Handmade dětský pokojíček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
4.12.17 18:25

handmade dětský pokojíček

Ahoj holky, přestěhovali jsme se s přítelem do krásného velkého bytu, jednu z větších místností si zamluvil synovec a dvě neteře že by tam chtěli pokojíček, mám určité představy ve stylu retro, dětská kuchynka atd…Jsem kutilka, a baví mě vyrábět a tvořit, proto se ptám, jestli některá z vás maminek, svým dětem udělala své království růčo a sama :D. Prosím vás, baví mě tvořit, ale jsem amatér a doma žádnou dílnu nemám :D proto prosím a snažší věci ke kterým nebudu potřebovat nějaké pořádné chlapské nářadí :D
Pokoj bude pro dvě holky : tři a dvanáct let a desetiletého kluka :)
děkuji a za případné foto budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
4.12.17 18:45

Tak mě napadlo udělat třeba nějaký nábytek z dřevěných palet, tady nějaká inspirace

https://www.living.cz/…tek-z-palet/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.12.17 18:50

Nábytek už mám..a dokonce z palet :D myslela jsem spíš nějaké doplnky, hracky, nebo tu kuchynku, nějaké zajímavé police, mám doma spoousty starých knoflíkl a chci je tam někam zakomponovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.12.17 20:23

Videla jsem fotku kdysi, barevne plechove kyblicky na zdi misto policek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.12.17 20:26

Neco takoveho, ale barevné. Na hracky, knizky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.12.17 06:27

@Anna85 juu to by mohlo vypadat pěkně, já přemýšlela že nejmladší princezně ušiju teepee (nevim jestli je to spravne napsane, tak to prehlizejte) :D ale co se tyce tech “konstrukci” tak na to jsem trochu leva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
5.12.17 08:13

@Kimme
Jo, to mne taky napadlo, nebo minimalne nejaky bunkr :D.
Ale pokud jsi šikovná v siti, tak ta konstrukce na teepee mozna nebude az tak slozita. Mrkni na net. Kamarádka posbirala tyce od starych kostat a nářadí atd, nahore to jen nejak svazala, dole to nevim jak drzi, asi v ramci ty látky nejake hacky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.12.17 15:29

S těma tyčema je to dobrý nápad, doma ve sklepě u našich jsou nějaké dřevěné násady od košťat..nějak to zkusím :D nějaké další fígle, třeba nějaký fajn úložný prostor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
5.12.17 16:07

@Kimme
Treba kapsar pres cele dvere? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.12.17 06:31

@Anna85 tak do toho jdu, mam doma obří kus fuschiové flanelové látky, nevim jestli na dveře, možná bych ho přidělala na zeď nad postelema, přítel včera dovezl molitanové kostky, takže našívám barevnou látku na každý kus jinou, vystřihuju tvary a budou to mít jako kostky na bunkr, přidělala jsem tam suché zipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
6.12.17 12:41

@Kimme
Dobry napad :)
Mas co delat teda :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek