Práce s Photoshopem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
18.3.11 19:52

díky. to je fajn stranka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 19:53

A inspiraci beru z abduzeedo a photoshoplady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 20:02

Tak to se ráda něco dozvím, já si stahjuju na ten scrapbook tak náhodně, teď jsem získala 90 GB různých pytlovin od kámošky, tak mám na chvíli vystarané :lol:

Na shutterstocku je myslím zareigstrovaný MM (teda něco mi to říká) :think:

Jsem večer sama doma, tak si to všecko prošmejdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 23:20

Tak jo, mám první dotaz - jsem zvyklá z Corelu si zoomovat kolečkem. To tam nějak jednoduše nejde? To musím furt klikat na lupu??? :roll:

Jak se na to dívám, jsem si myslela, že GIMP je debilní program a on je ve skutečnosti dělaný podle Photoshopu :lol: :lol: :lol: No třeba si zvyknu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 23:22

Jo, zoom vyřešen, jde to s Altem - předtím mi to nevím proč nešlo (asi žvýkal :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 23:34

Ale jo… Na druhý dotek musím říct, že si na to asi zvyknu, některé věci se mi tam zdají lepší… Tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.3.11 00:34

Tak výsledek ten, že jsem se s tím sama nedomluvila a udělala to v Corelu :mrgreen: Ale ještě mu dám šanci a mrknu na nějaké tutoriály… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.3.11 08:22

chichichi :D člověk to nesmí vzdát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.3.11 10:18

No mně to přijde úplně mimo…

Jak třeba udělám, abych mohla upravit jas a spol. jenom v jedné vrstvě a nedělalo se to v celém obrázku? Jak udělám z objektu masku? Já jsem to tam nenašla :nevim: A když chci něčím rotovat, tak z toho musím udělat rastrový obrázek nebo jak se to tam jmenovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.3.11 11:18

anguo photoshop je pro praci s rastrovymy obrazky. na vector je illustrator :dance: a masky a upravu jasu ve vrstve najdes v panelu vrstvy (layers)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.3.11 17:31

No to já vím, že je to na rastry, tím víc mě zmátlo, že jsem našla nabídku rotovat až poté, co jsem zvolila nějakou možnost převodu :nevim: Jsem totiž tak nějak počítala s tím, že když to byl původně png, tak to bude asi rastr, ovšem PS je zřejmě jiného názoru nebo má nějakou zvrácenou terminologii :mrgreen: Nebo jsem teda špatně hledala a ta možnost tam někde byla moc dobře schovaná :lol: :lol: :lol:

Na ten panel vrstvy mrknu, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.3.11 12:12
lucienne píše:
mne to bavilo (photoshop) a chtela jsem delat jinou školu než ostatní. :lol: tak mám propagační výtvarnictví… aby te nekde vzali, budeš potřebovat kvalitní portfolio a počítat s tím že v první práci v oboru nebude plat nic moc. ty umíš i ostatní produkty adobe nebo pouze photoshop?

nemáš náhodou grafku v jihlavě ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.3.11 12:16
lucienne píše:
tak to jsi byla tedaa pekne spatne placena za 400 str mesicne. :zed: ja se tesim na to moje bejby… jak se dělaj ty knihy pro mimi jak je tam o nem o jeho rodině a tak tak mu to sázim, aby to měl pěkné podle našich představ a personalizované :palec:
šikulka :) :potlesk: , já jsem byla tak zhnusená tou prací, že jsem na grafiku ještě pořádně nesáhla :roll: , natož na sazbu… jen fotky před tiskem si upravuju.. křivky, kontrast a tak… no budeš se asi divit, ale 20 hrubého mi přišlo ještě hodně dobrý a bylo to nejvíc od školy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.3.11 12:34

nene delala jsem skolu na praze 8 :) jinak sem delala jeste kalendare pro rodinu k vanocum a melo to takovy uspech ze to budu muset delat kazdej rok :roll: :lol: jinak s tim platem me to mrzi. ty pracujes v praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.3.11 13:13
lucienne píše:
nene delala jsem skolu na praze 8 :) jinak sem delala jeste kalendare pro rodinu k vanocum a melo to takovy uspech ze to budu muset delat kazdej rok :roll: :lol: jinak s tim platem me to mrzi. ty pracujes v praze?
:potlesk: :palec: Taky občas pro rodinu něco udělám, kalendáře, raději ne, taky by chtěli každý rok :))))) :pankac: , já jsem pracovala v Brně, Vím že třeba u Student Agency byl plat pro grafika 12 000 :twisted: a to požadovali i Flash, jinak co jsem dělala konkurzy, tak všude stejná bída… Věřím, že v Praze jsme na tom líp (grafici)…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat