Práce s Photoshopem

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4246
17.3.11 21:37

Práce s Photoshopem

Ahoj,
je tu některá, co taky pracuje s Photoshopem? Třeba vzájemný rady, návody, nebo ukázky prací… Nebo jen tak pokec o tomto prográmku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
17.3.11 21:48

Jsem začátečník, něco už mám za sebou, nějaký ten pěkný kousek, ale většinou mě to stojí nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
17.3.11 21:58

No já se to před několika lety učila tak nějak natruc. Chtěla jsem něco na úpravu fotek a přítel do mě ryl, že u ničeho nevydržim a všechno hned vzdám… No a nakonec jsem vydržela, i když to stálo hodně času i nervů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.3.11 22:06

Já se to vždy pracně naučím, pak jsem z toho tak utahaná, že na to dlouho nekouknu a pak se to zase pracně učím :roll: Naposledy jsem dělala kalendář. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 22:14

Pracuji s Gimpem, Photoshop nepouzivam… nebo Picassa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.3.11 22:23

ja sem graficka. topak potrebujes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 01:26

Já dělám s Corelem :lol: A že bych u toho zažívala nějaké dramatické situace teda nemůžu řict :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 06:11

taky jsem grafička, a myslím, že dobrá, když napíšeš co ti nejde, tak ti snad poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 07:03

ahoj rézi :) sem ráda že tu mám spolugrafičku :dance: na co se specializuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 08:23
lucienne píše:
ahoj rézi :) sem ráda že tu mám spolugrafičku :dance: na co se specializuješ?

Ahojík, pracovala jsem ve více firmách, prvně klasická reklamka, takže všechno, od vizitky po billboard :), retuše modelek atd. poslední práce byla sazba časopisu o mobilech :roll: . Ted jsem na mateřské a jjsem ráda, že si od grafiky odpočinu … :palec:
co ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 08:41

ja začínala taky na retuších + sazba časopisu Glanc a podobných (to me bavilo nejvic, ale ty prachy…), potom sazba Makro letáků a teď focení a komplet grafika pro jednu firmu s náhradními díly (naštěstí to mlžu dělat z domova) :D. co si pamatuji tak nejhorší bylo sehnat tu první práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 08:54

Já dělám grafiku v knihovně :lol: Teda když nejsem na RD :lol: A mimo jiné, pochopitelně…

A hrozně mě to baví, i když ještě bych se měla samo co učit… Klidně by mě to myslím bavilo i jako samostatná práce… Akorát mě vždycky štvou ti lidi - jak člověk něco vymyslí se zadáním „já to nechám na tobě“ a pak začnou chodit s blbinama, jestli by tam nešlo přidat to a tamto a jestli tamto by nemohlo být o milimetr vlevo… :roll: :mrgreen: Ale to je asi normální, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 09:05

ahoj anguo. :mavam: to je bohuzel uplne normalni a vetsinou vymyslis neco pekneho a pak je z toho po korekturach prasarna jak z powerpointu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 09:11
lucienne píše:
ahoj anguo. :mavam: to je bohuzel uplne normalni a vetsinou vymyslis neco pekneho a pak je z toho po korekturach prasarna jak z powerpointu :poblion:

holky klienti jsou většinou paka bez vkusu :lol: , a halvně čím větší hlavoun, tím horší nápady :roll:
já jsem se v té poslední práci dost nadřela, byly to hodně stresy, takže ted díky bohu za Honzíka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 09:12
Angua píše:
Já dělám grafiku v knihovně :lol: Teda když nejsem na RD :lol: A mimo jiné, pochopitelně…A hrozně mě to baví, i když ještě bych se měla samo co učit… Klidně by mě to myslím bavilo i jako samostatná práce… Akorát mě vždycky štvou ti lidi - jak člověk něco vymyslí se zadáním „já to nechám na tobě“ a pak začnou chodit s blbinama, jestli by tam nešlo přidat to a tamto a jestli tamto by nemohlo být o milimetr vlevo… :roll: :mrgreen: Ale to je asi normální, co? :lol:

klasika :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat