Zkušenosti s Hatchimals

744
23.11.17 19:56

Hatchimals máte někdo?

Ahoj máte někdo zkušenosti s Hatchimals? Stoji to za tu cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2834
23.11.17 20:58

Dcerka ted dostala k 5. narozeninam. Radost teda obrovska, lihnuti bylo krasne a prozivala ho cela rodina… A ted uz asi tyden sedi na komode a nikdo po nem ani nevzdychne :D Rekla bych, ze ji dost vadi, jak ji neustale ukoluje. Mala je pedant, potrebuje mit vse tip top a boji se, aby s nim neudelala neco spatne. Tak doufam, ze k nemu jeste dospeje. Nebo ne a skonci trvale na skrini jako blu blu delfin… Ted by moc chtela to interaktivni „vysnene“ stenatko, tak s muzem resime, zda koupit, kdyz tohle byl propadak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.11.17 21:00

Dite ho dostane na Vanoce a pocitam s tim, ze skonci na skrini :))))).

• Citovat
  • Upravit
2220
23.11.17 21:15

Taky me, zajima zda to stoji za to. Mala to nutne potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
24.11.17 10:37

@marg dcerka o tom taky neustále mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
27.11.17 10:08

Ráda bych to koupila, syn po něm touží. Jenže si říkám, zda je dobré, aby děti měli vše, co si přejí. Podléhám slibům, že se nebudou hádat, že se o vajíčko budou starat společně (odmítám kupovat 2×). Jenže miska vah - na jedné straně dopřát jim překvapení, zdroje na to budou a na druhé straně ušetřit a dát najevo, že ne vždy se přání plní. I tak toho budou mít dost. Když si vzpomenu na dětství, kdy jsem málokdy dostala to, co jsem chtěla…a vzpomínám v tom nejlepším…teď babo raď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
27.11.17 16:55

Tak dcera ho nejspíš dostane, i když na můj vkus je to moc drahé. Moc si ho přeje. Někde jsem slyšela že by se mělo splnit nějaké to přáníčko pod stroměček, že dítě je štasné že dostalo to po čem toužilo a že si stím vyhraje více než stím co si vůbec nepřálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
27.11.17 17:39

@Voltiček Probůh, máte na to, děcka si to přejí. Raději jim nedávejte něco, co si nepřejí. Kdy jindy jim plnit takovou malichernost, jako přání hračky, než na Vánoce? Obzvlášť když to pro vás není problém

• Citovat
  • Upravit
1364
28.11.17 09:00

@Poison Eve :kytka: Díky holky za rady, beru si to k srdci :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
3.12.17 14:14

Holky, je ve vajíčku vždycky tučňák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
4.12.17 15:28

Ne ještě je na výběr jednorožec či dráček, ale je to uvedeno na obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
7.12.17 18:35

@Jana.49 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.12.17 19:11

Holky mluvi to cesky? Ted sem na to narazila v katalogu a libi se mi.. nepisou teda co vsechno to umi, koukala sem na nejaky video na youtube, ale tam to mluvilo v aj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
31.12.17 14:00

Dcera projevila přání, že by si přála Hatchimals. Bude mít narozeniny a tak si říkám, že se podívám, jestli nebude nějaká akce do té doby. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, co na to děti, které to našly pod stromečkem? Jak dlouho jim vydrželo hrát si s tím? Pokud ne, co jim přišlo zajímavější, co je víc oslovilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.17 14:07

Tak Kamka si s tím hrála jeden den. Od té doby to leží v košíku. Líhnutí byla zábava, to trvalo 15 minut, pak jí to drželo ještě chvíli a pak je to stále dokola. Za mě zbytečné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí