Hauck Malibu 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
2.6.12 22:08

Hauck malibu 2012

Prosím nemáte někdo zkušenosti s hauck malibu 2012 jaký je myslím kvalita atd…
vypadá pěkně a cena je velice slušná díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hauck Malibu XL?

Přidejte zkušenost s Hauck Malibu XL
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
3.6.12 21:05

Ahoj, nemám zkušenost s tímhle kočárkem , ale se stejnou značkou- měli jsme Hauck Manhattan- trojkombinaci a po roce používání se nám tak nějak rozpadl- od začátku šel dost složitě rozkládat a následně skládat a jednoho dne nám při skládádní praskly plastové součástky, které vlastně drží celý kočár. Možná jsme jen měli smůlu.....a jiné kočárky téhle značky jsou O.K, jen sděluju svou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
4.6.12 09:32

Díky moc nějaké recenze jsem právě četla na tyto kočáry rok výroby 2010 a těm právě praskala konstrukce tak to byl asi váš případ moc díky jsem ráda za každou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
4.6.12 12:46

jj, to bude asi náš případ, kupovali jsme ho v květnu 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.1.13 12:11

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co říkáte na hauck malibu 2013? chcem kupovat golfky a tenhle se mi docela líbí… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.1.13 12:37

Měla jsem kočár značky hauck, je to smejd smejdsky a už nikdy více. Na trhu je tolik značek a druhu golfek, že hauck by musel být poslední a jediny abych ho chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.1.13 12:44
@MarieOVMUC píše:
Měla jsem kočár značky hauck, je to smejd smejdsky a už nikdy více. Na trhu je tolik značek a druhu golfek, že hauck by musel být poslední a jediny abych ho chtěla.

Tak to jo…no já nevím, mám ve výběru ještě další, ale nemůžu se rozhodnout, taky záleží na financích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.1.13 12:56

Podívej se na bazos, já tam teď sehnala quinny speedi jako nové za 1000 kč, golfky mám nové od chicca za 700 a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.3.13 11:48

Ahoj, také uvažuji o koupi tohot kočárku. Někde jsem vyčetla, že hloubka sedátka je jen 18cm.Je to tak? Není to málo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí