Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dandoch píše:
Ja jsem drzela hacek v ruce naposledy na zakladce, to by asi vypadaly ty moje vytvory. I kdyz uz jsem o tom tolikrat premyslela, ze nejakou cepicku zkusim, mozna se nad sebou zkusim zamyslet.
Přesně můj případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dík (-: byla by té žinilky škoda, taky ho naše malá miluje, tahá ho všude i čapku a první den v něm i spala (-: no těší mě to (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky, jste taaak šikovný. Já to chci taky umět, nebo mít aspoň nějakej kompletek doma pro naši holčičku co se má narodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šája píše:
dandoch - nějaká akční ne?
Vsak jsem je myla naposledy nekdy mesic pred porodem, uz pres ne nebylo skoro videt
.
Hele, co rikas kdybysme zitra udelaly prepadovku na Vas u Vas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
jo taky dělám svou první botičku (-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tadytu, zkušební je hotová, takže teď jí rozpářu a udělám holkám místo ponožek, oni pořád šílí po střevíčkách (-:, tak budou mít vyžití.
Aty, jééé, tu jsem taky zkoušela. Tak přikládám, i když botičky jsou asi OT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dandoch, klidně přijedte, ale někdy kolem třetí, čtvrté se vrátí milan a jedeme ke tchánom - vezeme tam děti, budou tam zůstávat na čtvrtek - tak myslíš, že to má cenu? ![]()
omlouvám se za OT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ájo, botičky bereme taky
nic není OT - klidně šup sem i s jinýma háčkovanýma či pletenýma výrobkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ájo botičky jsou krásné (-: no holky mají nohu 28 a 25 a syn taky 25 na něj ještě musím vymyslet něcojiného (-: ale mladší už včera říkala, že je strašně chce (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saji - mas SZ, ja jdu na ty zaclony, nez se vzbudi ta nase divoska a zacne zase show
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrý nápad na téma
Mě taky mrzí, že na ty kluky se toho nedá moc udělat. Neháčkuju já, ale moje mamka, tak se trošku pochlubím (za ní
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit