Práce s Photoshopem
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce s Photoshopem
Ahoj,
je tu některá, co taky pracuje s Photoshopem? Třeba vzájemný rady, návody, nebo ukázky prací… Nebo jen tak pokec o tomto prográmku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem začátečník, něco už mám za sebou, nějaký ten pěkný kousek, ale většinou mě to stojí nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já se to před několika lety učila tak nějak natruc. Chtěla jsem něco na úpravu fotek a přítel do mě ryl, že u ničeho nevydržim a všechno hned vzdám… No a nakonec jsem vydržela, i když to stálo hodně času i nervů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se to vždy pracně naučím, pak jsem z toho tak utahaná, že na to dlouho nekouknu a pak se to zase pracně učím
Naposledy jsem dělala kalendář. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám s Corelem
A že bych u toho zažívala nějaké dramatické situace teda nemůžu řict
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem grafička, a myslím, že dobrá, když napíšeš co ti nejde, tak ti snad poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj rézi
sem ráda že tu mám spolugrafičku
na co se specializuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
ahoj rézisem ráda že tu mám spolugrafičku
na co se specializuješ?
Ahojík, pracovala jsem ve více firmách, prvně klasická reklamka, takže všechno, od vizitky po billboard
, retuše modelek atd. poslední práce byla sazba časopisu o mobilech
. Ted jsem na mateřské a jjsem ráda, že si od grafiky odpočinu … ![]()
co ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja začínala taky na retuších + sazba časopisu Glanc a podobných (to me bavilo nejvic, ale ty prachy…), potom sazba Makro letáků a teď focení a komplet grafika pro jednu firmu s náhradními díly (naštěstí to mlžu dělat z domova)
. co si pamatuji tak nejhorší bylo sehnat tu první práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám grafiku v knihovně
Teda když nejsem na RD
A mimo jiné, pochopitelně…
A hrozně mě to baví, i když ještě bych se měla samo co učit… Klidně by mě to myslím bavilo i jako samostatná práce… Akorát mě vždycky štvou ti lidi - jak člověk něco vymyslí se zadáním „já to nechám na tobě“ a pak začnou chodit s blbinama, jestli by tam nešlo přidat to a tamto a jestli tamto by nemohlo být o milimetr vlevo…
Ale to je asi normální, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj anguo.
to je bohuzel uplne normalni a vetsinou vymyslis neco pekneho a pak je z toho po korekturach prasarna jak z powerpointu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
ahoj anguo.to je bohuzel uplne normalni a vetsinou vymyslis neco pekneho a pak je z toho po korekturach prasarna jak z powerpointu
holky klienti jsou většinou paka bez vkusu
, a halvně čím větší hlavoun, tím horší nápady ![]()
já jsem se v té poslední práci dost nadřela, byly to hodně stresy, takže ted díky bohu za Honzíka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Já dělám grafiku v knihovněTeda když nejsem na RD
A mimo jiné, pochopitelně…A hrozně mě to baví, i když ještě bych se měla samo co učit… Klidně by mě to myslím bavilo i jako samostatná práce… Akorát mě vždycky štvou ti lidi - jak člověk něco vymyslí se zadáním „já to nechám na tobě“ a pak začnou chodit s blbinama, jestli by tam nešlo přidat to a tamto a jestli tamto by nemohlo být o milimetr vlevo…
![]()
Ale to je asi normální, co?
klasika
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit