Co je lepší? Hami vs. Sunárek

963
25.1.11 15:05

Hami x Sunárek

Ahojky maminy,

manžel má te´d bonus z práce v podobě nějakých kupónů a já je chci zneužít na nákup skleniček. Od známých dostáváme věčně nějaké Hami skleničky, ale koukala jsem, že maminy hodně kupují i Sunárek, a tak jsem se chtěla zeptat, co je podle Vás lepší? Je mi jasné, že domácí výroba, ale když můžu nakoupit skleničky, tak ráda nějaký čas ušetřím :-) Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
25.1.11 15:09

My máme rádi oboje.Pak v létě je nejlepší ovoce čerstvé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.1.11 15:38

U nás taky oboje, nejradši má Hamánka - pokud jde o masozeleninu :wink: Hami má od 6.měsíce ve skleničkách kousky a náš mlaďoch je stále bojkotuje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.1.11 15:46

Ahoj, myslím, že je to celkem jedno (jenom u hippu jsem slyšela, že to obsahuje sůl, ale nevím) koukni prostě na zadní stranu a pokud v tom neuvidíš nějakou sr.. :-) , tak to vezmi. Značkou stejně nemáš zaručený to, že ti to dítě sní. Nedávno jsem se v dm přehmátla a omylem koupila babylove od 4m karotka s bramborem. Řikám si, že to mi přece 9m zmlsaný dítě nevezme do pusy a ejhle, vymlaskla to celý a snad by i olízala skleničku :mrgreen: Tak bych to, být tebou,koupila a byla připravená, že to kdyžtak nemíchám s něčím „chutnějším“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.1.11 20:25

Malá mi jedla jak ozávod Hami i Sunárka,řekla bych že tyhle dva druhy jsou jedni z nejlepších :-D Za to Hamánka mi teda nechtěla jíst vůbec.

• Citovat
  • Upravit
7142
25.1.11 21:15

u nás vede hami a hamánek, sunárek nám fakt nesednul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.1.11 21:25

U nás se vše setkalo s úspěchem. Dcerka prostě miluje jídlo.
Mám pocit, že naopak o Hami se píše, že obsahuje sůl, ne o Hipp. Já beztak kupovala Babylove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.1.11 21:30
kasyjopea píše:
U nás se vše setkalo s úspěchem. Dcerka prostě miluje jídlo.
Mám pocit, že naopak o Hami se píše, že obsahuje sůl, ne o Hipp. Já beztak kupovala Babylove :)

hami ne. hipp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
25.1.11 21:38

tak u nás od každého něco, Hami, Sunárek, Hamánek - od toho jí zatím nejvíc.
už mám seznam co od které firmy jí a podle toho nakupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
25.1.11 21:43

Trochu soli obsahuje Hipp, ale je to tak zanedbatelné množství, že to vůbec neškodí, ale přesto to je chuťově trošičku znát, takže se pak může stát že to mimi zachutná víc než ostatní a proto to dělají syčáci. Jinak co se týče Hamánka, tak jsem slyšela, že moc kvalitní není, hlavně proto že je tam hrozně malý skutečný obsah zeleniny (nebo ovoce) a je to samý škrob. Já ho nekupuji, ale když ho přivezli rodiče, tak jsem koukla na složení a porovnala s Hipp, Hami, Babylove a pod a opravdu tam toho bylo mnohem míň, no a s např. 100% ovocem od Sunárka nebo od Hami se to už vůbec nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
25.1.11 21:47

tak ovoce od Sunárka vůbec nechce a ovocné od Hami jsem ještě neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.1.11 21:54
mom.kri píše:
tak u nás od každého něco, Hami, Sunárek, Hamánek - od toho jí zatím nejvíc.
už mám seznam co od které firmy jí a podle toho nakupuju.

Taky jsem si říkala, že udělám seznam, protože jeden čas to byla fakt loterie i co se týkalo té samé příchuti. Jednou snědla všecko, podruhé chytala hysterák, sotva k tomu čuchla :-) Teď už do ní tak nějak vpravím všecko, občas u toho musím zpívat já i manžel, ten ještě k tomu stojí před židličkou, mačká gumovou kačenu nebo jinou pitomost a v pozadí řve televize. Je to šílený, ale naštěstí nás nikdo nevidí :mrgreen: a minimálně tu stovku pak sní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.1.11 21:54

Malá milovala Hami.Abych jí do roka vařila masozeleninové příkrmy jsem si netroufala,vzhledem k dostupnosti zdravých potravin,nemáme prachy na to kupovat bio.Ovocný jsem vařila doma,máme dědu se statkem a ovocnými stromky :mrgreen: .Ale Hamánek je dost nechutnej a Sunarka taky, to je můj názor :-)..Hipp bio malej moc nechutnal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
25.1.11 22:01

Ještě jsem zapomněla říct, že nám je skoro rok a chutě se nám mění každou chvíli, po něčem se mohl nejdřív „utlouct“, tak jsme nakoupili do zásoby a teď to na mě prská, no a s něčím jsem zase málem vyhodila babičku, že to nechce a jak baštil a kamarádka to má úplně stejně, takže myslím, že většinou jsou seznamy na nic, protože byste je museli pořád obměňovat:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.11 14:24

kub oboje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat