Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No ty holčičí jsou vždycky krásné, se opakuji, ale já chci i holčičkůůůůů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ájo, díky moc za pochvalu
já to zkoušela podle návodů, ale stejně to stálo za starou belu - schválně hele - moje výtvory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem drzela hacek v ruce naposledy na zakladce, to by asi vypadaly ty moje vytvory. I kdyz uz jsem o tom tolikrat premyslela, ze nejakou cepicku zkusim, mozna se nad sebou zkusim zamyslet
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opičákovi sluší (-: náhodou na první výtvory dobrý. já ten svůj první párala asi 16× než jsem byla spokojená (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty - Tys háčkovala nebo pletla a háčkovala i tu svetrovou tuniku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty - Tys háčkovala nebo pletla a háčkovala i tu svetrovou tuniku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to ne svetřík jsem vzala žinilkový, který malé byl malý, teda ona ho nikdy nenosila, ta žinilka se po vyprání ohromně rozšířila, ale nechtěla jsem jí vyhodit, už tenkrát jsem měla v hlavě, že jí pak nějak dotvořím (-:, takže jsem prodloužila háčkováním rukávy a spodek a uháčkovala čepičku. nepletu, sice je to pěkný, ale při třech dětech bych nepletla, ale akorát nahazovala očka ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
opičákovi sluší (-: náhodou na první výtvory dobrý. já ten svůj první párala asi 16× než jsem byla spokojená (-:
aty jsi milá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šáji: No já teda myslím, že to vůbec není tak nepovedený, jak jsi psala, náhodou jsi šikulka ![]()
Aty: Teda to je krása - i s tím napleteným na svetříku
Na pletení se teprve chystám, teď háčkuju různé bačkůrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teedaaa!! Já nechápu, jak tohle může někdo dokázat!! ![]()
To se mi moc moc lííbíí a i ty botičky (resp. botička) co tu někdo z vás tvoří… ![]()
Holky to je úžasný, jako jste šikovný!
Já to chci taky umět!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Ája 35 píše: Šáji: No já teda myslím, že to vůbec není tak nepovedený, jak jsi psala, náhodou jsi šikulkaAty: Teda to je krása - i s tím napleteným na svetříku
![]()
![]()
Na pletení se teprve chystám, teď háčkuju různé bačkůrky
Aha - naháčkovaným, už to čtu
Fakt šikulenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se pokochala a jdu veset zaclony, umyla jsem dneska vsechny okna v baraku, at mam zasluhy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo taky dělám svou první botičku (-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tadytu, zkušební je hotová, takže teď jí rozpářu a udělám holkám místo ponožek, oni pořád šílí po střevíčkách (-:, tak budou mít vyžití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit