Haloóó, je tu někdooóó.....??:)

• Otevřená skupina

Ahoj maminky, která z vás je od Rokycan, chcete pokecat nebo se i případně sejít s miminky, budu jen ráda. Rádi s naší Emminkou poznáme další miminka z okolí. My jsme narozeni 10.11.2010. Tak Rokycanští + okolí šupky sem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
6.10.11 10:15

Ahoj holky, jsem přímo z Rokycan, mám 3 měsíčního kluka a hledám někoho na pokec případně i na venčení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 10:21
Elvi píše:
Ahoj holky, jsem přímo z Rokycan, mám 3 měsíčního kluka a hledám někoho na pokec případně i na venčení:-)

ahoj :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: takže přímo rokycanská :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.10.11 10:23

Ahoj holky… :mavam:

petruš, tenhle týden to opět neklapne, jsem na šrot…holky mně nakazily rýmičkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 11:05
peggy.sl píše:
Ahoj holky… :mavam:petruš, tenhle týden to opět neklapne, jsem na šrot…holky mně nakazily rýmičkou. :mrgreen:

jj, v pohodě, ted to lítá, manžel taky včera přišel dřív, že mu není dobře, ale to zas byla ta „chlapská“ rýmička, …trošku se politoval a večer byl OK :wink:

tak dejte vědět a brzy se uzdravte, marůdci :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.10.11 11:10
petratavali píše:
peggy.sl píše:
Ahoj holky… :mavam:petruš, tenhle týden to opět neklapne, jsem na šrot…holky mně nakazily rýmičkou. :mrgreen:

jj, v pohodě, ted to lítá, manžel taky včera přišel dřív, že mu není dobře, ale to zas byla ta „chlapská“ rýmička, …trošku se politoval a večer byl OK :wink:

tak dejte vědět a brzy se uzdravte, marůdci :huban: :huban: :huban: :huban:

Teď je počasí na bačkoru. Chrchlam jako tuberák… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 11:56

to jo, všichni nachcípaný, tak se modlím, aby malá to někde nechytla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.11 13:07

Ahoj, ano, jsem přímo rokycanská:-) Koukám, že je to všude stejný, můj chlap taky přitáhl včera z práce „chlapskou rýmičku“ :-)

petratavali píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 13:37
Elvi píše:
Ahoj, ano, jsem přímo rokycanská:-) Koukám, že je to všude stejný, můj chlap taky přitáhl včera z práce „chlapskou rýmičku“ :-)
petratavali píše:

no jo, chlapská rýmička, to je něco :mrgreen: :mrgreen:
A bydlíte v domečku, v bytečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.11 14:17

Zatím v bytečku, domeček bychom chtěli, ale není tu kde stavět, pokud nechceme někam na okraj města. A kde bydlíte vy? Pokud v Březině,tak to určitě v domečku, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 15:53
Elvi píše:
Zatím v bytečku, domeček bychom chtěli, ale není tu kde stavět, pokud nechceme někam na okraj města. A kde bydlíte vy? Pokud v Březině,tak to určitě v domečku, ne?:-)

jj, na Březině v domečku :-) 4 roky. koupili jsme starý a dáváme dohromady…tak mimo Rokycan byste nešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.10.11 17:11

Hlasím se ke všem marodům … :-D začalo to mužem,nakazil staršího kluka a teď jsem to odnesla i já :-( Jen se modlím za to mrně …aby byl aspoň ten ušetřen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.10.11 18:06
jan1610 píše:
Hlasím se ke všem marodům … :-D začalo to mužem,nakazil staršího kluka a teď jsem to odnesla i já :-( Jen se modlím za to mrně …aby byl aspoň ten ušetřen :kytka:
:hug: :hug: :hug: hnusný chřipky, já se taky modlím, aby malá byla OK 8-o 8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.10.11 19:49

No my máme spíš všichni zánět nosohltanu,kašel a rýmu !Honzík to ustál nejlíp měl jen rýmu a v noci kašlal ,ale hnusně !Já a manžel jsme byli u doktora a dostali antibiotika :-( Ale už jsme snad na konci kolečka předávaní!!!!!A máme zase na čas vybráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.10.11 19:56
jan1610 píše:
No my máme spíš všichni zánět nosohltanu,kašel a rýmu !Honzík to ustál nejlíp měl jen rýmu a v noci kašlal ,ale hnusně !Já a manžel jsme byli u doktora a dostali antibiotika :-( Ale už jsme snad na konci kolečka předávaní!!!!!A máme zase na čas vybráno :wink:

To je s nemocema., :-(
Zánět nosohltanu a hrtanu a dutin má moje Štěpka. Takže má taky ATB. Byla od září pět dnů ve škole. To už je na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.10.11 21:14

Nejhorší je, že mě ani nebolel krk ,jen tak divně škrábal a při zakašlání tvrdý štěkot ,bolest až na prsa ..jinak ani rýmu nemám :-D !Antibiotika beru od pondělí a je mi opravdu o mnoho líp ,jsem dospělá a dalo mi to od čtvrtka do toho pondělí fakt zabrat!Chudinky děti co to mají taky… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Maminky od Rokycan nemá zatím žádné členy.