Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda na halo je tu někdo jsem čekala nějaký noční pokec
(hodil by se)…ale když už jsem to otevřela, tak reaguji…já bych řekla, že pozitivní těhu test…
Pro,,jistotu,, bych udelala z ranni moci, ale myslim ze kdyz to ukazalo i takhle vecer tak je HCG dost vysoko, takze je to jasny ![]()
@Maartina7 píše:
Teda na halo je tu někdo jsem čekala nějaký noční pokec(hodil by se)…ale když už jsem to otevřela, tak reaguji…já bych řekla, že pozitivní těhu test…
taky jsem cekala nocni drbarnu ![]()
Diskuze navazuje na tuto: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/#…
Nechápu zbytečné zakládání nové ![]()
Ale každopádně gratuluju, je to tam ![]()
Omlouvám se za novou diskuzi tedy založení zbytečné. Chtěla jsem nějaký názor objektivni. Ale pokec muze byt taky… ![]()
taky jsem si nejdřív říkala co to je.., ale Gratuluji je to jasně pozitivní těhu test ![]()
Taky sem čekala nějaký noční téma pro matky, co jako padlé na hlavu ještě ve čtvrt na dvě v noci vejrají do počítače, aby si mohly ráno stěžovat, že sou unavený jak koťata z dětí ![]()
a ono to testík - nicméně zakladatelko, jdi si lehnout, ať má tělo dost síly na tvoření novýho života, páč tohle je jasný jak facka, mamčo ![]()
Prosím o radu!? Jak to vidíte? Nejspodnejsi je z 9.1. další z 10.1. a horní z tedka tudíž 12.1. v 00.41 co myslíte?