Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra píše:
Hele ještě mě k tomu napadá - nepíše se, co to bylo za psy… Takže pokud byla sestava čivava - pit - pit, tak čivě to bude logicky trvat dýl. Počítá se tam s nějakou odchylkou…?
No, třeba že pitbulové sežraly čivavy dřív než kosti a je nutno tudíž počítat s prodlením ![]()
@Gina108 píše:
No, třeba že pitbulové sežraly čivavy dřív než kosti a je nutno tudíž počítat s prodlením
A o čase na zapití se taky nepíše
Hele ono je to celý nějako postavený na hlavu koukám… A taky nepočítáme s varinatou kdy se pitům zasekly čivavy v krku a je nutno volat psí 155 ![]()
@LadyTommy píše:
Ne, v tom pripade kdyz by kazdy pes mel tri kosti, tak by pak kazdy pes mel sto kosti, pokud by se na to slo takhle. A bylo by to tech 100 minut.
no já to tak pochopila
taky bych řekla 100 ![]()
@K-Black píše:
Jak se dozvíme co je správně?
3 minuty jsou správně, podle soutěže o ipad ![]()
@nikol.ondrášovka To je divný, tak kterou otázku mám špatně. Jen se psama si nejsem jistá… ale já tam napsala 3 minuty a možná tam měla být jen číslovka co
Jo, číslovka. To je ale blbě položená otázka. Za jak dlouho sní 100 psů 100 kostí. Odpověď :3 ![]()
Udelala jsem si praktickou zkousku a pujcila si v ulici psy a dala jim ty kosti, uz to neudelam, bylo to hrozny. Sezrali to vsechno, ale my pak se hadaly o ty psy. Nekdo mel i dva kdyz sel domu, nas filipek je asi nastvanej lezi pod posteli a nechce vylest ani kdyz rikam filipku a taky bych rekla ze nebyl predtim tak cernej
@Nainuva píše:
Jo, číslovka. To je ale blbě položená otázka. Za jak dlouho sní 100 psů 100 kostí. Odpověď :3
Jojo taky jsem to dala až na podruhý ![]()
I kdyby jich bylo 100000 tak je sní za 3 minuty…Napiš jen 3 a máš to
![]()
aha