Práce s Photoshopem
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dělala jsem weby pro kamaráda, tak nevím, jestli je nakonec použil, ale zaplaceno jsem za to dostala… Sice pakatel, ale aspoň něco… Nějak se zčínat musí, že? Zeptám se ho a kdyžtak pošlu odkaz… Jinak weby nejsou zase tak těžký, ale buď musíš umět kódovat, nebo mít někoho, kdo ti to nakóduje. Ale pro člověka, kterej nepracuje jako já v nějaký grafický firmě, kde na to mají lidi, je to kódování nutnost, páč bych musela ze svýho honořáře ještě platit nějakýmu kodérovi…
A navíc je to lepší to umět, páč musíš vědět, jestli do designu ty věci vůbec můžeš dát, aby z toho ten kód vůbec šel udělat… Dost jsem s tím zápasila na začátku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak dlouho to dělali tam samozdřejmě nenapíšou, páč to by asi nikdo nedělal… Počítám tak tři, čtyři hodiny, že by to mohlo trvat? U mě spíš tak 3 nebo 4 dny ![]()
Příspěvek upraven 18.03.11 v 12:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
chichito je super že učís na kurzech! jak se k tomu člověk dostane? ja doufam ze te neurazim ale ten corel nemam vubec rada. když mi někdo něco pošle v corelu tak si rvu vlasy.
ale každymu vyhovuje neco jineho. to je jasné
No ta naše knihovna je taková akční. Bohužel je teda učím GIMP
, protože to musí být prostě program, který je zadarmo - jednak by mi ho tam knihovna nekoupila a jednak je to pro masy, čili začátečníky (bo to hradí EU), čili by měli mít možnost ho pak v pohodě někde (legálně) získat a navíc je to jenom 10 hodin ![]()
Nejlepší byla naše říďa, když jsme hledali, jaký program učit v jednom kurzu (nakonec jsem stáhla 30-denní trial Corelu) a ona prý - tak tam dáme nějaký ten Photoshop nebo něco, ne?
Byla velmi překvapená, kolik to stojí ![]()
Já mám Corel ráda, že se v něm vyznám - dostala jsem se k němu jako k prvnímu
Mám někde i PS a chtěla jsem se tam naučit, ale honem jsem se tam neorientovala, tak zapadl
Je fakt, že když dělám scrapbooking, tak png s maskama se otevřou v PS normálně, jak to má být a v Corelu si to musím ještě překopírovat
Asi mě budete inspirovat a někde ho vyštrachám, jestli jsem to neodinstalovala… Sice to bude beztak nějaká prehistorická verze, ale pro začátek…
Ať mám srovnání ![]()
No ty předchystané rámečky nebo co to je na netu jsou většinou fakt dost příšerné. Kýč jak sviňa
To asi vymýšlí nějací ti velcí hlavouni ![]()
To jako někdo kreslil ručně toho vlka???
Tak to teda respekt, to bych neudělala v životě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to jsi dobra luci ze umis i kody…
a jak ty to mas? ses tehotna nebo mas dětičky?
u toho vlka si myslim že to trvá dýl… ale těžko říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo, tak to si zkusím, toho vlka
Já bych teda potřebovala, kdyby tak ten první obrázek šel někde stáhnout, ale zkusím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anguo a illustrator si zkoušela? podle mě je to lepší když umíš photoshop protože se to ovládá dost podobně
ale jestli jsi zvyklá na corel tak je to asi jedno.
ale když musis pouzivat 4 a vice programu od adobe, tak se ti to pak lepe ovládá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anguo toho vlka si den do vrstvy pod to tvoje a obkresli ti to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v očekávání. V červenci mi to vypukne ![]()
A ty máš dětičky, nebo taky čekáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MM by ho dělal tak 3 týdny
On pracuje stylem, že udělá 3 kroky, pak to 3 minuty pozoruje, opraví, 3 minuty to pozoruje… Než má výsledek naprosto bezchybný a perfektní
Kolikrát si to otevře, lehne si na postel a třeba 10 minut to jenom pozoruje (většinou hotový výsledek teda) Asi dostává v práci delší termíny, než já, já to vždycky musím udělat tak, aby to hlavně bylo nějak, protože mi na to dají strašně málo času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky musim se vam pochlubi svym poslednim logem. hrozne me potesi kdyz ho pak vidim na hotovem vyrobku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně je 24 a čekám první mimi v září. dnes mi přijdou výsledky screeningu
a co čekáš? už víš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucienne píše:
anguo toho vlka si den do vrstvy pod to tvoje a obkresli ti to
Jj, to mě taky napadlo ![]()
V Illustratoru jsem nedělala nikdy… Zase Corel umím - Draw jsem uměla vlastně první… Teda ovládat, ne že bych dělala nějaké obrazy
Mě naštěstí nikdo žádné programy od Adobe používat nenutí (kromě Acrobat Readeru
), ale věřím, že je to pak podobné…
Logo supr, věřím, že tě to těší, já mám radost, už jenom když visí po městě ty moje plakáty nebo se stále používají mnou vytvořené diplomy (bo kolegové jsou zdechlí dělat něco nového
) - takže když je to něco celostátního či světového, tak to musí být bomba pocit ![]()
Taaaaak a teď jsem kvůli vám spálila špenát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je moc pěkný, povedlo se ti
Mě se poslední dobou zdá, že když kouknu na net, kde jsou na ně třeba různý návody, tak je dělá hrozně přeplácaný a kombinuje tam šíleně moc barev., že se pak na to ani nedá koukat. Někdy je lepší míň, než víc…
U toho tvýho se mi líbí, že je to v příjemných barvách a že je jednoduchý… Moc se ti povedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě bude 20 a taky čekáme první mimi. Já jsem už v pátém měsíci, tak už nám předevčírem na velkým UZ řekli, že budeme mít chlapečka… A už máte vybraný jména? My budeme mít Matyáška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit