Nadváha u dvanáctileté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.22 13:09
@Šarlota4 píše:
Hele ale zase… roztrhané džíny, vytahaná mikina a silné líčení se dnes nosí. Tedy mladé holky to nosí. Akorát na obézní to prostě vypadá blbě… Zas chápu, že chce nosit to co se jí líbí a co se nosí. Hloupé je, že obézní se na to oblíkání musej zaměřit 2× tolik a nosit to co jim sedí a lichotí. To ona ještě nechápe a asi ani neví, že s tlustými koleny „nemůže“ nosit děravé džíny a pytloidní mikinu. Vypadá v tom ještě hůř.

To bys musela vše vidět… ty rifle o 4 velikosti větší… to líčení, černé hrubé linky…,výrazné obočí… fakt hodně, děsné… nedovolila bych to děcku ve 14ti.. a vlasy na černo přebarvené. To bych taky dceři ve 14ti prostě nedovolila. Ona nechápe a její matce je to u zadele… na to je matka aby naučila děcko oblíknout, poradit… chápu že pubertačka má i své i jiný vkus prostě, ale namalovat lehce když se maluje od 12ti… co vím mladší od 10ti řasenku do školy.. prostě tohle za mě neee… A hlavně neměla matka dovolit aby děcko vážilo ve 14ti 100kg

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.22 13:12
@andelka83 píše:
Ten první odstavec neřeš, jak chodí oblečená, namalovaná..to je její věc, a může se to změnit, dneska je dovolené všechno, tak co.
100kg na 165 je hodně, to jo. Já mám na necelých 160 teď 70 kg a taky je to hodně. V tomto věku jsem měla kolem 60 a bylo to akorát, ne každý je a může být hubený, ani to nemusí chtít (já třeba se snažím dostat na 60-63 a níž nechci, nebyla bych to já a ani se mi to nelíbí a manželovi taky ne).
Je fakt, že ty ZŠ jsou různé. A pak se to projeví v 1 ročníku. Já jsem se taky nemusela učit v podstatě, na ZŠ pár dvojek, ale na gymplu to bylo už jiné kafe. Tak uvidí až tam bude. Jestli jí to bude stačit, nebo bude muset máknout. A hlavně jestli se tam dostane.
Jinak teda myslím, že o sociálním prostředí to úplně být nemusí. Jo a taky ty holky, co jsou dneska hubené, takové taky nemusí být za dalších x let. Viděla jsem to mockrát.

Ono víceméně já tu starší už neřeším vlastně vůbec… tam je toho hodně… hodně se i událo. Ona lhala hodně, dělalla vždy problémy, i když my se snažili… teď už jezdí míň a mín k nám… u nás nemůže zalezla ležet v postelí celý víkend… takž nejezdí raději vůbec. Tam už je to její volba a volba její matky. Já ji vůbec neřeším.
Jde mi o mladší.. třeba tam něco ještě zachráníme. Pravda že s mladší jsem ten vztah kdy měla o dost lepší i k nám více jezdila a celkově je ona taková jiná. Neřekla bych hodnější, ona si zase řekne více svůj názor a debatuje… což starší vždy jen odkývala a pak si stěžovala doma…

• Citovat
  • Upravit
13955
7.2.22 13:38
@Anonymní píše:
To bys musela vše vidět… ty rifle o 4 velikosti větší… to líčení, černé hrubé linky…,výrazné obočí… fakt hodně, děsné… nedovolila bych to děcku ve 14ti.. a vlasy na černo přebarvené. To bych taky dceři ve 14ti prostě nedovolila. Ona nechápe a její matce je to u zadele… na to je matka aby naučila děcko oblíknout, poradit… chápu že pubertačka má i své i jiný vkus prostě, ale namalovat lehce když se maluje od 12ti… co vím mladší od 10ti řasenku do školy.. prostě tohle za mě neee… A hlavně neměla matka dovolit aby děcko vážilo ve 14ti 100kg

No já ti rozumim, ale štíhlé holky právě nosí všechno o 3-4 velikosti větší, vytahané jak z popelnice. Prostě se to nosí. To líčení vidim živě - neumí to a vypadá jak vyžilá šlapka… Chybí jí zatim sebereflexe, pže ta matka v ní vidí hvězdu. Jinak nenaděláte prostě nic. Ona si to uvědomí až bude chtít chlapa a nebo až se uvidí na fotce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
7.2.22 13:47
@Anonymní píše:
To bys musela vše vidět… ty rifle o 4 velikosti větší… to líčení, černé hrubé linky…,výrazné obočí… fakt hodně, děsné… nedovolila bych to děcku ve 14ti.. a vlasy na černo přebarvené. To bych taky dceři ve 14ti prostě nedovolila. Ona nechápe a její matce je to u zadele… na to je matka aby naučila děcko oblíknout, poradit… chápu že pubertačka má i své i jiný vkus prostě, ale namalovat lehce když se maluje od 12ti… co vím mladší od 10ti řasenku do školy.. prostě tohle za mě neee… A hlavně neměla matka dovolit aby děcko vážilo ve 14ti 100kg

Ony ty holky to tak dneska nosí a myslí si, jaké jsou krasavice. Vyrostou z toho. Já, když se kouknu na fotky z pubertálních let, tak jenom kroutím očima, co jsem nosila, jak jsem si ničila vlasy a jak se malovala, hrůza děs, tím si musí projít asi každý. ;) Ta váha je ovšem strašlivá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
7.2.22 16:34
@Anonymní píše:

No to mě vždycky baví, jak si někdo myslí, že by něco prostě nedovolil..ve 14..? Tak si to koupí z kapesneho a vlasy si obarví u kamarádky, a linky si namaluje ve škole na wc.. V některých věcech jsi vážně poněkud naivní.. :nevim: Navíc nejsi její matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.22 16:40
@Anonymní píše:
Ono víceméně já tu starší už neřeším vlastně vůbec… tam je toho hodně… hodně se i událo. Ona lhala hodně, dělalla vždy problémy, i když my se snažili… teď už jezdí míň a mín k nám… u nás nemůže zalezla ležet v postelí celý víkend… takž nejezdí raději vůbec. Tam už je to její volba a volba její matky. Já ji vůbec neřeším.
Jde mi o mladší.. třeba tam něco ještě zachráníme. Pravda že s mladší jsem ten vztah kdy měla o dost lepší i k nám více jezdila a celkově je ona taková jiná. Neřekla bych hodnější, ona si zase řekne více svůj názor a debatuje… což starší vždy jen odkývala a pak si stěžovala doma…

Jo, to je běžný vývoj. U nás to samý. Od 15 k nám jezdí sporadicky, protože tu není soukromí na jaké je zvyklá doma v baráku, nemůže cumakovat celou noc a vstávat k obědu..a mladší sourozenci ji holt nebaví :nevim: Tak už to je. Mladší je 12, nejspíš k tomu taky dospěje. Ale je fajn, že teď komunikuje, dá se s ní pobavit, taky jsme to tak měli a jde na tom hodně stavět. Zvlášť když to pubertální období a distanc přejdou.
Naše si taky hrozně ničí vlasy. Holt to vidí na Instagramu nebo kde, a nemá soudnost. To je takový věk no. A taky ideálně chodí ve velkém a černém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.22 17:04
@andelka83 píše:
No to mě vždycky baví, jak si někdo myslí, že by něco prostě nedovolil..ve 14..? Tak si to koupí z kapesneho a vlasy si obarví u kamarádky, a linky si namaluje ve škole na wc.. V některých věcech jsi vážně poněkud naivní.. :nevim: Navíc nejsi její matka.

tak vždycky to nějak jde… raději vezmu dceru ke kadeřnici na pěkný melír.. ukážu ji jak se namalovat decentně… tak doufám a věřím že takový nějaký vztah bych snad s dcerou mohla mít.. ne v létě černa hlava…pak odbarvit peroxidem a dát na hnědo a za měsíc zase černá… fakt nee… doufám že dceru líp vychovám… minimálně mě zaráží, že její matce je tohle vše uplně u zadele… neřeší nic…vypadá fakt holka jak laciná k… až ji někdo v 16-17ti udělá děcko… o takových věcech se s ní nebaví
nikdo. Vypadá tak na 25, s tou váhou a vizáži absolutně nee na 14-15 let.
Holka nosí ty černé linky od asi 12-13ti let… možná tím něco kompenzuje, snaží se upozornit na sebe… ta váha ji asi na psychice nic dobrého nedá.
Já prostě věřím, že budu mít se svou dcerou tak nějak vztah jako já se svoji mamkou… na všem jsme se domluvili… malovala jsem se tedy na střední ale za nás to nebylo běžné na základce… ale mamka mi poradila, já něco si vzala něco se mi nelíbilo…něco více… ale vžedy jsme šli cestou kompromisu… každopádně doufám že si moje dcera nepřebarví hlavu za půl roku 4× včetně peroxidu a rozhodně bych nedovolila aby má dcera měla 100kg v tak mladém věku… myslím že tam je původce vše zlého u holky…

• Citovat
  • Upravit
32866
7.2.22 17:35
@Anonymní píše:
tak vždycky to nějak jde… raději vezmu dceru ke kadeřnici na pěkný melír.. ukážu ji jak se namalovat decentně… tak doufám a věřím že takový nějaký vztah bych snad s dcerou mohla mít.. ne v létě černa hlava…pak odbarvit peroxidem a dát na hnědo a za měsíc zase černá… fakt nee… doufám že dceru líp vychovám… minimálně mě zaráží, že její matce je tohle vše uplně u zadele… neřeší nic…vypadá fakt holka jak laciná k… až ji někdo v 16-17ti udělá děcko… o takových věcech se s ní nebaví
nikdo. Vypadá tak na 25, s tou váhou a vizáži absolutně nee na 14-15 let.
Holka nosí ty černé linky od asi 12-13ti let… možná tím něco kompenzuje, snaží se upozornit na sebe… ta váha ji asi na psychice nic dobrého nedá.
Já prostě věřím, že budu mít se svou dcerou tak nějak vztah jako já se svoji mamkou… na všem jsme se domluvili… malovala jsem se tedy na střední ale za nás to nebylo běžné na základce… ale mamka mi poradila, já něco si vzala něco se mi nelíbilo…něco více… ale vžedy jsme šli cestou kompromisu… každopádně doufám že si moje dcera nepřebarví hlavu za půl roku 4× včetně peroxidu a rozhodně bych nedovolila aby má dcera měla 100kg v tak mladém věku… myslím že tam je původce vše zlého u holky…

No, přeji ti, aby se ti to splnilo, ale dost předpokládám, že to zůstane zbožným přáním. V tomto věku opravdu spíš o tohle kamarádeni s mamkou a dobré rady holky nestojí a nemají zájem. Potřebují se odpoutat, vyhranit. Nemá to nic společného s kvalitou vztahu. Je to takové období.
S tou váhou máš samozřejmě pravdu. Je to blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí