Háčkování - stahovací kroužek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Háčkování - stahovací kroužek
ahoj všem háčkovacím maniačkám ![]()
hrozně mě chytlo háčkování, zvládla jsem několik čepiček a mám rozdělaný svetřík ,ale chtěla bych udělat ještě klobouček a normálně jsem se zasekla hned na začátku na takové ptákovině „stahovací kroužek“
může mi to nějaká maminka vysvětlit? U čepiček jsem zvyklá udělat několik řetízkových ok a spojit do kruhu…
U klobouku je ale psáno - stahovací kroužek a do něj x KS ![]()
Předem se omlouvám za stupidní dotaz - holt jsem samouk ![]()
![]()
Příspěvek upraven 26.03.11 v 21:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Nevím, jestli je to ono, ale já někdy začínám čepičku (klobouček) tak, že si kolem ukazováčku omotám přízi do kolečka, do něj pak uháčkuju určitý počet sloupků, a pak jde to kolečko podle potřeby stáhnout na požadovaný průměr
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řekla bych, že je to takhle:
http://www.youtube.com/watch?…
dělám takhle začátky čepiček, pak jen po vháčkování těch třeba KS do středu jen zatáhnu za ten ocásek a on se střed stáhne, tak že tam je jen malá dírka…
Ale třeba někdo poradí líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmmm myslím si že to video že to není ono.. že je to něco jiného… ale já začínám všechno na šest řetízkových očí a spojit pevným okem, ale asi to jde jinak, ale nepídila jsem… ale zkusím pohledat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak podle mne je to toto.. mrkni…
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky moooc děkuju jste zlaté ![]()
Macíku: já jsem asi uplně slepá - na mmb jsem to hledala snad hodinu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele to nic! já vím, že to tam má kámoška víš? takže jsem věděla u koho v návodech hledat! ale určitě si myslím, že jsi chtěla toto že?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
hele to nic! já vím, že to tam má kámoška víš? takže jsem věděla u koho v návodech hledat! ale určitě si myslím, že jsi chtěla toto že?…
ano přesně tohle jsem myslela
Akorát to jdu zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
to jsem ráda že jsem pomohla..
a jak to jde?
no makám na kloboučku,ale ted mi to zas nějak nevychází v očkách ![]()
ale stahovací kroužek mi jde na jedničku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KS je zkratka pro krátký sloupek a to x je že se dělá různý počet krátkých sloupků. Vlastně si uděláš z řetízku kroužek a do toho ty krátké sloupky, třeba dvacet podle toho jak je veliký ten kroužek z řetízkových ok.
- Citovat
- Upravit