Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maciku ![]()
Tamje úžasná,fakt super na konec bych dala bambulky ![]()
Hned mrkni v Německu,jestli tam nemaj podobne
. Manza me uskrti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky díky.. ty třásně byly zkouška.. ale je fakt, že to něco chce, ale ne třásně.. zkusím zaplést na copík.. popř. ty bambulky… ale ty budou pod bundou či kolem ní překážet..
![]()
jinak je to příze od VLNIKY - RACHEL ![]()
ještě mám krásně růžovou… to zajíček nebude… ale čepulka ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci ten matroš je parádní fakt ((-: náááádhera. no typ pro příští objednávku (((-:
a já konečně udělala a dokončila po týdnu ty dva komplety, huráááá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty krááása!
hele je fakt úžasná! je měkoučká a heboučká!
když jsem přišla do toho obchodu a povídala že potřebuju… na zajíčkovou a na miminko paní se zamyslela a povídá - vy nejste málo náročná
ale pak jsem jukla oni mají skoro u všeho kousky jak to vypadá upletené a měla jsem jasno!
![]()
jen tu růžovou už měli poslední ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty prosím tě vidím, že šály háčkuješ je to rychlejší než pletení? a jak je háčkuješ? mám dělat k další zakázce čepic šály..ale já je zatím pletla.. tak nevím co půjde rychleji.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
maci ten matroš je parádní fakt ((-: náááádhera. no typ pro příští objednávku (((-:a já konečně udělala a dokončila po týdnu ty dva komplety, huráááá.
Aty,z ceho hackujes a hacek c.5,6?Diky.Vypada to moc dobre a krasne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dani mám háček č. 3 má žlutou rukojeť.
maci. já myslím, že uháčkovat šálu je stejně rychlé jako uháčkovat čepici. používám klasický dlouhý sloupek. když je silná vlna, tak dírkuju. jako DS-ŘO-DS-ŘO-DS a další řada to samé akorát strkám háček mezi díry. když je slabší vlna, tak dělám jenom dlouhé sloupky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ati,diky,fakt krasny vecicky,ja jsem zatim zacatecnik mam uhackovane 4cepky,doufam,ze to budu umet jako vy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit