Práce s Photoshopem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
18.3.11 13:11

Myslím teď ty stránky obecně, ne ty věci, co tam lidi dávají na ukázku - to bych si nedovolila :mrgreen: Ale vyznívá to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 13:14
Angua píše:
MM = Můj Muž :lol: Jj, on učí grafiku na střední škole + je tam něco jako vrchní fotograf a grafik :lol:

Tyjo, ale od 2 k 5 snad nějaký vývoj byl, ne? :mrgreen:

Tak až se vrátíte, tak mi prosím poraďte, co s těma štětcema :lol: Já jich mám stažené 3 hromady, když stahuju nějaký DS a je to tam, tak to beru též, ale nevím, jak to dostat do toho PS (v Corelu ani též nevím, jestli to jde…). Né, že bych to tam teda už někdy hledala, ale kdybych nemusela, tak by to bylo fajn :lol: :lol: :lol:

Otevřeš PSko, klikneš na úpravy a v tom na správce přednastavení, otevře se ti okno se štětcema a klikneš v tom okně na načíst a pak už jen vybereš, kde ty štětce máš a který tam dáš. Pak jen klikni na hotovo a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 13:26

ahoja holky! už přišly výsledky. tak mam radost. downa mam 1:20 000 a ty ostatni 1:50 000 a 1:150 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 13:35

Tak to moc gratuluju,že je vše v pořádku :potlesk: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 14:04

Jé, tak bomba, mrknu na to :-D Mám to v AJ, tak to snad najdu :lol:

Lucienne, super, že je všecko OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 14:10
Angua píše:
Jé, tak bomba, mrknu na to :-D Mám to v AJ, tak to snad najdu :lol:Lucienne, super, že je všecko OK :palec:

To správce přednastaveni by mělo být asi preset manager, když to máš v AJ a načíst bude Load…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 14:14

díky holkyyyy ! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 15:23
pikesova.lucie píše:
Angua píše:
Jé, tak bomba, mrknu na to :-D Mám to v AJ, tak to snad najdu :lol:Lucienne, super, že je všecko OK :palec:
To správce přednastaveni by mělo být asi preset manager, když to máš v AJ a načíst bude Load…

Jasné, našla jsem to v pohodě :lol: Akorát teda v té dvojce jdou přidávat jenom po jednom, já jich mám tak sto :lol: Tak stahuju pětku a zkusím pohledat i nějakou češtinu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 15:24

A stahuju ještě Lightroom, kámoška to dost používá, i když je to asi jednodušší nástroj, tak prý je dobrý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 15:25

A hlavně teda doufám, že mi to pojede - jsem se nedívala na systémové požadavky, s tím, že to nějak dopadne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 15:41
Angua píše:
pikesova.lucie píše:
Angua píše:
To správce přednastaveni by mělo být asi preset manager, když to máš v AJ a načíst bude Load…
Jasné, našla jsem to v pohodě :lol: Akorát teda v té dvojce jdou přidávat jenom po jednom, já jich mám tak sto :lol: Tak stahuju pětku a zkusím pohledat i nějakou češtinu… :think:

A to stahuješ 30ti denní verzi, nebo to budeš mít s crackem, aby z toho byla plná verze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.3.11 15:46

Tož jistě, že plnou :mrgreen: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.11 15:49
Angua píše:
Myslím teď ty stránky obecně, ne ty věci, co tam lidi dávají na ukázku - to bych si nedovolila :mrgreen: Ale vyznívá to tak :lol:

jistě to by od nas nebylo hezké :lol: třeba některé babičky z toho musí být na větvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.3.11 15:53
Angua píše:
Tož jistě, že plnou :mrgreen: :oops: :lol:

Hádám, že z Trackeru? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.3.11 17:58
pikesova.lucie píše:
kolozubka píše:
Já se to vždy pracně naučím, pak jsem z toho tak utahaná, že na to dlouho nekouknu a pak se to zase pracně učím :roll: Naposledy jsem dělala kalendář. :oops:
Ten kalendář je fakt moc hezoučkej.

Díky za pochvalu. Mě se děsně líbí Scrapbook, tak jsem to chtěla zkusit, ale bohužel nemám ani výtvarné vzdělání, ani výtvarný cit, ale děsně mě to baví, tak to dělám pro svoje potěšení. Jen jsem si ten kalendář dala vytisknout a změnili mi barvy :roll: Hlavně, že jsem si s těma barvama vyhrála, protože barvy mám moc ráda. Photoshop mě naučil manžel a teď si ještě musím pořídit nějaký lepší foťák, abych měla nějaký pěkný materiál :lol:

lucienne, to logo je úžasný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat