Hádanka dne

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.6.22 09:29

Hadanka dne

Prosim, rozlusti nekdo hadanku na obrazku? Misto otazniku se musi doplnit jedna z osmi variant. Melo by to mit logicke reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3667
6.6.22 09:53

Myslím, že ta prázdná šachovnice bez puntíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
6.6.22 10:22

To dáváš jen tak nebo se snažíš vyplnit IQ test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.6.22 10:22

To mě zajímá, tak si počkám na výsledek, ale ano, taky se momentálně přikláním k prázdné šachovnici. Čtverečky jsou jasné, ty postupně přibývají. U koleček zatím nevidím jiný vzorec než v první řádce čtyři, ve druhé tři a ve třetí tedy ty dva, co už tam jsou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.6.22 10:26

@Sedmnactnulajedna kolečka se posouvají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
6.6.22 10:43

Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.

Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16044
6.6.22 11:04
@Zuzaja píše:
Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo :mrgreen:

Souhlasím, poslední varianta s bílými kolečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
6.6.22 11:24

Ano, posledni obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.6.22 11:28
@Hana19 píše:
@Sedmnactnulajedna kolečka se posouvají ;)

Joo, už to vidím. :palec:

Na tom šestém obrázku teda prochází dvěma černými poli, ale barvu mění jen jednou, ne?
Nebo mi zase něco uniká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16044
6.6.22 11:44
@Sedmnactnulajedna píše:
Joo, už to vidím. :palec:Na tom šestém obrázku teda prochází dvěma černými poli, ale barvu mění jen jednou, ne?
Nebo mi zase něco uniká :lol:

Ta kolečka nezačínají obě stejně, jedno je černé a jedno bílé, a pak při každém průchodu černou se to změní, sedí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.6.22 11:48
@zrcadlo píše:
Ta kolečka nezačínají obě stejně, jedno je černé a jedno bílé, a pak při každém průchodu černou se to změní, sedí to.

jj, jasný. akorát na tom zmiňovaném šestém, a taky na čtvrtém, prochází dvěma černými za sebou, ale mění se jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.6.22 14:35
@Sedmnactnulajedna píše:
jj, jasný. akorát na tom zmiňovaném šestém, a taky na čtvrtém, prochází dvěma černými za sebou, ale mění se jen jednou.

To druhe kolecko se na ctvrtem obrazku vstupuje do ctverecku jako cerne a zmeni se na bile. Na patem obrazku vstoupi do ctverecku v druhem radku a prvnim sloupci a zmeni se na cerne. Na sestem obrazku tedy vystoupi na policku v druhem radku a druhem sloupci jako cerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 22:42
@Zuzaja píše:
Kolecka se posouvaji po radcich a mění barvu průchodem tmavého políčka. Podle me by to mohla poslední varianta s bílými kolečky.Ale na políčku 6 mi to trochu zahaprovalo :mrgreen:

Ano, ty jsi na to prisla. Ja si tim lamu hlavu uz par dnu. Kolecka se posouvaji. Na cernem policku nejsou videt a zaroven meni barvu, takze je to varianta 8 s dvema bilymi kolecky. Dekuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí