Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Loni jsem posílala vánoční cukroví babičce, s tím že jsem si zaplatila expresní dodání do druhého dne.
Balíček nedorazil ani do třetího dne ale až čtvrtý den ![]()
Podala jsem reklamaci, a nevrátili mi celé poštovné ale pouze rozdíl mezi cenou expresního a normálního dodání ![]()
Ještě že byla fakt zima a nic se nezkazilo, ale kdyby se to zkazilo tak jsem zaplatila za službu na h*vno.
Pošťačka ještě dělala ksichty, že před Vánoci toho mají moc.
Tak jsem jí řekla, že v tom případě nemají tuto službu z časových důvodů nabízet.
Jednou jsem také čekala na doručení balíku do ruky. na stránkách české pošty to ukazovalo dodáván dne…balík nepřišel, přišel hned další den. Ještě ten večer, co měl přijít, to ukázalo:z technických důvodů bude balík dodáván následující den. Stalo se mi to už dvakrát…
@pralinka2727
S tím souhlasím, pokud toho tedy mají moc, tak buď ať omezí jejich služky, aby lidé zbytečně nevyhazovali peníze oknem a nebo ať najmou lidi.
A úplně nejlepší je, když čekám doma jako blbec protože čekám na balík, a pak najdu ve schránce lístek že bylo zvoněno ![]()
@pralinka2727 píše:
A úplně nejlepší je, když čekám doma jako blbec protože čekám na balík, a pak najdu ve schránce lístek že bylo zvoněno
I když jednou se mi stalo, že jsem čekala balíček, jak blbec jsem čekala doma, apk juknu do schránky a tam lístek, no já byla naštvaná jak nevím co. Ještě než jsem se vydala na poštu pro balík, mi volají děti do okna, proč jim neotvírám, když zvoní jak blázni. No jistě, on nám nešel zvonek
Ještě že jsem to zjistila dřív než bych dělala na poště humbuk ![]()
@T.Hololinka jo a ještě mě rozsekali, když chtěli do reklamačního protokolu vyplnit co v balíčku bylo, když jsem se ptala proč, tak mi bylo řečeno že podle toho posoudí zda je reklamace oprávněná a podle obsahu balíčku bylo jeho dodání tak moc důležité ![]()
Takže jsem na tu poštu musela celkem 3× -poprvé s posláním, podruhé podat reklamaci, a potřetí když mi volali ať se stavím pro peníze že to bylo uznáno.
@pralinka2727
Nechápu co jim je do toho co si necháváš posílat. Docela by mě zajímalo co je a co není důležité pro Českou poštu. ![]()
Za mě: donekonečna psát stížnosti, ono se to pak vážně zlepší…já, co se týče české pošty, jsem opravdu věčný stěžovatel - ale poslední půlrok je musím fakt pochválit. Takže za ty nervy s psaním stížností a dostávání debilních odpovědí typu: vlastně si za to můžete sama - se ledy hnuly a já jsem prozatím spokojená.
Tak už jsem dostala SMS od pošty, že balíček z technických důvodů doručen nebude a o dalším postupování při doručení mě budou informovat.
Vážně jsem naštvaná, já svůj kočárek prodala a na tenhle jsem se těšila, zítra odjíždíme a budeme bez kočárku. Opravu super. A to jsem si připlatila za doručení do 24h ![]()
No vím, že to není žádná útěcha, ale to poštovné odesílateli vrátí. Zrovna před chvilkou mi volali, že mám nárok na vrácení celé částky poštovného.
@pralinka2727 píše:
A úplně nejlepší je, když čekám doma jako blbec protože čekám na balík, a pak najdu ve schránce lístek že bylo zvoněno
To máš ještě dobré. Já takhle honila paní, že mi pořád nepřišla drahá kombinéza. Pochopitelně jsem se bála, jestli není podvodnice. Paní mi napsala podací číslo a já zjistila, že balík leží týden u nás na poště a u toho poznámka, že balík nebylo možné doručit z důvodu vyšší moci
Dodnes mi nikdo nevysvětlil, co to znamená. Stalo se mi to víckrát, oni k nám prostě nejezdili. Po dvou reklamacích jsem je donutila, aby aspoň dali lístek pošťačce a ta mi ho hodila do schránky. Běžně mi chodila pouze upomínka, že jsem si to ještě nevyzvedla a když mi do toho vpadly 2× svátky a vůbec jsem nestíhala to pak vyzvednout, tak jsem dělala humbuk.
Dnes taky sedím doma a čekám na balík, který byl podán v pátek, do včera nic, dnes se objevilo, že je doručován. Asi někam jinam, než k nám
Taky jsem si zaškrtla Balík do ruky, ale od odesílatele bylo v mailu napsáno, že doručení bude trvat 4 dny WTF?
Navíc mi zatím nepřišla žádná sms, což by teda u balíku do ruky měla hned, jak je podaný ![]()
@kadlina takovou větu bych pochopila, kdybyste byli zapadaní sněhem, tak by to doruční nešlo, jinak nevím…
@janica252 píše:
@kadlina takovou větu bych pochopila, kdybyste byli zapadaní sněhem, tak by to doruční nešlo, jinak nevím…
Byl celkem hezký podzim, ale ráno byla trochu mlha, že by??? ![]()
Ve čtvrtek jsem posílala balík do ruky pošta Říčany. Lucka čekala celý den balík nikde a upomínka taky nikde, po telefonickém dotazu na poště kde balík je tak mi bylo sděleno že před hodinou tam byly /to bylo po 15hod/ a že paní házela vyrozumění do kaslýku. Lucka se jde podívat a kaslík prázdný, znova volám a bylo mi sděleno že tam byly protože soused přebíral balíček a světe div se soused jenom kulil oči, že žádný balíček ani jinou poštu nepřebíral. Malá je nemocná takže toto bylo řešení aby nikam nemusely, Služba pošty je drahá a ovnechápu jakakcínu tak stímhle bych nemohla ani žít a určítě by byl vyhaz se toto může stát jsem zvědavá jek to vyřeší trvám na postihu zaměstnance. Kdybych já nedej bože naočkovala jiné dítě nebo si třeba spletla vakcínu to by byl určitě vyhazov.Jak je vidět každý pracuje jinak zodpovědně ![]()