Hádka s manželem... prosím o názor

Anonymní
19.11.23 22:30

Hádka s manželem... prosím o názor

Ahoj, mám takový dotaz. Jsem dnes nějaká zničená, protože jsem se pohádala s manželem a zajímal by mě na to názor, protože už moc nechápu, o co mu vlastně jde. Včera za mnou přišel syn a byl nějaký špatný… Po chvilce přemlouvání co se děje, mi vyklopil, že si našel klíště na blbém místě (na levé straně penisu), ale nemůže ho vytáhnout. Syn je v deváté třídě, takže chápu, že to pro něho bylo asi dost nepříjemné a styděl se s tím vůbec za někým přijít. Ano, je to blbá situace, ale nemyslím si, že to je konec světa. Tak jsem ho zavolala do koupelny, po dlouhém přemlouvání, že se nebudu dívat jinde než na klíště, si teda sundal kalhoty a klíštáka jsem vytáhla, problém vyřešen. Když jsem to ale pak říkala manželovi, tak málem proskočil oknem a začal na mě hulákat, že nejsem normální a jak si vůbec můžu dovolit vzít do ruky penis vlastního syna, že nejsem zdravá. Okamžitě jsem s ním měla prý zajet někde k doktorovi nebo do nemocnice. Tak já už nevím, jsem úplně mimo já, že jsem s ním měla fakt někde zajet, což si nedokážu představit, jak bych syna k tomu donutila, když už tohle byl problém a nebo to manžel trošku přehání?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
19.11.23 22:33

Jsi normální, co jako? Jsi máma, ne? Manžel přehání, zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.11.23 22:34
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový dotaz. Jsem dnes nějaká zničená, protože jsem se pohádala s manželem a zajímal by mě na to názor, protože už moc nechápu, o co mu vlastně jde. Včera za mnou přišel syn a byl nějaký špatný… Po chvilce přemlouvání co se děje, mi vyklopil, že si našel klíště na blbém místě (na levé straně penisu), ale nemůže ho vytáhnout. Syn je v deváté třídě, takže chápu, že to pro něho bylo asi dost nepříjemné a styděl se s tím vůbec za někým přijít. Ano, je to blbá situace, ale nemyslím si, že to je konec světa. Tak jsem ho zavolala do koupelny, po dlouhém přemlouvání, že se nebudu dívat jinde než na klíště, si teda sundal kalhoty a klíštáka jsem vytáhla, problém vyřešen. Když jsem to ale pak říkala manželovi, tak málem proskočil oknem a začal na mě hulákat, že nejsem normální a jak si vůbec můžu dovolit vzít do ruky penis vlastního syna, že nejsem zdravá. Okamžitě jsem s ním měla prý zajet někde k doktorovi nebo do nemocnice. Tak já už nevím, jsem úplně mimo já, že jsem s ním měla fakt někde zajet, což si nedokážu představit, jak bych syna k tomu donutila, když už tohle byl problém a nebo to manžel trošku přehání?

Manžel je asi trochu mimo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16215
19.11.23 22:35
@Anonymní píše:

Jsi matka, vytáhla jsi synovi klíště. Než jezdit po doktorech a klíště tam nechávat zbytečně o to déle, udělala jsi maximum, co jsi mohla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6625
19.11.23 22:37

Chlap má z dětství nějaké blbé vzpomínky?
Nepřijde mi normální aby takto šílel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.11.23 22:37

Pokud nejsi troll, tak ano, jeho reakce je prehnana, urcite neni nutne s klistetem chodit k lekari (akorat at si syn hlida, kdyby se mu nekde po tele udelal flek, nebo kdyby byl unaveny).
Nezazil manzel v detstvi nejake sexualni obtezovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
19.11.23 22:39

Kliste ted v tehle zime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.11.23 22:39

@Tarena Tak ona žádná zima není. Psům je tahame pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.11.23 22:40

@Tarena Pokud nejsou vylozene mrazy, tak mi psi z lesa nosi bezne klistata i v zime. To neni nic nerealneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6625
19.11.23 22:40
@Tarena píše:
Kliste ted v tehle zime?

Tomu bych klidně věřila, psiska dotáhnou klíště dost pozdě na podzim i dost brzy na jaře. Zatím nebylo zase tak strašně chladno, to až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.11.23 22:41
@Eowyn01 píše:
@Tarena Pokud nejsou vylozene mrazy, tak mi psi z lesa nosi bezne klistata i v zime. To neni nic nerealneho.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
19.11.23 22:42
@Temnástranasíly píše:
Tomu bych klidně věřila, psiska dotáhnou klíště dost pozdě na podzim i dost brzy na jaře. Zatím nebylo zase tak strašně chladno, to až teď.

Tak to se chlapec asi nekde valel na mezi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6625
19.11.23 22:45
@Tarena píše:
Tak to se chlapec asi nekde valel na mezi :mrgreen:

Je to možné v tom věku vymyslí plný kotel krávovin :D ségra teď šla u rybníka po zadu a uklouzla, neměla z toho válení klíště, ale zlomené zápěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
19.11.23 23:07

Manžel je nějaký přecitlivělý, ne? Chudák syn, akorát mu to bude kvůli tátovi ještě víc trapný. By se pan manžel měl asi po ránu oplachovat vlažnou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
19.11.23 23:15

Nemyslím si, že bys byla mimo, je to úplně normální. Max bych s tím (aby klíště vyndal) zkusila jít za manželem. Ale záleží, jaký spolu mají vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí