Balík do ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
12.7.14 09:04

@leona235
To je hruza,,uz sem se smirila s tim ze plavky ani zabky, co jsem si objednala vubec nevyuziju,,ale, ze ani na slevu nemam narok ach joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.7.14 09:12

@annkysilkova zavolej si ráno do eshopu a řekni jim ze to potřebuješ ještě den pak že už to nechceš no. Třeba se jim to podaří ještě dodat.
Mám taky eshop s tou poštou je to hrozny no a odnáší to jak eshop tak zákazník. Jako pokud to zboží už potom nepotřebuješ balík si neber no. Ten eshop muže podat reklamaci za nedodání v termínu. Balík do ruky má dodání druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
12.7.14 09:22

@leona235
Dekuji za rady urcite ted vim vic na cem jsem dekuji a pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.7.14 09:31

@annkysilkova nemáš za co. Ale zkus si tam zavolat třeba na tom depu bude zrovna někdo normální a řekne ti. Tak ať ti to dobře dopadne. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.7.14 09:38
@myšák1187 píše:
mě taky jednou u balíku do ruky nedoručili přímo domů, ani oznámení, nic, balík byl až 3 den na poště a to jsem se tam musela jít zeptat jestli už to tam náhodou není, no výsledek ten že i když jsem poštovné platila já, tak reklamaci může podat pouze odesílatel. Jako Česká pošta je děs, nicméně to všichni známe

taky se mi přesně tohle stalo a to několikrát. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4486
21.11.14 21:08

@anickadomnik Minule se omluvili, poštovné nevrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
24.9.15 14:50

Netuší někdo, když mám objednaný balík do ruky a nezastihnou mě doma, nechají mi ve schránce oznámení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
24.9.15 14:58

Já lístky mívám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
24.9.15 15:01

Ano nechají, ale je možné že se balíkový doručovatel nedostane ke schránkám (pokud jsi z paneláku a schránka je za zamčenýma dveřma) - pak by oznámení donesla doručovatelka druhý den s klasickou poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
24.9.15 15:06

Já čekám balík do ruky, v utery ho esho posílala a nemám stále nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie