Omikron a dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
6.2.22 00:23

Asi již neaktuální, nicméně dcera 2 roky zcela bez příznaková jen s vysokou teplotou 38,5 a to jen několik hodin. Ale jinak úplně v pohodě. No a já po ní 2 dny brutální příznaky a chcípala jsem. Ne tedy doslova ale dalo mi to docela na 3 dny zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.2.22 08:18

@ugluk :palec: naprostý souhlas. V tom už se opravdu nikdo nevyzná. Je to zmatek nad zmatek :lol:. Jinak syn v pondělí pozitivní antigen ve škole, ve středu výsledek PCR. Potvrzen pozitivní a od hygieny doteď žádná zpráva. No a já výsledek PCR ve čtvrtek v 6 navečer, a v 7 zpráva od hygieny :zed:. Takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.2.22 08:30

@ugluk No právě. On už má potvrzený ten PCR a ode mě už to chytit teď nemůže. Jako mě to připadá celé na hlavu postavené i s tou karanténou. Volala mě v pondělí učitelka že na ty PCR není povinnost jít. A že když nepůjdeme tak my dva ani v karanténě nejsme. Ale když půjde na PCR a bude pozitivní tak jdeme do karantény všichni. Chápeš to jo?🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.22 08:42

Ja mam treba uplne pozitivni antigen z nosu (ne jeden), mam rymu, kasel, bolest hlavy a svalu, a PCR z krku negativni. Je mozne ze to z krku neni dost „silne“?

• Citovat
  • Upravit
64956
6.2.22 09:07
@Kikisa311 píše:
@ugluk No právě. On už má potvrzený ten PCR a ode mě už to chytit teď nemůže. Jako mě to připadá celé na hlavu postavené i s tou karanténou. Volala mě v pondělí učitelka že na ty PCR není povinnost jít. A že když nepůjdeme tak my dva ani v karanténě nejsme. Ale když půjde na PCR a bude pozitivní tak jdeme do karantény všichni. Chápeš to jo?🙈

tak to je nějaká divná učitelka, protože ve školství je to povinné jít na test, pokud byl pozitivní ve škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.2.22 09:33

@nototo no pořád aktuální. Dcerka předevčírem hned ráno teplota přes 38. Včera dobré a bez teplot, a v noci zase trochu vyskočila. Jinak nic. No a já jen rýmu a škrábe mě v krku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.2.22 09:35

@vokishka no to sem právě taky myslela že ve školství je povinnost jít na potvrzující PCR. V zaměstnání tato povinnost není..ale my sme raději s ním zašli takže to máme v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
6.2.22 10:46

@Kikisa311 prostě v tom má bordel, no. Nám zas učitelka psala v pátek, že v pondělí byl kontakt, máme čekat na zprávu z hygieny (přišla v sobotu) a jít s dětma na PCR. Napsala jsem jí, že teď čerstvě platí, že na PCR bezpříznakoví nemusí a ona se omlouvala, že to furt mění a přestává bse v tom orientovat, ale že máme následovat instrukce hygieny. Takže jsme vyčkali na sobotní esemesku, že je do soboty karanténa, nešli jsme půl dne ven a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.2.22 11:34

@ugluk jj pravda. Pořád se to mění a je v tom chaos no…jinak dneska sem syna otestovala a má pořád dvě čárky. Ale minimálně tři dny bez příznaků. A karanténa mu taky skončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
6.2.22 15:25

Pak je volný a nemusí se testovat. Právě proto, že ty // tam ještě nějakou dobu může mít, i když už není infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.2.22 11:40
@ugluk píše:
@Kikisa311 prostě v tom má bordel, no. Nám zas učitelka psala v pátek, že v pondělí byl kontakt, máme čekat na zprávu z hygieny (přišla v sobotu) a jít s dětma na PCR. Napsala jsem jí, že teď čerstvě platí, že na PCR bezpříznakoví nemusí a ona se omlouvala, že to furt mění a přestává bse v tom orientovat, ale že máme následovat instrukce hygieny. Takže jsme vyčkali na sobotní esemesku, že je do soboty karanténa, nešli jsme půl dne ven a bylo to.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.3.22 11:11

Holky prosím otázka…v úterý jsem si dělala test, přišla jsem do kontaktu s osobou, co měla covid…hned mi vyšel pozitivně, udělala jsem dva, jeden z nosu a druhý ze slin a oba tedy vyšli pozitivně…zacla rýma, škrábání v krku, bolest hlavy, dnes už jen ucpaný nos…
v pondeli bych chtela zkusit udelat test ( v patek by jsme meli odjizdet na dovolenou) a kdyz vyjde negativne, znamena to, ze uz toho hajzlika v tele nemam? nebo uz jen nepatrne mnozstvi? a mohu nakazit nebo uz ne? kdyz test bude negativni? nekde rikaji, ze dva dny bez priznaku…tak uz z toho mam taky hlavu jako balon… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
26.3.22 11:23
@Míša 7 píše:
Holky prosím otázka…v úterý jsem si dělala test, přišla jsem do kontaktu s osobou, co měla covid…hned mi vyšel pozitivně, udělala jsem dva, jeden z nosu a druhý ze slin a oba tedy vyšli pozitivně…zacla rýma, škrábání v krku, bolest hlavy, dnes už jen ucpaný nos…
v pondeli bych chtela zkusit udelat test ( v patek by jsme meli odjizdet na dovolenou) a kdyz vyjde negativne, znamena to, ze uz toho hajzlika v tele nemam? nebo uz jen nepatrne mnozstvi? a mohu nakazit nebo uz ne? kdyz test bude negativni? nekde rikaji, ze dva dny bez priznaku…tak uz z toho mam taky hlavu jako balon… :roll:

Proc jsi nesla na test uz v patek, pojud teda mluvis o PCR. Pokud půjdeš v pondělí a bude pozitivni, tak zadna dovolena nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
26.3.22 13:38

Pozitivita testu nic moc nepoví o infekčnosti, někomu se drží dlouho. Každopádně od pozitivního PCR je teď izolace 7 dní, takže jestli si to chceš před sebou nějak obhájit, ber to tak, jako kdybysis místo antigenu udělqla PCR a 7 dní poté nelez mezi lidi. PCR povinný není, ale jestli na něj v pondělí půjdeš, tak asi bude pozitivní a máš po dovolené. Takže já osobně, pokud už by mi bylo dobře, na test bych se vykašlala, mezi lidi nelezla a v pátek odjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.3.22 22:32

@vokishka dělala jsem si antigenni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie