Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
28.9.11 11:04

Fakt?ty brdo tak to jsi sikulka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.11 12:26

Já jsem asi tupá, ale zkoušela jsem háčkovat šálu a pořád se mi to zúžovalo :zed: . Nemáte nějakej návod? Pleteními jde strašně pomalu a tak jsem teď obtěžovalamojí mamku, ale ta to bude dělat jen když bude mít náladu, tak abych se dočkala :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.9.11 12:36

terrad to zužování, musíš prostě přidat i na konci, i když si myslíš, že už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.11 12:40

Já to zkoušela, ale mám to strašný. Dělá mi takový zuby a když jsem to zkoušela poprvé, tak mi rozdíl mezi koncem a prostředkem dělal 1,2 cm rozdíl :roll: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.9.11 15:06

Aty, možná jsi už dávala odkaz a přehlédla jsem, ale návod k té čepici s vločkou by nebyl? Je prostě úžasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.9.11 15:52

jj neděláš poslední a pak zas první očko. ono to vypadá, že už tam není, ale je.. a pak to dělá zub..
Aty jsi dobrá! já háčkuju asi rok a půl.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.9.11 18:17
chuanitka píše:
Aty, možná jsi už dávala odkaz a přehlédla jsem, ale návod k té čepici s vločkou by nebyl? Je prostě úžasná :palec:

chuanitko je to základní placka, klasika ((-: a pak zase jenom reliéfní sloupky, zadní střídající se s předním sloupkem, ALE POZOR NEPÍCHÁM MEZI SLOUPKY, ALE JAKO SE PÍCHÁ NORMÁLNĚ U DLOUHÝCH SLOUPKŮ DO TĚCH OČEK… TO JE ROZDÍL OD KLASIKA RELIÉFNÍCH SLOUPKŮ, no a pak teda barvičky ((-: čepička je opravdu jednoduchá. těch sloupků musí být sudý počet. kdyžtak tady je návod, akorát, že tam to prokládám proužkama z normálního dlouhého sloupku a nepíchám do oček, ale mezi sloupky, tak to bys vynechala no a zakončení mýma oblíbenýma rakovýma okama. http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tu placku nemusíš dělat jako v tom návodu, stačí klasická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.9.11 18:53
Aty píše:
chuanitka píše:
Aty, možná jsi už dávala odkaz a přehlédla jsem, ale návod k té čepici s vločkou by nebyl? Je prostě úžasná :palec:
chuanitko je to základní placka, klasika ((-: a pak zase jenom reliéfní sloupky, zadní střídající se s předním sloupkem, ALE POZOR NEPÍCHÁM MEZI SLOUPKY, ALE JAKO SE PÍCHÁ NORMÁLNĚ U DLOUHÝCH SLOUPKŮ DO TĚCH OČEK… TO JE ROZDÍL OD KLASIKA RELIÉFNÍCH SLOUPKŮ, no a pak teda barvičky ((-: čepička je opravdu jednoduchá. těch sloupků musí být sudý počet. kdyžtak tady je návod, akorát, že tam to prokládám proužkama z normálního dlouhého sloupku a nepíchám do oček, ale mezi sloupky, tak to bys vynechala no a zakončení mýma oblíbenýma rakovýma okama. http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tu placku nemusíš dělat jako v tom návodu, stačí klasická.

Dík! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
28.9.11 19:48

Macíku-paráda,asi bych na konce udělala také bambulky :palec: :hug: :hug:
Aty-taky krása :palec: :hug:
Já háčkuji od loňské zimy,tak musím tedy lecos taky dohánět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
28.9.11 19:52

Aty - krása :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Macíku - Šájinčina Emička bude v čepičce nádherná  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.9.11 20:26

holky dík… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
28.9.11 20:48
Aty píše:
maci ten matroš je parádní fakt ((-: náááádhera. no typ pro příští objednávku (((-:a já konečně udělala a dokončila po týdnu ty dva komplety, huráááá.

Aaaach… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.9.11 22:09

holky díky ((-: maminka to tentokrát zase nechala na mě, akorát si řekla barvičky a co chce za aplikaci ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
29.9.11 11:20

ahoj devcata, prosim jsem chronickej zacatecnik :mrgreen: poradite kde v praze kupujete klubka a jak dosahnout toho kdyz mam slabsi vlnu ale chci aby to bylo takovy vzdusnejsi?vetsi hacek?a o kolik? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.9.11 12:35

no v Praze nevím.. ale hledala bych galanterie…
a pokud máš slabou přízi a chceš to vzdušné.. tak větší háček… sama si musíš zkusit tak aby to vypadalo dobře.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat