Nakupujete někdo v Genesis?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Haloo nakupujete nekdo v Genesis :-)
Zdravim damy, otazka zni jasne
chodite nekdo na nakupy do genesis? jak ste spokojeni? kupujete jen obleceni nebo aji hracky? pokud i hracky tak jak je cistite? a jak ste s nakupy spokojeni berete od tam neco i k vanocum pro deticky?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koupila jsem tam jednou tepláky a kombinezu pro syna. Hračky ani nevím, ze tam mají. Celkově nerada nakupuju v sekaci, smrdí to tam, radši beru věci na bazarcich na netu. A sortiment mě příliš nenadchl. Na Vánoce tam naupovat urcite nebudu, ale ať si každej nakupuje kde chce. Radši koupím jednu novou pořádnou hračku než kupu otriskanych ze sekace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam jednou a víckrát mě tam nikdo neuvidí, levné nekvalitní oblečení z obchodů typu Orsay nebo HaM tam prodávají za velmi vysoké ceny.
byla jsem docela v oku, běžně jsem v tom našla díry atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam nakoupila už asi třikrát, nebo čtyřikrát. Vždy za 49,– Kč kus. Naposledy teď pro starší syny v dospěláckém oteplovačky a zimní bundy. Vše bylo v dobrém stavu, jen jedna z bund měla odpárané suché zipy na stažení rukávů (to není problém, přišiju). ZA tu cenu bych to jinde nesehnala a na válení po sněhu to bohatě stačí. Oblečení má sice takový charakteristický „sekáčový“ smrad, jak píše @ProfZav, ale doma to hned putuje do pračky, takže smrad hned zmizí. Za tu cenu, za kterou jsem ty věci sehnala bych je v bazárku fakt nesehnala. U nás je genesisů několik, výběr velký, ceny levné, takže já tam asi budu nakupovat i vícekrát. Hračky jsem tam tedy nebrala. Nikdy mě tam nic nezaujalo, ale kdyby ano, asi bych se tomu nebránila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji vsem za nazory, no ja tam taky parkrat byla kupovala sem kus za 29 kc a je pravda ze je potreba to dobre prohlizet jednou se mi stalo ze tam chybel zip jinak obleceni za ty penize byli slusne, z hracek sem tam zkusila vzit akorat puzzle naky dinosaury auticka no a ocistila sem to sanytolem, jinak obleceni samozrejme v pracce no a pak nake hry ty sem ocistila vlhcenym hadrikem a skakaci balon, tak me zajimalo jak cisti a nakupuji ostatni.maji tam pry jak pouzity tak i novy veci tak se mi zadarilo koupit i nove boty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Genesis jsem zatím nenakupovala, ale chystám se tam. Právě jsem se tady i jinde na diskuzích ptala na zkušenosti s jejich oblečením. Mají i knížky. Tak se na to chystám
Ty jo, kus za 29?
Hodně zajimavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jo, nakoupila jsem tam. Pár kousků, hlavně trička. Vybírala jsem oblečení na ven, na zahradu, na chalupu, prostě takové to na lítačku. A jo, jsem spokojená. Za těch pár korun udělá ještě super parádu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skwor.skworecek ale to bylo 2016 teď je to za 69.Posilam věci co už nepotřebují včetně knížek a botu.Za to mám kredity a za ty u nich zase nakupují. Zatim vše v super stavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit