Práce s Photoshopem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
18.3.11 09:16

jojo stresy to jsou. hodne lidi si to neuvědomuje a jenom řekne: jééé ty retušuješ celebrity to by mě hrozně bavilo! ale to že je nejaka uzavírka a všichni si všechno navymýšlej v den tisku tak to už nevidí. a nemluvim o tom jak sem se každých 14 dní modlila abych tam neměla nějakou botu. když je něčeho náklad 500 000 tak už má člověk docela strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 09:24
lucienne píše:
jojo stresy to jsou. hodne lidi si to neuvědomuje a jenom řekne: jééé ty retušuješ celebrity to by mě hrozně bavilo! ale to že je nejaka uzavírka a všichni si všechno navymýšlej v den tisku tak to už nevidí. a nemluvim o tom jak sem se každých 14 dní modlila abych tam neměla nějakou botu. když je něčeho náklad 500 000 tak už má člověk docela strach :lol:

jj uzávěrky jsou drsný, ve středu do 12 do tiskárny nebo časák nevyjde… :twisted: … Botu jsem udělala, škoda za 50 000,– :roll: , zkurvila jsem reklamu Vodafonu… naštěstí se to nějak uhrálo, ale bylo to psycho… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 09:25

ja mela pokuty za 3 roky asi 100 000,– a to jsem na tom byla ještě nejlíp z týmu 7 grafiků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 09:27

právěže spousta lidí si neuvědomuje jaká je to zotpovědnost… Taky jsem vždycky trnula, co bude… ještě když tiskárna nedělala žádný tech. kontroly… Ted jsem na RD a užívám si to :dance: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 09:28

Tak to jsem hned klidnější, že se rozčiluju vlastně zbytečně :lol: :lol: :lol: Se za něco kolikrát skoro stydím, ale co už no… :lol: U nás je hlavně důležité, aby cokoli přečetl poloslepý senior z 300 m :roll: :mrgreen:

No jasně, nemožné na počkání, zázraky hned :lol: Šak jenom tady toto tam přidej :lol:

Lucienne, já dělám plakáty, takže trochu znám - to by se člověk vyvrátil, když už to jede z kopírky :mrgreen: I když naše paní ředitelka trvá na tom, že všecko kontroluje vytištěné, tak se stejně stane :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 09:29
lucienne píše:
ja mela pokuty za 3 roky asi 100 000,– a to jsem na tom byla ještě nejlíp z týmu 7 grafiků :lol:

tak to je mazec, a to ti dali zaplatit? mě strhli něco z platu, ale jinak se to kompenzovalo nějakou reklamou v časáku zdarma, plat jsem měla podprůměrný, takže to bych bylo o vodě a chlebu :lol: :mrgreen:
lucienne
a chceš to dělat dál? já uvažuju o změně oboru… nějak na to nemám nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 09:31

Ty jo, tak ty pokuty jsou celkem drsné… Já snáším jenom nepříjemné pohledy ředitelky :lol:

Kdysi jsem v Praze viděla nějaký billboard s fakt drsnou hrubkou - a myslím, že záměr to nebyl (nebo jsem ho nepochopila) :lol:

Nebo v metru visely nějaké plakáty a bylo tam nesnažte (nebo co) se to vidět za NÍ (místo za NI) :lol: Tak stane se, že…

To se pak tiskne znovu, když se na to přijde? Asi jo, že? Za tu pokutu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 09:31

to se máš rézi. mně to zatím čeká :lol: teda doufam ze bude vse v poradku :dance: jinak u nas je zase dulezite aby to bylo vyrazné. takže žlutá rudá černá takový ty buttony šílený, úkos a reliéf… hlavně aby to bylo „3d“ no však to znáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 09:34
rézi82 píše:
lucienne píše:
ja mela pokuty za 3 roky asi 100 000,– a to jsem na tom byla ještě nejlíp z týmu 7 grafiků :lol:
tak to je mazec, a to ti dali zaplatit? mě strhli něco z platu, ale jinak se to kompenzovalo nějakou reklamou v časáku zdarma, plat jsem měla podprůměrný, takže to bych bylo o vodě a chlebu :lol: :mrgreen:
lucienne
a chceš to dělat dál? já uvažuju o změně oboru… nějak na to nemám nervy :(

rézi to mi strhli… 2× 50 000. no nadsena sem moc nebyla, ale furt se mi to vyplatilo… ale ted uz bych na to neměla :D mně by nejvíc bavilo fotit svatby :D ale to chce drahý vybavení a kapitál do začátku, což po mateřské mít nebudu… ale rozhodně nechci jen jedno dítě :dance: takze to budu resit pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 09:36

anguo to je ruzne. nekteri klienti jsou v pohodě a jsou radi ze treba jen dostanou slevu. a nekdo to chce pretisknout a to je pak pruser… ale tyto věci má řešit korektor… když si ho někdo nezaplatí tak má smůlu. to neni chyba grafika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 10:01

Lucienne, to je fakt, grafik nemůže umět všecko, že :lol: :lol: :lol:

Tak zas když mají z čeho strhávat 50 000,–, tak je ta zodpovědnost dobře zaplacená… Mně by 4 měsíce nesměli dát vůbec žádnou výplatu, aby se jim pokrylo 50 litrů :lol: Ale já zas nenapáchám takové škody :mrgreen: To se dívám, že bych se teda jako grafik měla výrazně lépe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 10:12

angua ono spis sou grafici podceneny. v prvni praci sem mela 8000 cistyho :zed: ale musela sem to vzit protoze bez praxe me nikdy nechteli :nevim: tato prace byla slušně zaplacena ale jak vidis tak za ty stresy mi to stejně nestálo a odešla jsem na min placenou ale pohodovou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 10:47
Angua píše:
Lucienne, to je fakt, grafik nemůže umět všecko, že :lol: :lol: :lol:Tak zas když mají z čeho strhávat 50 000,–, tak je ta zodpovědnost dobře zaplacená… Mně by 4 měsíce nesměli dát vůbec žádnou výplatu, aby se jim pokrylo 50 litrů :lol: Ale já zas nenapáchám takové škody :mrgreen: To se dívám, že bych se teda jako grafik měla výrazně lépe… :think:

no nevim, měla jsem také v první práci 8 000, pak 12 000 a v poslední 20 hrubého, takže asi tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 10:51

hmmm to je horší než prodavačka :nevim: ja říkam ze je to podcenovany a pritom je to takova zodpovedna prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.11 10:52
lucienne píše:
angua ono spis sou grafici podceneny. v prvni praci sem mela 8000 cistyho :zed: ale musela sem to vzit protoze bez praxe me nikdy nechteli :nevim: tato prace byla slušně zaplacena ale jak vidis tak za ty stresy mi to stejně nestálo a odešla jsem na min placenou ale pohodovou :dance:

tak to tě chápu :palec: , já jsem v té poslední už fakt nevěděla co dál… Byla jsem tam i do 2 do noci :-? , jinak běžně místo 8h, 12h.. Když jsem otěhotněla nechala jsem si v 5M napsat neschopenku, fakt to za to nestálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat