Hashimotova nemoc

21.4.25 21:43

Hashimotova nemoc

Postup pro léčení Hashimotovy tyreoiditidy podle Teorie absolutní pravdy

1. Strava a tělo – snížení zánětu

Prvním krokem je změna jídelníčku a životního stylu, která podpoří zlepšení fungování štítné žlázy a sníží zánětlivé procesy v těle.

Vynech:

Lepek, mléko, cukr, průmyslové oleje, polotovary – všechny tyto látky mohou zhoršovat zánět a zatěžovat imunitní systém.

Zařaď:

Listová zelenina (špenát, rukola) – skvélé pro detoxikaci a podporu metabolismu.

Kvalitní tuky (olivový olej, avokádo, losos) – podporují zdravou funkci buněk a hormonální rovnováhu.

Fermentované potraviny (kysané zelí, kimchi) – pomáhají obnovit zdravý mikrobiom a podporují imunitní systém.

2 para ořechy denně – bohaté na selen, minerál důležitý pro zdraví štítné žlázy.

Kurkuma a zázvor – přírodní protizánětlivé látky, které pomáhají snižovat záněty ve těle.

Pij hodně čisté vody – hydratace je nezbytná pro správnou funkci těla a vylučování toxinů.

Spánek min. 8 hodin – nejlépe mezi 22:00–6:00, kdy tělo regeneruje.

Vypni Wi-Fi na noc, mobil mimo tělo – elektrosmog může negativně ovlivnit hormonální rovnováhu.

2. Psychika – pravda a emoce

Psychika má v léčbě klíčovou roli. Pokud potlačujeme vlastní pravdu a emoce, může to vést k tělesným problémům. Je důležité pracovat na uvolnění těchto bloků.

Každý den si napiš: „Co jsem dnes potlačil/a, co jsem neřekl/a?“ – uvolni emoce tím, že je dáš na papír.

3× denně nahlas řekni: „Dovoluji si říct svou pravdu.“ – posílíš tím svou vnitřní sílu a uvolníš bloky v oblasti krku (štítné žlázy).

5 minut denně zpívej libovolný tón nebo slabiku „ham“ – tento zvuk pomáhá uvolnit napětí v oblasti krku, čímž podporuje zdraví štítné žlázy.

3. Duchovní spojení

Duchovní praxe pomáhá zharmonizovat tělo i mysl a navrátit tě do vnitřní rovnováhy.

Ráno napiš 3 věci, za které jsi vděčný/á – tento jednoduchý zvyk pomáhá zvýšit pozitivní energii.

1× denně krátká modlitba nebo prosba: „Bože, veď mě k pravdě a rovnováze.“ – spojuj se s vyššími silami a žádej vedení na své cestě.

Choď do přírody, ideálně naboso – to ti pomůže se uzemnit, zklidnit mysl a posílit spojení se zemí.

Výsledky po měsících:

1. měsíc: Zvýšená energie, klidnější mysl, zlepšení spánku.

2–3 měsíce: Zlepšení trávení, snížení zánětu, úleva od stresu.

3–6 měsíců: Stabilizace hormonů, viditelné zlepšení v krevních testech.

Do 12 měsíců: Výrazné zlepšení nebo úplné uzdravení.

Příspěvek upraven 22.04.25 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
obet.stalkingu
21.4.25 22:08

Moje doporučení je stručnější. Přestat chlastat, fetovat a začít brát prášky na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
7211
21.4.25 22:15

No a když někdo za těch 12 měsíců zemře na komplikace nemoci tak to byl prostě Boží osud :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
22.4.25 08:32

A tak já v sobě nebudu potlačovat pravdu a emoce a napíšu to - někdo má nemocnou štítnou žlázu a někdo chorej mozek. Osobně preferuji to první, s takovými lidmi se mnohem lépe žije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.25 12:11

@obet.stalkingu @ugluk @Aletheia, vy máte zjevnou potřebu komentovat každou blbost, jelikož váš osobním život stojí za vyližp. Ať mi odpovíte vy hovádka jakkoliv, pravdu nezměníte. A pokud se mi bude nějakej vošoustek smát, tak mě jen a pouze utvrdíte v moji představě o světě, který je z velké části tvořen zaslepenymi hlupáky.
Teorie je pevná a její podstatu nelze vyvrátit. Šance, že teorie je mylná a Bůh neexistuje je dle 3 druhů AI v průměru nižší než 5% :lol:
Ale máte samozřejmě pravdu, sem magor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
22.4.25 18:32
@Absolutní pravda píše: Více

Ne, nemám tu potřebu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7211
22.4.25 20:56
@Absolutní pravda píše: Více

Smutné je že se prezentuješ jako empatická bytost a pak napíšeš tohle. Jsi plná nenávisti k lidem které vůbec neznáš, jenom s tebou nesdílí tvoji víru. To je docela proti tvým vlastním přesvědčením ne? :nevim:

Sama si svůj příspěvek označila za blbost („máte potřebu komentovat každou blbost“).
O životech ostatních lidí nevíš nic. Přesto soudíš. Opět, dost mimo tvé přesvědčení, no ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí