Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím nemáte někdo zkušenosti s hauck malibu 2012 jaký je myslím kvalita atd…
vypadá pěkně a cena je velice slušná díky moc
Máte zkušenost s Hauck Malibu XL?
Přidejte zkušenost s Hauck Malibu XLAhoj, nemám zkušenost s tímhle kočárkem , ale se stejnou značkou- měli jsme Hauck Manhattan- trojkombinaci a po roce používání se nám tak nějak rozpadl- od začátku šel dost složitě rozkládat a následně skládat a jednoho dne nám při skládádní praskly plastové součástky, které vlastně drží celý kočár. Možná jsme jen měli smůlu.....a jiné kočárky téhle značky jsou O.K, jen sděluju svou zkušenost.
Díky moc nějaké recenze jsem právě četla na tyto kočáry rok výroby 2010 a těm právě praskala konstrukce tak to byl asi váš případ moc díky jsem ráda za každou reakci
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co říkáte na hauck malibu 2013? chcem kupovat golfky a tenhle se mi docela líbí…
![]()
Měla jsem kočár značky hauck, je to smejd smejdsky a už nikdy více. Na trhu je tolik značek a druhu golfek, že hauck by musel být poslední a jediny abych ho chtěla.
@MarieOVMUC píše:
Měla jsem kočár značky hauck, je to smejd smejdsky a už nikdy více. Na trhu je tolik značek a druhu golfek, že hauck by musel být poslední a jediny abych ho chtěla.
Tak to jo…no já nevím, mám ve výběru ještě další, ale nemůžu se rozhodnout, taky záleží na financích…
Podívej se na bazos, já tam teď sehnala quinny speedi jako nové za 1000 kč, golfky mám nové od chicca za 700 a ok.
Ahoj, také uvažuji o koupi tohot kočárku. Někde jsem vyčetla, že hloubka sedátka je jen 18cm.Je to tak? Není to málo? ![]()