Haloóó, je tu někdooóó.....??:)

• Otevřená skupina

Ahoj maminky, která z vás je od Rokycan, chcete pokecat nebo se i případně sejít s miminky, budu jen ráda. Rádi s naší Emminkou poznáme další miminka z okolí. My jsme narozeni 10.11.2010. Tak Rokycanští + okolí šupky sem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1
5.3.11 18:56

Haloóó, je tu někdooóó.....??:)

:dance: Ahoj, jmenuju se Kateřina a je mi 24. Mám 21měsíčního ďáblíka Matěje - bydlíme kousek za RO. Najdeme tady nějakou mamču na společné vycházky nebo dopisování?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
17.3.11 17:30
erlea píše: :dance: Ahoj, jmenuju se Kateřina a je mi 24. Mám 21měsíčního ďáblíka Matěje - bydlíme kousek za RO. Najdeme tady nějakou mamču na společné vycházky nebo dopisování?? :hug:

ahoj, no to jsem ráda, že sem někdo napsal :dance:
Já se jmenuji Petra, máme 4 měsíční holčičku Emminku a bydlíme také kousek od Rokycan (Březina). tuto diskuzi jsem založila právě z důvodu, jestli se tady najde nějaká mamča na psaní a atřeba i na kafe s drobkama :-) Takže budeme s Emminkou rádi, když napíšeš, jsme pro každou špatnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.3.11 17:31
petratavali píše:
erlea píše: :dance: Ahoj, jmenuju se Kateřina a je mi 24. Mám 21měsíčního ďáblíka Matěje - bydlíme kousek za RO. Najdeme tady nějakou mamču na společné vycházky nebo dopisování?? :hug:
ahoj, no to jsem ráda, že sem někdo napsal :dance:
Já se jmenuji Petra, máme 4 měsíční holčičku Emminku a bydlíme také kousek od Rokycan (Březina). tuto diskuzi jsem založila právě z důvodu, jestli se tady najde nějaká mamča na psaní a atřeba i na kafe s drobkama :-) Takže budeme s Emminkou rádi, když napíšeš, jsme pro každou špatnost :wink:

no koukám, že jsi z Břas, to máme za kopcem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
4.5.11 13:31

ahoj, ted sem nasla tuhle skupinu, ja jsem primo z Rokycan, jsem Iveta a máme s manzelem malou 5 mesicni Michaelku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.5.11 22:19

Ahojky holky,
my jsme taky od Rokycan… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.6.11 19:39
peggy.sl píše:
Ahojky holky,
my jsme taky od Rokycan… :mavam:

ahoj a odkud přesně? Já z Březiny, Iwi přímo z Rokycan a erlea z Břas :-D :mavam: :mavam:
Vesnici Jámu v lese neznám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pucifous
7.9.11 19:54

Ahoj holky, můžu se taky přidat. Jsem přímo z Rokycan a mám teď dvě princezny - jednu 5ti měsíční a jednu dvouletou ;-)

• Citovat
  • Upravit
10142
8.9.11 08:32
pucifous píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat. Jsem přímo z Rokycan a mám teď dvě princezny - jednu 5ti měsíční a jednu dvouletou ;-)

ahoj :mavam:
jéé, další rokycanská. Já jsem z Březiny, peggy z Holoubkova, erlea z kříš a Iwi taky přímo z Rokycan. Já mám 10ti měsíční holčičku. :andel:, peggy má holek 5 :-) , erlea dvouletého lumpíka, Iwi taky tak 10ti měsíční holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pucifous
8.9.11 09:03

Jé a scházíte se, nebo drbete někde jinde než tady? Neb ta diskuse vypadá malinko chcíple :think:

• Citovat
  • Upravit
10142
8.9.11 09:51
pucifous píše:
Jé a scházíte se, nebo drbete někde jinde než tady? Neb ta diskuse vypadá malinko chcíple :think:

no diskuze chcíplá je :mrgreen:
já se scházím jen s Erleou, s tou se vidíme často, jinak s nikým. On sem hrozně dlouho nikdo nepsal, tak jsem udivená, že se ozvala další maminka od Rokycan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
15.9.11 11:41

tak se přidávám !!!!Jsem Zbirožanda se dvěma Raubířema skoro 5 a skoro 2 roky!!!MajdaP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.9.11 11:44
jan1610 píše:
tak se přidávám !!!!Jsem Zbirožanda se dvěma Raubířema skoro 5 a skoro 2 roky!!!MajdaP.
:mavam: :mavam: :mavam: vítej :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
15.9.11 11:51

Děkuji!Jak to mezi Váma funguje ? Jen si píšete?Já to mám s cestováním trochu složitější :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.9.11 12:48
jan1610 píše:
Děkuji!Jak to mezi Váma funguje ? Jen si píšete?Já to mám s cestováním trochu složitější :-(

no, ona vlastně tato diskuze je nějaká mrtvá, ani si nepíšeme. Já se akorát scházím s erleou, bydlí tady u mě za kopcem, jinak s nikým :nevim:
Ty máš dva kluky? Já mám 10ti měsíční holčičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
15.9.11 13:10

jo Honzík v říjnu 5 a Tonoušek v prosinci 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Maminky od Rokycan nemá zatím žádné členy.