Tlak u srdce, bolavá záda a lopatky

24
21.4.25 20:15

Tlak u srdce, bolavá záda a lopatky

Ahoj, je to cca 2-3 týdny, co jsem začala pociťovat tlak u srdce, nejdříve to začalo po večerech, teď už je to od rána do večera. Dost mě bolí záda a lopatky, zkouším cvičit hrudní páteř, dělám cviky na záda tak 2-4× týdně, ale zlepšení zatím nic moc. Kam nejdříve zavolat? K obvodní lékařce, na kardiologii nebo zkusit fyzio? Bývá to prý nejčastěji blokáda hrudní páteře, zablokovaná žebra nebo skříplý nerv. Tep mám v pořádku, jiné příznaky nemám. Máte nějaké zkušenosti? Nebo máte nějaké osvědčené cviky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
22.4.25 15:55

Podle mě to budou ty záda. Mela.jsem to taky, bolest na srdci a nemohla jsem se ani nadechnout, jak to bolelo. Doktorka mě poslala na ortopedii a tam mi to potvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.4.25 15:55

Podle mě to budou ty záda. Mela.jsem to taky, bolest na srdci a nemohla jsem se ani nadechnout, jak to bolelo. Doktorka mě poslala na ortopedii a tam mi to potvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
22.4.25 20:25

Nejdřív k obvodnímu lékaři. Zrovna dnes jsem prošla kolečkem vyšetření, kam mě poslal OL. Mám to samé už pár týdnů plus se mi špatně dýchá. Na fyzio nebo rehabku je lepší jít až se vyloučí jiné možné příčiny potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí