Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s těmito golfkami? Zajímalo by mě jestli mají polohovací nožičky a jestli k nim jde dokoupit nánožník, ale uvítám jakékoliv info. Malého je deset měsíců, nevím, jestli nánožník kupovat, jestli třeba nebude chtít jen běhat. Díky za info.
Jana
Ahoj, máme tyhle golfky a jsou perfektní, možná jediná nevýhoda je trochu ve vyšší váze, myslím, že váží cca 11 kg.Dají se úplně položit.Nánožník nevím, my jsme ho nepořizovali,máme univerzální fusak.Kadla
Kadla - díky za odpověď. Jeli jsme se na ně ještě dnes podívat a malého jsem vzala s sebou, tak jsem je vyzkoušela i s ním. Jsou fakt perfektní. Objednám si je z internetového obchodu a nánožník by snad měl být i v barvě, mám tam ještě volat odpoledne, bylo by to super. Malej si v nich seděl jako král. Váhově jsou těžší, ale já s ním mhd nejezdím, takže mi to až tak nevadí. Hlavně mi přijdou oproti jiným takový festový, tady u nás jsou někde dost hrozný cesty.
Mám radost, že jsem to rozštípla, už mi z toho bolela hlava.
Ahoj,
Take se rozhoduji mezi temito golfkami, Peg Peregem a Jane Carrerou. Prosim, nevite jaky je prumer kolecek a delka sedacky? Vazi opravdu 11 Kg? Budu je pouzivat v MHD, takze to se mi zda docela dost ![]()
Ale vypadaji dost bytelne ![]()
Jo a co vyska rukojeti? (mam 175cm)
Diiiiiiiiiky
Ahoj Anonymní . . . ,
já jsem minulý týden řešila úplně stejný problém a nakonec jsem se rozhodla pro Jané Carrera. Má výškově stavitelnou rukojeť, já mám 167 cm ale manžel 178 - v poho.Kolečka má o 2 cm větší ne PP P3, což bylo další plus a taky je při složení do auta menší.V pátek jsem si je objednala, tak příští týden budem testovat. Jen ta váha - nemám přezkoušené, udávají 8,5 ale zatím nevím. Ahoj
ahojky Anonymní,
nevím, jakou mají délku sedačky, ale podle oka bych řekla jako PP, i šířka je dostatečná. Mě řekli, že váží 10 kg. Kolečka jsou větší než u PP, což jsem ráda, protože tu máme hrozné cesty.
Kajiku,
az ti golfky dorazi a trochu je projedes, dej prosim vedet!
diky
Andrea
Nevím, jakou délku má sedačka, mám je uskladněné mimo byt, ale mé dceři jsou 2,5 roku, měří 104 cm a váží asi 16 kg a vejde se tam krásně, dokonce i když mi v nich usne.Rukojeť je prodlužitelná, takže i můj skoro 2-metrový manžel s nimi v pohodě jezdí.Kolečka má určitě větší než PP.Jen ta váha je jediná nevýhoda, když mám vynést kočárek i s malou, tak je to docela fuška.
Ale zase jsou hodně bytelné,na to jaký je naše malá cvalík a jezdí v nich pořád, tak zatím jsme neměli problém a to na kočárek věším i tašky s nákupem a ne malým.Výrobce uvádí max. váhu dítěte 15 kg,to mají ale snad větsina golfek kromě Inglesiny , ty jsou snad do 22kg.Kadla
Kadlo diky, to zni dobre ![]()
Myslis ze jsou lepsi nez Peg Perego? Jo a co nanoznik, da se dokoupit?
Andrea
Nevím, jestli jsou lepší,já jsem nakonec ani PP nevyzkoušela.Já jsem měla Hartan RACER i jako kombinaci od narození a byla jsem moc spokojená, tak jsem do těch golfek šla hned.Ale je dobré si třeba tyhle dva kočárky postavit k sobě a prohlédnout si je najednou.V Praze mají třeba tyhle obě značky na Černým mostě v Babystaru.Ten nánožník nevím,já měla univerzální fusak a
malá šla do golfek až v roce a půl.Tak přeju úspěšné rozhodování.
ahoj,
golfky jsem objednala na internetu, vybrali jsme si modrošedou barvu, podobný máme i kočár. V pondělí se dozvím, kdy mi asi dorazí. Pokud je mají předobjednaný, tak by mohli být snad dřív, ale jinak až za 8 až 10 týdnů. Dělají se totiž pro ČR až podle konkrétní objednávky na zakázku.
Doobjednala jsem si i originál nánožník v barvě. Bude v té šedé, vždy prý dělají většinou z té tmavší barvy na kočárku, z praktického hlediska. Jde objednat i originál fusak, ale je dost drahý (2500,– Kč), takže budu používat náš starý. Nánožník stál 990,– Kč.
U nás v obchodě měli poslední z loňské kolekce a z nové přijde jen zelený a hnědý a nedokážou objednat originál nánožník. Navíc ten z loňské kolekce byl i po slevě pořád dražší než ten, který jsme si objednali.
Moc se na ně těším, doufám, že přijdou dřív.
Kajiku,
za kolik jste nasla hartan buggy na netu?
diky Andrea
Ahoj Andreo,
Hartan jsem našla na netu za 7390,– Kč. Máme ho už objednaný, ta dodací doba je ale 8 až 10 týdnů.
Jana