Harmony Spa Praha - zkušenosti

4
15.7.25 16:23

Harmony spa Praha

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s tantrou v Harmony Spa v Praze, konkrétně s masérkou Adrianou. Diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
22.7.25 13:04

Ahoj, my byli s partnerem v Harmony Spa třikrát a máme to tam moc rádi. Adrianu jsme ale nevyzkoušeli. Já chodím k masérům a partner byl u Ammy, Aaliy a Elišky. Nejspokojenější byl s Aaliyou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.7.25 23:42

@aleskana Díky moc za odpověď. Já jdu právě poprvé a jsem lehce nervózní. Nevím úplně co čekat. Každopádně každá pozitivní reakce dodává odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.7.25 07:18

Já jsem tam poprvé šla v takovym stavu… Byla jsem přetažená, vystresovaná a ještě se mi dělalo špatně, jak jsem byla z tý nový zkušenosti nervózní. A masáž mi udělala tak dobře, že jsem odcházela jak znovuzrozená. Proto se i vracíme. Je to příjemný prostředí, maséry mají moc šikovný a empatický a všechno Ti řeknou, jak to bude probíhat, na začátku si chvíli popovídáte. Předtím jsem o několik roků dřív zkusila na tantru dvě jiný místa a Harmony Spa je předčilo o parník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.25 09:17

@aleskana Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
26.7.25 22:45

Jsem jediný, kdo v této diskuzi vidí jen skrytou reklamu?
Pár čerstvých účtů bavících se mezi sebou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.25 22:17

@pouzitychlap Tak to vskutku jsi, nevěřím Google recenzím, chtěl jsem nějaký názor od lidí a jediná stránka, kterou jsem našel a kde se o tantře diskutuje je právě tohle. Tak jsem to zkusil. Jestli mi zde někdo bude psát pozitiva, která nejsou pravdivá napíšu sem svůj názor až zažiju. To nedokážu ovlivnit, ale účel diskuze je získání nějakých zkušeností od lidi, kteří již zažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
28.7.25 16:00
@Flynn píše: Více

@pouzitychlap je moc hodnej :roll:

Nic proti lehkým děvám, ale dělat na ni recenzi na tomto fóru mi přijde lehce úchylné.

Navíc ta hodinka s ní nestojí úplný majlant, takže místo dovolené si ty holky můžeš vyzkoušet všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
29.7.25 09:09

@pouzitychlap

Je to jasná reklama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.7.25 09:33

Reklama?

Jde o to, čemu říkáte reklama - ano, dělám jim reklamu v tom smyslu, že jsme jejich zákazníci a jsme s nimi spokojení. Ne, v tom smyslu, že pro ně pracuju a jsem za to placená, nebo že bych tam měla osobní zájmy nebo vazby. Jinak moc nechápu, proč se v diskuzi s názvem „Harmony Spa Praha - zkušenosti“ ozývají samí lidé bez zkušenosti s Harmony Spa, to nedává moc smysl. Dnes se bohužel každý cítí oprávněn vyjádřit k jakémukoli tématu, i když o něm neví vůbec nic. Tím odpovídám i pouzitychlap na to, proč mám tak málo diskuzních příspěvků - nemám potřebu vypisovat ke každé diskuzi, když nemám co říct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
29.7.25 10:29
@aleskana píše: Více

Gentleman o svých zkušenostech s lehkými děvami nemluví.

Gentleman doporučí příteli třeba své auto, ale očekává, že si ho pořídí také, ne že bude jezdit v jeho autě.

PS: je pro moji zvědavost. Ty holky partnerovi vybíráš ty nebo máš jen právo veta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.7.25 10:48

@Josef_t Neberu je jako lehké děvy. Ostatně jsou tam i maséři - jak by se pak mělo mluvit o nich? Když si s nimi povídáte, zjistíte, že často jde o lidi, které zajímá wellness, masáže jako takové, psychologie, rozšířené stavy vědomí, dechová cvičení, zdravý životní styl, východní filozofie, duchovno… S partnerem výběr masérek probíráme, ale z mojí strany je to ze zvědavosti, koho a proč si vybere a kdo se mu líbí, žádné právo veta tam nemám. Ani bych mu asi nedokázala poradit. Tohle je podle mě hodně o osobních sympatiích, kdo na člověka působí dobře a s kým by se mohl cítit příjemně. Já taky vybírám podle fotek, ale myslím, že by se mělo hodně dát na ty medailonky, co tam o sobě píší, ty hodně napoví, jaký mají přístup a jak to celé vnímají a na co dávají důraz. U masérů se mi to osvědčilo. Taky se rozhoduju podle recenzí přímo na jejich stránkách. Nevěřím, že by si tam ty hodnocení psal salón sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
29.7.25 11:29
@aleskana píše: Více
:roll:

V první řadě, nijak neodsuzuji, že po vzájemné dohodě používáte placených služeb tohoto charakteru. Opravdu nic proti tomu nemám. :palec:

Jen by se věci měli nazývat pravým jménem a tyto služby jsou podle všech definic prostitucí.
To, že se to zabalí do líbivého ezoterična na tom nic nemění. S východní filozofií ani psychologií to nemá nic společného a vazba na zdravý životní styl je dost pochybná. :roll:

Dovedu si docela dobře představit, že třeba květinářka se s kladnou recenzí svatební kytky pochlubí své rodině, přátelům, dětem.
Silně pochybuji, že „erotické masérky“ budou se svými recenzemi takto chlubit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová