Balík do ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
26.9.13 11:30
@T.Hololinka píše:
@janusska
To si děláš srandu?? Ať si pro něj dojdeš? 8o

Jj, normálně na férovku mi to takhle řekla :) Tak jsem se sebrala a dojela si na poštu nejen pro balík, ale i za vedoucí, že jako takhle ne. A od té doby si raději větší věci nechávám posílat přes PPL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.9.13 11:30

@anickadomnik
A jak mám udělat reklamaci? Musím se nějak domluvit s paní co mi kočárek posílala? Vůbec s tím nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
26.9.13 11:32

@T.Hololinka musíš mít podací lístek s tím dojdeš na poštu a řekneš že balík nebyl dodanej včas, oni to sepíšou a vrátí ti poštovný, takže ideálně požádat paní aby ti podací lístek poslala

edit: je jedno na jakou poštu

Příspěvek upraven 26.09.13 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.9.13 11:32

@janusska
To snad není pravda. Tak snad je to jejich práce nosit balíky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.9.13 11:33

@anickadomnik
Děkuji, tak pokud dnes balíček nedorazí, tak se s paní domluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
26.9.13 11:34

@T.Hololinka nebo ať to vyreklamuje paní a pak ti pošle peníze na účet, záleží jak se s ní domluvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.9.13 11:35

@anickadomnik
Jj, děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.9.13 11:45
@olinka11 píše:
Pokud byl kočárek poslán opravdu jako „balík do ruky“, tak pošta zaručuje dodání do druhého dne, proto je taky poslání takhle dražší :-)
takže neboj, určo dorazí ;-)

HAHAHA
takhle mi už několikrát nedorazil a to byl přímo do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
26.9.13 11:50

Jen bych dodala, že úložní doba těchto balíků na poště je 7 dní, ale lze přes net prodloužit.

Nám se občas stane, že tyhle balíky jdou o den déle, někdy to je opravdu vina pošty, někdy je to spíše způsobeno tím, že balíky doneseme na poštu před zavíračkou a nestihnou je odvézt v určitý čas - jednu dobu se u nás obchodní balíky mohly podávat jen do 17hodin a otvírací doba pošty je do 19h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.9.13 11:50

Objednával jsem si teď oblečení z int. obchodu. Balík „Do ruky“ byl podaný v pondělí - i mi poslali podací číslo a teprve dnes by měl být balík doručený :( Taky jsem byla naštvaná, ale zase mi to tak nehoří, jako zakladatelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
26.9.13 12:02

Já se nestačim divit..co z vás někteří mate za problémy s poštou..u nás doposud naštěstí vždy vše dodané včas a to i když to přivezlo auto tak ještě okolo toho několik sms jestli budeme doma jestli to mohou dodat v ten a v ten čas popř. zda nám nevadí že přijedou o hodinu dřív než bylo domluveno nebo že seo mlouvají, ale přijedou pozdějí…a když to bylo něco dodané k nám na poštu tak se s tím poštarka tahala až k nám i když to byl větší balík, který se ji nevešel do tašky a mohla ho klidně nechat na poště…a parkrát už nam i sousedka poštarka vzala poštu k sobě domu a pak nam ji přinesla pracuje na poště v městě takže by se min. o den prodelšilo dodaní…takže jsem docela rada za poštu co tu máme a jen se nestačim divit jak pobočky jinde funguji naprosto šíleně :zed:

• Citovat
  • Upravit
13943
26.9.13 12:09
@T.Hololinka píše:
Ahoj.
Chci se optat. Včera mi paní v dopoledních hodinách posílala kočárek jako balík do ruky, tudíž by měl dnes dorazit, ale ne sledování zásilek je psané pouze to, že byl balíček podán na poště v Liberci.
Zítra odjíždíme a kočárek nutně potřebujeme a hlavně je balíček na dobírku, takže bych nerada aby si paní myslela, že ho nevyzvednu.
Je ještě nějaká možnost, že balíček dnes dorazí?
Volala jsem na poštu v Lounech a tam mi řekli, že ho mají v evidenci, ale není připraven k dodání.
Docela mě to naštvalo, protože na stránkách mají dodání do druhého pracovního dne.

Nechci plašit, ale je to pár týdnů, co se mi stalo, že u balíku Do ruky bylo na sledování zásilek psané, že bylo podáno na poště a za 3 dny furt balík nikde. Tak jsem šla udělat bububu na poštu, tam měla paní v pc to samé a nechápala, kde je. U nich neležel. Druhý den jako zázrakem dorazil k příjemci, přičemž status na netu se nezměnil a na balíku bylo propiskou připsáno něco ve smyslu, že je to nedohledaný balík :nevim:

EDIT: Jo a jediné, čeho byli schopní, vypsat mi reklamaci zvlášť na poštovné (protože nedodrželi dodací lhůtu) a zvlášť na balík (ale ten se pak našel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
26.9.13 12:11

Já nedávno koupila na internetu plastovou tatru na písek, přišla mi sms, že druhý den bude doručena, druhý den jsem celý seděla doma a čekala na pošťačku a pak asi ve tři mi přišlo, že mě nezastihli, tak jsem volala na poštu a co jako kde je problém :) paní mi rovnou dala k telefonu pošťačku, že teď tam přijela a ta mi naprosto sprostě do telefonu tvrdila, že zvonila a venku štěkal náš pes (který byl celou dobu v kuchyni, ležel a ani se nehnul). Tak jsem to nechala být s tím, že se asi spletla a dala jsem jí číslo ať mi ho tam vezme druhý den jak pojede a zavolá mi až tam bude… ale ten první den co mě údajně nezastihli jsem neměla ve schránce ani oznámku, i když mi ten druhý den tvrdila, že mi ji tam určitě i s letákama dávala… no tak ze mně udělala ještě krávu, když ten den letáky od ČP nedostala ani mamka bydlící na stejné ulici… no bordel prostě

• Citovat
  • Upravit
5502
26.9.13 12:14

K nám balíčky donese buď pošťačka kolem desáté anebo auto kolem půl druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.9.13 12:20

Koukám, že asi více lidí má problémy s Českou poštou.
Jsem zvědavá kdy balík přijde. Blbé je, že je to kočárek který potřebujeme. Asi se jim nechtělo tahat s balíkem co má 16 kg. Koukala jsem na ofocený podací lístek a paní balík podávala po 10 včera dopoledne. Neřeknu, kdyby to bylo třeba v 15h odpoledne, to bych ten balík dnes ani neočekávala, ale takhle, no zklamala mě pošta. Jen doufám, že mi nevhodí jen lístek do schránky jako minule, to bylo neštěstí jen oblečení, ale tohle je 16 kg balík a nevím jak bych se s tím tahala, když já a přítel jsme neřidiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová