Omikron a dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
371
3.2.22 14:07

Omikron a dítě

Zdravím maminky. Prosím jak ste to zvládaly s covidem? Starší syn je pozitivní od pondělí, teď to vypadá že sem to schytala i já. Mám sice dvě dávky ale to už je nepodstatné protože stejně útočí i na očkované. Spíš mám starost o dvouletou dceru. Chytly to od vás děti? A jak to u nich probíhalo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.2.22 14:13

Máme omikron a dvě desetiměsíční děti… No daleko větší problém je růst zubů, u jednoho dva u druhého tři. Mají zvýšenou teplotu, rýmu a průjem. Ostatně jako vždy když leze nějaký zub, takze asi tak.

• Citovat
  • Upravit
1148
3.2.22 14:14

My s chlapem pozitivni, on ocko ja ne… Decka opakovane testovani…ac kaslou a maji rymu, jsou negativni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.2.22 14:18

Dcera pozitivní od soboty teploty, kašel rýma. Já zalehla včera zimnice, horečka. Dneska je mi o 100/ líp a zítra jdu na PCR. Jsem zvědavá jestli budu také pozitivní. Jinak manžel a syn zatím v pohodě a jsme očkování všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68888
3.2.22 14:18

Batole to chytlo a nebýt testu, tak jsem o tom ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
3.2.22 14:23

Starší syn měl covid minulý týden, slabší rýmu. Nikdo z rodiny to od něj nechytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
3.2.22 14:28

U nas je teď pozitivní manžel od úterý. Mně dnes začíná rýma, nějaká zarazena, cítím dutiny a v nose mám hrozný sucho. Dcera má průjem. Synové nic, boří tu barák, jdu je vyhnat na zahradu. Testovat se budeme zítra a pak v neděli, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.2.22 14:37

U nás byl jako první pozitivní přítel kašel a průdušky jinak únava potom začal hned syn (2roky)3dny horečky k tomu začali bolet uši, rýma a teď začíná chrcet při dýchání a bolest v krku bylo to par probdelejch noci ale už se to snad zlepšuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
3.2.22 14:47

Obě děti to minulý týden měly - horečka, zvracení, rýma. My s manželem nic (oba očkovaní + prodělali jsme v lednu 2021).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.2.22 14:48

Podle PCR testu nechytly, ale vsichni 3 byli nemocni. 6leti 1 den teplota, trochu v noci kaslali. Necele 3 roky mel teplotu tak dva vecery a budilo ho zahleneni a kasel asi 4 dny. Tedy normalni viroza stejne jako u nas dospelych. Lezeli jsme u televize a koukali na pohadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.2.22 15:00

Je to podivný…v rodině máme dvě děti, sourozenci, jeden pozitivní, druhej ne, nemocnej je ten negativní…kašel, rýma, teplota…tomu pozitivnímu nic není :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.2.22 15:00

A kamarádka mi říkala…všichni doma nachcípaní, všichni to samí, dva pozitivní, tři negativní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.2.22 15:03

A neco ti je? A detem? Nejhorsi smrt je z vydeseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.2.22 15:11

@Tarinka u nas totez, ale my jsme meli test z nosohltanu a deti ze slin a sli jsme na test dost pozde, tak podle me u nich to uz nic nezachytilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
3.2.22 15:17
@Tarinka píše:
Je to podivný…v rodině máme dvě děti, sourozenci, jeden pozitivní, druhej ne, nemocnej je ten negativní…kašel, rýma, teplota…tomu pozitivnímu nic není :roll: :lol:

Tak to je fakt dobrý paradox 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+