Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Chci se optat. Včera mi paní v dopoledních hodinách posílala kočárek jako balík do ruky, tudíž by měl dnes dorazit, ale ne sledování zásilek je psané pouze to, že byl balíček podán na poště v Liberci.
Zítra odjíždíme a kočárek nutně potřebujeme a hlavně je balíček na dobírku, takže bych nerada aby si paní myslela, že ho nevyzvednu.
Je ještě nějaká možnost, že balíček dnes dorazí?
Volala jsem na poštu v Lounech a tam mi řekli, že ho mají v evidenci, ale není připraven k dodání.
Docela mě to naštvalo, protože na stránkách mají dodání do druhého pracovního dne.
@T.Hololinka balíky do ruky vozí i při odpoledním doručování já bych vydržela, zkus tam zavolat po obědě
@anickadomnik
Já tam volala a vůbec jim nedorazil, uvidím. Paní si na mě vzala kontakt a zkusí zjistit kde se balíček nachází a dá mi vědět kdy by měl být doručen.
Jsem zvyklá, že pošta jezdí kolem 10 ráno a teď nic ![]()
Určitě dorazí, mě se minule taky zobrazovalo balíček podám na poště… A ten den tu byl, ostatní údaje se tam zobrazili až asi 2 hodiny po předání. ![]()
Ahoj, já mám tedy špatnou zkušenost s většími balíky, takže tě možná zklamu. Ale už se mi několikrát stalo, že když jde něco většího přes poštu, tak to nikdy nedorazí do druhého dne. A když zjišťuji kde to uvízlo, tak mi zatím vždycky řekli, že byl balík moc velký a nevešel se jim do auta. Že raději vezmou víc menších balíků než jeden větší. Ale ať se nebojím, že určitě dojde. Jednou na mě dokonce pošta zvonila a rovnou mi paní řekla ať si pro něj dojedu na poštu že to vozit nebude! Takže asi tak ![]()
@T.Hololinka píše:
@anickadomnik
Já tam volala a vůbec jim nedorazil, uvidím. Paní si na mě vzala kontakt a zkusí zjistit kde se balíček nachází a dá mi vědět kdy by měl být doručen.
Jsem zvyklá, že pošta jezdí kolem 10 ráno a teď nic
Aha, tak to je divné. Ale já bych neklesala na mysli, oni v tom mají bordel…
Balíček je v Ústí a nemohou mi zaručit že mi ho dnes doručí. Tak potom tedy nechápu proč inzerují doručení do 24h
![]()
Pokud byl kočárek poslán opravdu jako „balík do ruky“, tak pošta zaručuje dodání do druhého dne, proto je taky poslání takhle dražší ![]()
takže neboj, určo dorazí ![]()
@T.Hololinka tak hlavně určitě pokud dnes nedorazí tak paní co ho posílala má právo reklamovat bude jí vráceno poštovné, to by měla vrátit poště, já reklamuju balíky celkem často odmítám jim nechat peníze za mizernou práci
Tak to bych šla udělat na poštu čóro móro, jako platíš za službu, kterou nabízej a pak to stejně doručej, jak chtěj
![]()
@anickadomnik
Pěkně mizerná práce. Já se s paní domluvím záměrně na balíku do ruky a ještě mi paní ofotila podací lístek na kterém stojí dodání 26.9 tj dnes a paní na poště mi řekne že mi nezaručí dnešní dodání, jelikož je balíček ještě v Ústí ![]()
@T.Hololinka blbý je ž v současné situaci ti to moc nepomůže ale opravdu pokud nebude doručený dneska tak reklamovat aspoň to poštovný ať ti vrátí, už se mit o taky několikrát stalo že ani balík do ruky nedodali včas