Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj máte někdo zkušenosti s Hatchimals? Stoji to za tu cenu?
Dcerka ted dostala k 5. narozeninam. Radost teda obrovska, lihnuti bylo krasne a prozivala ho cela rodina… A ted uz asi tyden sedi na komode a nikdo po nem ani nevzdychne
Rekla bych, ze ji dost vadi, jak ji neustale ukoluje. Mala je pedant, potrebuje mit vse tip top a boji se, aby s nim neudelala neco spatne. Tak doufam, ze k nemu jeste dospeje. Nebo ne a skonci trvale na skrini jako blu blu delfin… Ted by moc chtela to interaktivni „vysnene“ stenatko, tak s muzem resime, zda koupit, kdyz tohle byl propadak.
Dite ho dostane na Vanoce a pocitam s tim, ze skonci na skrini
.
Taky me, zajima zda to stoji za to. Mala to nutne potrebuje.
Ráda bych to koupila, syn po něm touží. Jenže si říkám, zda je dobré, aby děti měli vše, co si přejí. Podléhám slibům, že se nebudou hádat, že se o vajíčko budou starat společně (odmítám kupovat 2×). Jenže miska vah - na jedné straně dopřát jim překvapení, zdroje na to budou a na druhé straně ušetřit a dát najevo, že ne vždy se přání plní. I tak toho budou mít dost. Když si vzpomenu na dětství, kdy jsem málokdy dostala to, co jsem chtěla…a vzpomínám v tom nejlepším…teď babo raď ![]()
Tak dcera ho nejspíš dostane, i když na můj vkus je to moc drahé. Moc si ho přeje. Někde jsem slyšela že by se mělo splnit nějaké to přáníčko pod stroměček, že dítě je štasné že dostalo to po čem toužilo a že si stím vyhraje více než stím co si vůbec nepřálo.
@Voltiček Probůh, máte na to, děcka si to přejí. Raději jim nedávejte něco, co si nepřejí. Kdy jindy jim plnit takovou malichernost, jako přání hračky, než na Vánoce? Obzvlášť když to pro vás není problém
Ne ještě je na výběr jednorožec či dráček, ale je to uvedeno na obalu.
Holky mluvi to cesky? Ted sem na to narazila v katalogu a libi se mi.. nepisou teda co vsechno to umi, koukala sem na nejaky video na youtube, ale tam to mluvilo v aj..
Dcera projevila přání, že by si přála Hatchimals. Bude mít narozeniny a tak si říkám, že se podívám, jestli nebude nějaká akce do té doby. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, co na to děti, které to našly pod stromečkem? Jak dlouho jim vydrželo hrát si s tím? Pokud ne, co jim přišlo zajímavější, co je víc oslovilo?
Tak Kamka si s tím hrála jeden den. Od té doby to leží v košíku. Líhnutí byla zábava, to trvalo 15 minut, pak jí to drželo ještě chvíli a pak je to stále dokola. Za mě zbytečné peníze.