nepovedený, jak jsi psala, náhodou jsi šikulka :potlesk:Aty: Teda to je krása - i s tím napleteným na svetříku :potlesk: :potlesk: :potlesk: Na pletení se teprve chystám, teď háčkuju různé bačkůrky :-)

Aha - naháčkovaným, už to čtu :lol: Fakt šikulenka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
16.8.11 16:17

Tak jsem se pokochala a jdu veset zaclony, umyla jsem dneska vsechny okna v baraku, at mam zasluhy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
16.8.11 16:18

jo taky dělám svou první botičku (-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tadytu, zkušební je hotová, takže teď jí rozpářu a udělám holkám místo ponožek, oni pořád šílí po střevíčkách (-:, tak budou mít vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat