Hamiltonův hmat a CS skóre

150
7.8.18 10:37

Hamiltonův hmat a CS skóre

Holky, jak je to s Hamiltonem a kdy se už může použit? Jsem v 40+1 tt, ale dilatace hrdla v prukazce mám pořád s body 0, stejně tak jako směr čípku 0 (sakrálně)…A teď vlastně mě zarazilo, že mi vlastně doktorka rekla, že čípek už mám vzadu a přitom mi napsala 0… A chvíli ve mně šťourala cca 15 vteřin? Tal moc bolestivé to nebylo, spíše nepříjemné. Co mohla dělat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
7.8.18 10:49

Já mám taky čípek vzadu…jsem 39+6… CS skóre nemám uvedený vůbec za celou dobu. Já čekám jen na kontrakce…čípek mám měkký a pootevreny a hlavička je hooodne nízko…ale to už mám od 35tt kdy už nemám ani hlenovou zatku :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
7.8.18 10:52

Neboj, spíš tě jen detailněji vysetrovala, ono cimvic k porodu, tím se víc vtobe hrabou, hmataji hlavičku, měří si cipek, Hamoltona bys určitě poznala, rukou v tobě by udělala kruh, jako že ti objede hrdlo prstem. Někdo říká, že ho to bolí, mě ho dělali 2× a nebolel ani jednou, ani jsem nekrvacela, jen u prvního měl doktor na rukavici trochu krve… Ono se říká, že pokud to k porodu je, tak pomůže, pokud ne, taksi je můžou dělat do aleluja a stejně nic to s tebou neudělá. Ne ho dělal s mojím svolením ve 38+1 velký plod, velké bolesti konečníku… Stejně nepomohl ani jeden a porodila jsem 14 dnů později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.8.18 10:52
@novakova.t píše:
Já mám taky čípek vzadu…jsem 39+6… CS skóre nemám uvedený vůbec za celou dobu. Já čekám jen na kontrakce…čípek mám měkký a pootevreny a hlavička je hooodne nízko…ale to už mám od 35tt kdy už nemám ani hlenovou zatku :zed: .

No já od 37.tt, kdy přestala jsem brát magnosolv nemám ani kontrakce (poslíčky) ani tvrdnutí břicha. :( Zádka mi taky neodešla, pokud vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.8.18 10:55
@Tejule píše:
Neboj, spíš tě jen detailněji vysetrovala, ono cimvic k porodu, tím se víc vtobe hrabou, hmataji hlavičku, měří si cipek, Hamoltona bys určitě poznala, rukou v tobě by udělala kruh, jako že ti objede hrdlo prstem. Někdo říká, že ho to bolí, mě ho dělali 2× a nebolel ani jednou, ani jsem nekrvacela, jen u prvního měl doktor na rukavici trochu krve… Ono se říká, že pokud to k porodu je, tak pomůže, pokud ne, taksi je můžou dělat do aleluja a stejně nic to s tebou neudělá. Ne ho dělal s mojím svolením ve 38+1 velký plod, velké bolesti konečníku… Stejně nepomohl ani jeden a porodila jsem 14 dnů později :lol:

No náš malý už je taky dost velký kolem 4.000 g a to je info z minulého týdne, takže teď už má zase víc. Kdo ví, kolik bude mít, až se narodí. Zatím to nevypadá, že by se mu chtělo ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
7.8.18 11:03
@Něha píše:
No já od 37.tt, kdy přestala jsem brát magnosolv nemám ani kontrakce (poslíčky) ani tvrdnutí břicha. :( Zádka mi taky neodešla, pokud vím.

Já měla včera tvrduti co 5min sprcha nepomohla ale pak jsem to zaspala…a den předtím jak kdyby mě někdo bodal nožem v čípku ale brutálně… Přemýšlím že si dneska vyslapnu asi schody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.8.18 13:55
@novakova.t píše:
Já měla včera tvrduti co 5min sprcha nepomohla ale pak jsem to zaspala…a den předtím jak kdyby mě někdo bodal nožem v čípku ale brutálně… Přemýšlím že si dneska vyslapnu asi schody :lol:

Ještě mi byl doporučen homeopatický koktejl, měl by zabrat, ale asi to bude termínově tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí