Práce s Photoshopem
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lucienne: Jsi mě tím logem navnadila, abych taky nějaký dneska udělala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anguo co je mm? ja se v tech emiminovskejch zkratkach jeste nevyznam
to je manzel? on dela taky grafiku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Tak ho ještě mámSe dívám, že CS2 a ona už je pětka
No já si myslela, jakej mezi CS4 a CS5 bude rozdíl a musím říct, že je to prakticky to samý… Opravdu jen minimální vylepšení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dík za pochvalu holky.
bude to na litých kolech uplne uprostřed. třeba to někdy uvidíte real. jinak už sem měla celostátní billboard kampaň tak to mě taky těšilo.
špenátu je mi líto, zrovna bych si taky dala
jména máme lukášek nebo lilien.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně se u cs5 líbí warp tool nebo jak se to jmenuje a právě ty nové styly štětce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilien je krásný jméno. Mě právě ty štětce zase tak moc nenadchly.Mám stažený štětce ze ctyřky a ty nový vůbec nepoužívám. Ale zase je to možná i tom zvyku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky nam se lili taky líbí, hned nas okouzlilo
ale stejne to bude nejspis kluk
ja tu cs 5 mela jen nachvilku na jinem pocitaci, ale docela se mi zamlouvala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak sem rada ze sem narazila na lidi s vytvarnym vkusem a nadáním a ne furt věci typu https://www.emimino.cz/…ntaze-56982/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkujeme ![]()
To je přesne to o čem jsem psala… Stránky typu ,,Proč to dělat 3 hodiny, když to můžeš mít za tři minuty,, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pikesova.lucie píše:
Děkujeme
To je přesne to o čem jsem psala… Stránky typu ,,Proč to dělat 3 hodiny, když to můžeš mít za tři minuty,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MM = Můj Muž
Jj, on učí grafiku na střední škole + je tam něco jako vrchní fotograf a grafik ![]()
Tyjo, ale od 2 k 5 snad nějaký vývoj byl, ne? ![]()
Tak až se vrátíte, tak mi prosím poraďte, co s těma štětcema
Já jich mám stažené 3 hromady, když stahuju nějaký DS a je to tam, tak to beru též, ale nevím, jak to dostat do toho PS (v Corelu ani též nevím, jestli to jde…). Né, že bych to tam teda už někdy hledala, ale kdybych nemusela, tak by to bylo fajn
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
jinak sem rada ze sem narazila na lidi s vytvarnym vkusem a nadáním a ne furt věci typu https://www.emimino.cz/…ntaze-56982/
Jj, ty jsou hrozné. Něco víc, něco míň, něco se přinejhorším se zavřeným okem dá, ale většinou je to hrůza
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit