Hatchimal znáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.12.17 23:21

Tak já to mám za 800, v Makru měli black friday, takže jsem to uzmula za dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.12.17 23:23

@fia80 ona ta dvojčata jsou poloviční a snad toho nedělají tolik, co normální velkej, ale jsem to studovala jen na youtube :mrgreen: protože v právě v Německu se dala dvojčata objednat kolem 50EUR, nakonec jsem vzala velkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.17 23:44

@Oudrey Nooo, já jsem si říkala, že by to za ty prachy mohlo mít úspěch. Za našich mladých let frčelo Tamagoči, nedali jsme to z ruky. A holka mě furt láme, ať jí koupím živé zvíře. Tak mám aspoň teď argument, že když se neumí postarat o Hatchimlas (protože ho prostě nechává pořád „spinkat“), na cokoliv živého může zapomenout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.17 23:51
@terinka4444 píše:
@shaari takže když to dostane na Štědrý večer, tak jí to mám nechat líhnout nebo nechat až na druhý den? Dá se to nechat vylíhnout a pak to nechat spát do rána? A s tabletem to není propojitelné, že?

Do druhého dne ti asi nevydrží. Tedy vydrželo by, ale to byste si s tím vajíčkem nesměli vůbec hrát, což si u dětí, které se na to těší, fakt nehrozí. :D Jakmile začnete s vajíčkem něco dělat, za nějakou dobu se začne líhnout. U nás to bylo tak, že ho holka dostala k narozeninám na rodinné oslavě. Pochopitelně si to všichni chtěli vyzkoušet, vajíčko hladili, otáčeli a to je prostě interakce, která vede k líhnutí. Ale při tom samotném líhnutí je potřeba vajíčko hladit. Čili jakmile se začne líhnout a vy si ho přestanete všímat, Hatchimals se sám nevylíhne a klidně můžete pokračovat až druhý den. Ale zkrátka jakmile se začne líhnout, už si s ním nejde hrát (s tím vajíčkem), už s prostě jen líhne. A jakmile se vylíhne, dá se to zvířátko vypnout. Čili určitě nebude přes noc vydávat zvuky :) S tabletem to není propojitelné, nebo o tom alespoň nevím, nikde jsem takovou funkci nenašla a v návodu určitě zmínka o ničem takovém není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21947
12.12.17 04:39
@fia80 píše:
U nás si to dcera přeje jako hlavní dárek. Horší je, že podle ní si to přál i mladší brácha. Naštěstí v Německu už prodávají Hatchimals surprise, kde jsou v jednom vajíčku 2 zvířátka, takže jim z toho uděláme společný projekt. Cena těch dvojčátek je překvapivě stejná jako jednoho. Ale my máme radost, že jsme ušetřili kopu peněz. Taky totiž máme pocit, že se jim to bude líbit jenom chvilku.

ja taky koupila v nemecku dvojcata. Jen me desi ten navod. Budeme potrebovat slovnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.17 06:14
@shaari píše:
Do druhého dne ti asi nevydrží. Tedy vydrželo by, ale to byste si s tím vajíčkem nesměli vůbec hrát, což si u dětí, které se na to těší, fakt nehrozí. :D Jakmile začnete s vajíčkem něco dělat, za nějakou dobu se začne líhnout. U nás to bylo tak, že ho holka dostala k narozeninám na rodinné oslavě. Pochopitelně si to všichni chtěli vyzkoušet, vajíčko hladili, otáčeli a to je prostě interakce, která vede k líhnutí. Ale při tom samotném líhnutí je potřeba vajíčko hladit. Čili jakmile se začne líhnout a vy si ho přestanete všímat, Hatchimals se sám nevylíhne a klidně můžete pokračovat až druhý den. Ale zkrátka jakmile se začne líhnout, už si s ním nejde hrát (s tím vajíčkem), už s prostě jen líhne. A jakmile se vylíhne, dá se to zvířátko vypnout. Čili určitě nebude přes noc vydávat zvuky :) S tabletem to není propojitelné, nebo o tom alespoň nevím, nikde jsem takovou funkci nenašla a v návodu určitě zmínka o ničem takovém není. :nevim:

děkuji moc, já to takhle myslela, že to necháme vylíhnout, chvilku si s tím pohraje a pak to půjde spát, protože nebudeme mít čas několik hodin si s tím hrát. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41943
12.12.17 08:43

Hlásím se do klubu :-) taky už máme koupené, za cca 1500 v Dráčiku. Jen doufám, že si s tím bude aspoň nějakou dobu hrát ;) Holky, ten manuál či návod je psán srozumitelně? Jsem na takové věci trochu antitalent, tak abych jí byla schopna to vysvětlit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.17 08:53

@Keyllah ony jsou na to videa na youtube, tak můžeš kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.12.17 08:53

Dcera po nem touzi uz od rijna, kdyz ho videla v reklame. Je zblaznena do vajicek a miminek :mrgreen: Dostaneho, ani nic jinyho si nepreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.12.17 09:41

@terinka4444 jelikož manžel byl kategoricky proti tomu je kupovat, ale dcera pořád o tom mluvila, tak si myslím, že jsme udělali rozumný kompromis pro obě strany. Tak to jsem zvědavá co dcera řekne, až ho pak porovná se Hatchimilem od sestřenice, která dostane toho standardního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.12.17 09:42

@nozu podle tohoto videa by tam měl být i stručný návod v češtině :) video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.12.17 11:34

My do toho asi nakonec taky pujdeme. Holky, kdo si vzpomenete, napiste i zkusenosti po Vánocích. Docela mě zajímá, kolika dětem to nadšení vydrží. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.17 11:48

Holky, kdo to ještě nemá, od zítra zase budou výprodeje v Makru, i na hračky, nevím konkrétně, jestli na tuto, ale jedu tam nakoupit, tak můžu kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.12.17 12:03

@terinka4444
Díky za tip. My jsme naši kartu tak rok a půl nepoužili, snad je ještě aktivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41943
12.12.17 12:17
@terinka4444 píše:
Holky, kdo to ještě nemá, od zítra zase budou výprodeje v Makru, i na hračky, nevím konkrétně, jestli na tuto, ale jedu tam nakoupit, tak můžu kouknout.

A musíš mít pořád tu jejich kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815