H&M
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já už do HM nepůjdu. Koupila jsem tam dětem trička a sepraly se, jako od ťamana. Sestra mi vozí a posílá trička pro děti z NL a taky kupuje v HM, a to je kvalita!!! Oni si z nás dělají odpadkáč. Dokud jim to budem kupovat, tak to budou prodávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niki2 píše:
Já už do HM nepůjdu. Koupila jsem tam dětem trička a sepraly se, jako od ťamana. Sestra mi vozí a posílá trička pro děti z NL a taky kupuje v HM, a to je kvalita!!! Oni si z nás dělají odpadkáč. Dokud jim to budem kupovat, tak to budou prodávat.
Já jsem SCHVÁLNĚ koupila v UK a v ČR stejné kalhoty (takové tepláčkové legínové kalhoty, s kostkovanym vzorem, šedo-bílé). Ty z UK jsou jako nové a ty kupovane tady jsou daaaaaavno v koši ![]()
- Citovat
- Upravit
@lulinaaa píše:
Já jsem SCHVÁLNĚ koupila v UK a v ČR stejné kalhoty (takové tepláčkové legínové kalhoty, s kostkovanym vzorem, šedo-bílé). Ty z UK jsou jako nové a ty kupovane tady jsou daaaaaavno v koši
Ty jo
Štve mě to, že si z čr dělají popelnici. I co se týká potravin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka píše:
Ty joŠtve mě to, že si z čr dělají popelnici. I co se týká potravin
Je to se vším, kvalitní západní trh končí Německem. My jsme už na kupce s Maďarskem a všema těma -stánama…
viděla jsem hooooodně velký rozdíl i v Arielu, když jsme byli v UK. Prostě hrůza. Jenže my jsme národ krys, jakmile někde dají šunku za 10,– za deko, tak na to stojíme fronty před Kauflandem. Dokud to budeme kupovat jak blbí, bude se to prodávat. A s tím finančním systémem tady se ani nedivím, že někdo mnohdy nemá ani na tu šunku za deset korun ![]()
- Citovat
- Upravit
@niki2 píše:
Hmm, tak to jsem nikdy nesledovala
My kupujeme hadry hlavně v Lidlu a Tescu, za ty prachy celkem dobrá kvalita a stejně to ve školce ušpiní. Škoda, že tu není Primark, tam člověk koupí levně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lulinaaa píše:
Je to se vším, kvalitní západní trh končí Německem. My jsme už na kupce s Maďarskem a všema těma -stánama…viděla jsem hooooodně velký rozdíl i v Arielu, když jsme byli v UK. Prostě hrůza. Jenže my jsme národ krys, jakmile někde dají šunku za 10,– za deko, tak na to stojíme fronty před Kauflandem. Dokud to budeme kupovat jak blbí, bude se to prodávat. A s tím finančním systémem tady se ani nedivím, že někdo mnohdy nemá ani na tu šunku za deset korun
S těmi prášky je to známé už dlouho, ty německé voní a perou úplně jinak, prostě lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
S těmi prášky je to známé už dlouho, ty německé voní a perou úplně jinak, prostě lépe
Když jsme odjížděli z UK, tak jsem vyprala kočár v těch Ariel kapslích. Pak asi za 3 týdny ho prala tchýně a volala mi, prý v čem peru, že ten kočár voní pořád po tom mojem vyprání
no koupila si ty kapsle a vůbec jako, nedá se to srovnat. U nás se aspoň německé výrobky dají koupit v tom DMku
myslím značka Denkmit.
- Citovat
- Upravit
Já jsem s Hm celkem spokojená jen jsem dceři koupila kalhoty jednou vyprala a nějak nám vybledly
a ty druhé mají po dvouch vyprání žmolky
jinak dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lulinaaa píše:
Když jsme odjížděli z UK, tak jsem vyprala kočár v těch Ariel kapslích. Pak asi za 3 týdny ho prala tchýně a volala mi, prý v čem peru, že ten kočár voní pořád po tom mojem vypráníno koupila si ty kapsle a vůbec jako, nedá se to srovnat. U nás se aspoň německé výrobky dají koupit v tom DMku
myslím značka Denkmit.
tak to je pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit