Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sára 1 U nás zatím nadšení ( dcera 8 let), ale zatím nebylo moc času se tomu věnovat, horší je, že jí to bere mladší (necelé 3 roky), takže během dne to moc nevytahuje. Jinak zvířátko má několik stádií. Od vylíhnutí po výchovu. Tancuje, bliká různými barvami a každá barva znamená něco jiného. Musí se postupovat podle návodu.
@terinka4444 Vím, že jsi to kupovala za skvělou cenu. Jsem ráda, že jsi se ozvala. Taky si říkám, že to děti pak už moc nebaví, spíš vůbec. Říkám si, jestli není lepší koupit nějakou stavebnici nebo rozšířit ty, co má - staví ráda. A strašně ráda vyrábí. Třeba super mi přišel Magic Jinn - ten baví obě děti. Vždycky je chvilku schovaný a pak pár dní pořád dokola. Mám ještě času dost něco vymyslet. Myslím si, že si na to za pár dní ani nevzpomene, že to existuje.
@Sára 1 za 800. No ale i tak, v podstatě to bliká očima a podle toho, jakou barvou to bliká, tak to musíš udělat, je to ale dokola, pohladit po hlavě, zmáčknout břicho, naklonit…nevím, náš je ve druhé fázi, kdy se má učit chodit. No je uspán v košíku, když se zeptám, jestli ho nechce vytáhnout, tak prý ne, mám ho nechat spát
je pravda, že ty Vánoce a pak hned narozeniny pro ni byly náročné, lego třeba ještě vůbec nevytáhla, dostala toho hodně, ale tohle ji asi nezaujalo.
U nás je to stejné, líhnutí bylo zajímavé, ale teď leží tučňák v batůžku. Prý dává samé úkoly a to mladou nebaví ![]()
Daleko větší úspěch měla stavebnice Bunchems.
A pak osuška od babičky
![]()
Souhlas, ve srovnani s Magic Jinn jsou to opravdu vyhozene penize. Ja obecne interaktivni hracky nemam rada, ale samozrejme jsme meli mluviciho psa, zpivajici knizku atd, tak ted mame blikajici kure.
My zase máme pavouka na dálkové ovládání - ale teda tak co dva dny se s ním proběhne. (Od Vánoc, uvidíme, co bude dál.)
Bunchems dostala k svátku, zjistila, že to nemá tak pěkné, jako na vzoru, a tím to zhaslo.
Naopak dobře se u nás ujala stavebnice Boffin (máme 300). Ale musí asistovat tatínek (dceři je 6 let).
U nás moc nezaujalo. První den byla nadšená a teď už to leží několikátý den v pokojíčku. U nás byl asi největší problém, že to ty barvy měnilo co půl minuty a to malou moc nebavilo, pořád „a tahle barva? a tahle?“ jakmile se začala „starat“ skočilo to zase do dalšího úkolu, než se pořádně zorientovala, takže jí to brzy přestalo bavit ![]()
@Slečna Ferka Fuj. Pavouk mi domu nesmí. Ten by letěl. Bunchems máme a zase tolik času s tím netráví. Boffin neznám.
Mě se ti ptáci co jsou I sehnání v ČR moc nelibi. Neteř dostala Hatchimals Twin ze zahraničí a to mi připadá zajímavější. Jsou tam dva, menší, roztomilejší. Lip se to drží a třeba naši dvouletou ty “dráčci” zaujali hodně.
Už je má objednané ![]()
U nas uspech. Petilete dite Hatchimala pojmenovalo, miluje ho a kazdy den s nim pul hodiny az hodinu v kuse blbne. Darku dostalo dost a toto ho stejne zaujalo
. Koupe nelituji.
PS lihnuti zaujalo i pritomnych 7 dospelych ![]()
Jestli ráda staví a má ráda lego, u nás doporučuji nemocnici z lego friends - fakt mě překvapilo, kolik toho bylo..
Vajíčko se u nás taky vylíhlo a věnuje „foglovi“ cca hodinu denně - ale né v kuse
rychle ji to přestane bavit..
My máme draka, je hezčí než fogl
ale přesně, furt mění brvu očí a bliká jak splašenej, stále něco chce, nedá se s tím hrát jak s plyšákem, pak sem tam pohladit, dát najíst, něco naučit. Takže je za chvíli vzteklá, že chvíli nedá pokoj. Dostala ještě plyšáka Bezzubku, no tak to je láska
ten s ní chodí i do koupelny.
@Poison Eve píše:
@terinka4444 Jakeho draka mate? My modreho. Straaaasne roztomile.
my fialového. Moje děti milují draky, máme všechny z lego elves, Bezzubka je top, takjsem myslela, že tohle dračí mimino bude trhák. Jenže je ta hračka blbě konstruovaná, dává požadavky strašně rychle za sebou.
@terinka4444 píše:
my fialového. Moje děti milují draky, máme všechny z lego elves, Bezzubka je top, takjsem myslela, že tohle dračí mimino bude trhák. Jenže je ta hračka blbě konstruovaná, dává požadavky strašně rychle za sebou.
To ano, porad to neco chce, mohli v tomto ubrat. Btw kde jsi ho poridila za 800?