Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosim, rozlusti nekdo hadanku na obrazku? Misto otazniku se musi doplnit jedna z osmi variant. Melo by to mit logicke reseni.
To mě zajímá, tak si počkám na výsledek, ale ano, taky se momentálně přikláním k prázdné šachovnici. Čtverečky jsou jasné, ty postupně přibývají. U koleček zatím nevidím jiný vzorec než v první řádce čtyři, ve druhé tři a ve třetí tedy ty dva, co už tam jsou… ![]()
Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.
Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo ![]()
@Zuzaja píše:
Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo
Souhlasím, poslední varianta s bílými kolečky.
@Hana19 píše:
@Sedmnactnulajedna kolečka se posouvají
Joo, už to vidím. ![]()
Na tom šestém obrázku teda prochází dvěma černými poli, ale barvu mění jen jednou, ne?
Nebo mi zase něco uniká ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Joo, už to vidím.Na tom šestém obrázku teda prochází dvěma černými poli, ale barvu mění jen jednou, ne?
Nebo mi zase něco uniká
Ta kolečka nezačínají obě stejně, jedno je černé a jedno bílé, a pak při každém průchodu černou se to změní, sedí to.
@zrcadlo píše:
Ta kolečka nezačínají obě stejně, jedno je černé a jedno bílé, a pak při každém průchodu černou se to změní, sedí to.
jj, jasný. akorát na tom zmiňovaném šestém, a taky na čtvrtém, prochází dvěma černými za sebou, ale mění se jen jednou.
@Sedmnactnulajedna píše:
jj, jasný. akorát na tom zmiňovaném šestém, a taky na čtvrtém, prochází dvěma černými za sebou, ale mění se jen jednou.
To druhe kolecko se na ctvrtem obrazku vstupuje do ctverecku jako cerne a zmeni se na bile. Na patem obrazku vstoupi do ctverecku v druhem radku a prvnim sloupci a zmeni se na cerne. Na sestem obrazku tedy vystoupi na policku v druhem radku a druhem sloupci jako cerne.
@Zuzaja píše:
Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo
Ano, ty jsi na to prisla. Ja si tim lamu hlavu uz par dnu. Kolecka se posouvaji. Na cernem policku nejsou videt a zaroven meni barvu, takze je to varianta 8 s dvema bilymi kolecky. Dekuji ![]()