Omikron a dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
3.2.22 15:19

U nás syn plivací PCR: slabá rýma - pozitivní, já stěr z nosu PCR: ucpanej nos, žlutá rýma, bolest dutin, únava a jsem negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.2.22 15:24

U nas zase u dospelych z nosohltanu a pozitivni, deti vyter z pusy a dvakrat negativni…pritom priznaky vsichni…jsme uz skoro 14dni doma.. tak aby se v tom pr…vyznalo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.2.22 15:50

@Melodie91 tak zatím rýma a škrábání v krku, a sem tam návaly jak při horečce. Horko, zima. Syn je dneska čtvrtý den po pozitivním testu a kromě bolesti hlavy si na nic nestěžujs. Nejsem histerka jen se ptám na zkušenosti jiných. Toť vše :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
3.2.22 17:59

@Tarinka antigenní testy stály vždycky za starou belu, ale u omikronu vidím menší výtěžnost i PCR testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
3.2.22 19:42
@Tarinka píše:
A kamarádka mi říkala…všichni doma nachcípaní, všichni to samí, dva pozitivní, tři negativní… :nevim:

U nás to samé. Všichni kašel a rýma. Dva pozitivní a tři negativní pcr. A antigeny to mel pozitivní jen jeden slabounce. Ostatní nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.2.22 18:33

Tak já doplním naše story :mrgreen: jak jsme psala dcera v sobotu pozitivní antigenní test v úterý PCR také výsledek pozitivní. Já ve středu zimnice, teplota, ucpaný nos, bolest v krku a hlavy. Dneska už jen lehce bolest hlavy, rýma a cítím krk. Na PCR jsem byla včera a jsem negativní ( takže jsem za blbce :mrgreen: ) a ještě jsem se připravila o Kč za karanténu, jelikož mi Dr vystavila neschopenku na virózu. Prý to změní když budu pozitivní na izolaci. Takže nezmění nic jelikož PCR nic neukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.2.22 19:44

@martina1988 tak to je hodně zajímavá. Já úplně stejné příznaky: zimnice, ucpaný nos, škrábání v krku a bolest hlavy… a jsem pozitivní :nevim: :nevim:. Žádná viróza. V tom už aby se čert vyznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.2.22 19:50

@Kikisa311 začínám být alergická na veškeré testy :mrgreen:. Toto byla má poslední snaha někoho nenakazit. V práci na mě budou koukat jak na deb…, že to covid nebyl ač jsem měla stejné potíže jako dcera. Přijdu si jak simulant. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
5.2.22 21:01

Ale byl to covid, akorát falešně negativní test, takových kolem sebe taky pár mám… Mizerný je, že pro ouřady furt není, ale jinak souhlas, za současných okolností bych si odkroutila pět dní a na další testování se zvysoka vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.2.22 21:23

@ugluk asi tak no. Je to postavené všechno na hlavu. Ještě nechápu jednu věc. Mám od pondělí doma pozitivního syna. V úterý potvrzený PCR. A já sem měla PCR potvrzený ve čtvrtek. Teď nevím jak je to s karanténou. Syn už má po 5 denní karanténě ale neprodlužuje se mu ještě i kvůli mě? Já už fakt nevím 🙉 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
5.2.22 21:33

@Kikisa311 kdepak, ode dne pozitivního PCR bude po odkroucení své pětidenní karantény (pokud už bude bez příznaků) 30 dní z obliga od veškerého testování a karantén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.2.22 21:41

@ugluk tak je to super. Děkuji za info :mrgreen:. Já sem si vůbec nebyla jistá.. už mi totiž nic nedává smysl. Volala mě v to pondělí učitelka že na ty PCR není povinnost jít. A že když nepůjdeme tak já ani přítel v karanténě nejsme. Ale že když syn půjde na PCR a bude pozitivní tak jdeme do karantény všichni… postrádá to význam tohle :pocitac: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
5.2.22 22:02
@Kikisa311 píše:
@ugluk tak je to super. Děkuji za info :mrgreen:. Já sem si vůbec nebyla jistá.. už mi totiž nic nedává smysl. Volala mě v to pondělí učitelka že na ty PCR není povinnost jít. A že když nepůjdeme tak já ani přítel v karanténě nejsme. Ale že když syn půjde na PCR a bude pozitivní tak jdeme do karantény všichni… postrádá to význam tohle :pocitac: :nevim: :zed:

Pokud mel pozitivní antigen ve skole, tak na test musel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.2.22 23:57

@vokishka ano vím. My sme šli kvůli tomu aby měl těch 30 dnů klid od toho testování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
6.2.22 00:05

@Kikisa311 zrovna děti s pozitivním antigenem mají výjimku a na PCR musí. Pokud jsou v karanténě kvůli spolužákovi, tak ne. Ale jinak ano, nedává to smysl.

1. díte pozitivní antigen, negativní PCR, nic se neděje, jde do školy,
  2. dítě pozitivní antigen i PCR, je 5 dní v izolaci a s ním jde do karantény i rodina, která na PCR nemusí,
  3. dospělý pozitivní antigen, jde na 5 dní do karantény a na PCR nemusí a rodiny se to nikterak netýká. Pokud by ale dobrovolně šel a byl by pozitivní, rodinu do karantény uvrhne :mrgreen:

Oficiálně jde ale rodina do karantény až okamžikem, kdy ji informuje hygiena, které to někdy trvá i těch 5 dní :mrgreen: A to, že v tom mají bordel i učitelé, vůbec není divu, když je milión výjimek z výjimek a každý týden to platí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí