Práce s Photoshopem
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolozubko děkuji za pochvalu. ja sem rada ze se nekdo snaží něco dělat a ne to nahrát na nejakej ten web s rameckama. to je fakt hruza
a jaky fotacek se ti libi? ja chci nejakej do porodu canon asi d450. at ma mimi pekne fotecky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
kolozubko děkuji za pochvalu. ja sem rada ze se nekdo snaží něco dělat a ne to nahrát na nejakej ten web s rameckama. to je fakt hruzaa jaky fotacek se ti libi? ja chci nejakej do porodu canon asi d450. at ma mimi pekne fotecky
Ty předpřipravený rámečky jsou fakt děsný. Taky jsem ho použila, ale než jsem vybrala takový, co by byl aspoň trochu pěkný, tak jsem prošla spoustu hrůz. Stejně to ale nebylo ono, tak jsem to chtěla zkusit sama. Ještě že v rámci Scrapbooku se dají sehnat krásný kity lidiček, co mají výtvarné cítění a já to můžu jen naaranžovat tak, jak se mi to líbí.
Foťák chci Sony A33. Až se tím trochu prokoušu, tak bych chtěla nějaký pěkný objektiv, ale obávám se, že jestli tomu propadnu, tak nezůstanu u jednoho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja sem asi mimo, ale co je to ten scrapbook? ja vim že je to takový styl jakoby ruzne vzory a utrhnutý papír, ale nevim o cem přímo mluvíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja vymýšlim layout na tu knihu pro mimčo. tak sem zvědavá co z toho nakonec vyleze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
ja sem asi mimo, ale co je to ten scrapbook? ja vim že je to takový styl jakoby ruzne vzory a utrhnutý papír, ale nevim o cem přímo mluvíš.
Jsou to takové koláže. Mrkni třeba sem.
http://www.afterfivedesigns.com/…/product.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
ja vymýšlim layout na tu knihu pro mimčo. tak sem zvědavá co z toho nakonec vyleze
Je to hezoučký, ale co zkusit takový ty ornamentový štetce do PSka? Natiskneš v PSku, zvětšíš podle potřeby a zvolíš si intenzitu. Vypadá to moc hezky, zvlášť když na to dáš malou viditelnost. Taky jsem je dříve používala, většinou na fotky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luci nevim presne ktery myslis. nemas nekde ukazku? stejne ta knizka bude nakonec vypadat uplne jinak protoze to bude asi kluk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:Angua píše:jistě to by od nas nebylo hezké
Myslím teď ty stránky obecně, ne ty věci, co tam lidi dávají na ukázku - to bych si nedovolilaAle vyznívá to tak
třeba některé babičky z toho musí být na větvi
No, myslím, že nejen babičky
Kdyžtak kolikrát pozoruju frekvenci výskytu zlatých lišt v oknech
![]()
pikesova.lucie píše:Angua píše:Hádám, že z Trackeru?
Tož jistě, že plnou![]()
![]()
Přes torrent ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je fakt anguo
mně se i hrozně nelíbí ty fotky ze škol. když si koupis potret. ty tam davaj asi taky ramečky z těch webů různých ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo mate nejaky oblibeny web kde stahujete brushe nebo berete inspiraci? ja mam oblibeny smashingmagazine.com a abduzeedo.com a samozřejmě DA
a ještě - nevim jestli to znáte, ale ja si privydělávám prodejem grafik a fotek atd. na shutterstock.com ja se tomu moc nevenuju ale tak 500-1000 mesicne vydelam. za to ze nic nedelam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit