Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Manžel přehání.
Bohužel všechna havěť ještě otravuje, protože není pořádná zima. Nám minule večer vletěl domu komár. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Trochu naivní predstava, ze jen v sortkach a musis v te trave sedet.
Proc by to kliste lezlo tak daleko?
Vedle je diskuse o mámě a synovi v solárku Že jim to furt žerete!
@Aleriga píše:
Vedle je diskuse o mámě a synovi v solárku Že jim to furt žerete!
Opět troll?
Asi máš pravdu. Já už tu moc nechci psát troll, protože některé si tu myslí, že všude vidím trolly ale často se opravdu o jedná.
@topazio píše:
Opět troll?Asi máš pravdu. Já už tu moc nechci psát troll, protože některé si tu myslí, že všude vidím trolly ale často se opravdu o jedná.
Jsem si tím jistá. ![]()
@malákráličice píše:
Proc by to kliste lezlo tak daleko?
Ja se jich neptala
ale ver, ze chodim s dlouhym rukavem, dlouhe nohavice, ponozky… A taham klistata z dost nemoznych mist, necim je pritahuju a deti to bohuzel maji po me.
@Aleriga aha
já teda chodím každý den se psem a nosík v tomto počasí dlouhé kalhoty a světe div se klíště sem taky měla
@Aleriga ale i kdyby to byl troll tak to neznamená že nemůže někdo mít klíště aniž by se válel v trávě ![]()
@Pejskarkaa píše:
@Aleriga aha![]()
![]()
![]()
já teda chodím každý den se psem a nosík v tomto počasí dlouhé kalhoty a světe div se klíště sem taky měla
Taky na intimnim miste?
@malákráličice měla jsem ho na zadku když tě to zajímá
a ne v trávě sem se nevalela
@malákráličice píše:
Taky na intimnim miste?
Ja jedno v trisle a druhe v podpaží, intimni mi tedy neprijde ani jedno, ale nikde jsem se nevalela, takze obe dolezli celkem daleko. A to v trisle nemelo k prislusnym intimnim mistum zrovna daleko ![]()
@Pejskarkaa píše:
@malákráličice měla jsem ho na zadku když tě to zajímáa ne v trávě sem se nevalela
Kdo ti ho vytahoval? Jestli patnactilety syn, tak se kruh uzavrel. ![]()
@malákráličice celkem trapná poznámka, ale ne. Budeš se divit přítel.