Balík do ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
9.4.14 13:10

Ahoj nevite někdo jak je to s tou garancí, co je uvedeno v podminkach CP. Jestli vraci cele postovne, nebo jen ten rozdil? Jinak me byl v po odeslán balik do ruky. CP mi psala, že v ut bude dorucen. Ale v utery na sledovani bylo psane, že se teprv přepravuje. A dnes mi psali mail, ze se omlouvaji, ale ze dnes dorucen nebude z duvodu: na žádost adresata ulozen na poste. A na aledovani zas pisou, že doruc. pokus neuspesny a tak byl uložen. Maji v tom fakt bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
9.4.14 13:48
@Mikys píše:
Ahoj nevite někdo jak je to s tou garancí, co je uvedeno v podminkach CP. Jestli vraci cele postovne, nebo jen ten rozdil? Jinak me byl v po odeslán balik do ruky. CP mi psala, že v ut bude dorucen. Ale v utery na sledovani bylo psane, že se teprv přepravuje. A dnes mi psali mail, ze se omlouvaji, ale ze dnes dorucen nebude z duvodu: na žádost adresata ulozen na poste. A na aledovani zas pisou, že doruc. pokus neuspesny a tak byl uložen. Maji v tom fakt bordel.

mě taky jednou u balíku do ruky nedoručili přímo domů, ani oznámení, nic, balík byl až 3 den na poště a to jsem se tam musela jít zeptat jestli už to tam náhodou není, no výsledek ten že i když jsem poštovné platila já, tak reklamaci může podat pouze odesílatel. Jako Česká pošta je děs, nicméně to všichni známe

• Citovat
  • Upravit
23436
9.4.14 13:56

Nedoručovali mi balíky - čekal sem nějaký den, nepřišlo nic, volal jsem, balík nikde, nakonec tiše zkončil na poště. Párkrát sem se to snažil najít, až se situace vyhrotila, balík sem hledal osobně (dali mi číslo na doručovatelku). Té sem to nechal zvonit asi 15minut, do té doby to prostě ignorovala. Nakonec zvedla a řekla mi kde je - zašitá na konci obce ve stínu s autem plným balíků a vypisovala papírky o nedoručení. Předpokládám, že je to všude stejné, protože co vím, pošta nedoručení nepenalizuje, prostě je jí to jedno.
Takže následovala reklamace - NÉ na poště, to VŽDY zametou, ale rovnou na info@cpost.cz a na tu jejich silenou ombudsmanku = kontakt na webu http://www.ceskaposta.cz/…ni-ombudsman. Po měsíci přišlo vyjádření, že dotyčným sebrali odměny a vrátili rozdíl (asi 300kč).
Doporučuji tenhle postup všem. Pošta soustavně neplní svoje povinnosti a závazky a pokud to necháme jen tak a budeme brblat, nic se nezmění. Takže prostě si stěžovat a doufejme, že ten moloch se raději dříve než později položí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.4.14 14:27

Já jsem posílala balík do ruky, který došel až asi za 5 dní a jako odesílatel jsem podala reklamaci a vrátili mi celé poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 15:45

Zdravím, nevíte někdo jak je to s předáním balíku do ruky, jestli ho dají pouze adresátovi a nebo ho může převzít i někdo jiný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
25.4.14 15:54

@Mikys

mně jako adresátovi vyplatila pošta rozdíl mezi službou do ruky a na poštu, nějakých 43,– Kč. Ale byl to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
25.4.14 15:57
@Gabriela29 píše:
Zdravím, nevíte někdo jak je to s předáním balíku do ruky, jestli ho dají pouze adresátovi a nebo ho může převzít i někdo jiný? :nevim:

běžně za mě přebírá doma balíky manžel. Na přepážku ale musím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.7.14 08:28

Ahoj holky, take jsem si v pondeli obednala v eshopu nejake veci a poprosila jsem je, ze bych to potrebovala do patku, ze v pondeli jedem na dovcu,,poslali mi tedy balik do ruky, balik nikde,,na sledovani zasilek je uz 3 dny ukazano, ze bylik je v, Praze, podotykam ze bydlim na severni morave,, takze jak to mam resit kdyz to dnes nedojde??Jo jeste jsem zapomela ricz, ze to mam na dobitku a eshop ma penale za nevyzvednuti zasilky..dekuji za pripadne odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
12.7.14 08:32

Kdyby to byl balík do ruky, tak už ho budeš dávno mít doma, takže bych zavolala na depo, kde se zadržuje a optala se, jak se to s ním má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.7.14 08:35

@benjaminek
Na sledovano zasilky je napsano, ze to balik do ruky je,,,myslite ze tam ted v sobotu budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.7.14 08:38

@annkysilkova No pokud jsi v eshopu nahlásila do kdy balík potřebuješ a pošta ho nedodala v termínu nemůže eshop požadovat žádné penále za nevyzvednutou zásilku. Z jejich strany to nebylo dodržení požadavků. Měla jsi jim ale zavolat aby měli šanci to řešit s poštou a balík ti dodat. Ev. Se balík zasekl na depu v Malešicich.,což mě se stává často. Prostě Česka pošta. Pardon za chyby, píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
12.7.14 08:43

@annkysilkova
Já myslím, že tam jsou dnes stopro, jestli je to opravdu balík do ruky, tak je to zásek pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.7.14 08:48

@leona235
Ano presne v malesicich se sekl,,,no tak v pondeli odjizdime v 10 tak obvolam eshop a postu. Kdyby mi to ptislo v pondeli, tak mam 7 dni na vyzvednuti ne?? To by sme meli byt teoreticky zpet,,Myslite, ze bych mohla dostat slevu nebo poszovne zpatky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.7.14 08:51

@benjaminek
Myslite, ze je tim hovorem popozenu,,docela nerada.se doprisuju o tyto veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.7.14 08:55

@annkysilkova no hlavně v malešicích ti nic neřeknou nemůžou se v depu bavit s koncovými zákazníky. Právě je potřeba řešit to přes eshop. Slevu ti asi nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová