Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji vybrat sporťák pro ročního chlapečka.
Chci, aby byl: prostorný, pohodlný, polohovatelný,velká nafukovací kola, vhodný do terénu.
Budu vybírat asi starší, protože na nový nemám korunky.
Moc díky za pomoc.
já kdybych ještě vybírala sporták do terénu, tak beru jané nomád ![]()
Mam jane slalom pro a jsem moc spokojena.Odpovida vsemu,co hledas.. ![]()
Oba jsou pěkné.
Jen manža odmítá tojkolku
a ten nomád nemá nafukovací kola. Tak nevím, jak by se s ní jezdilo u nás na vesnici ![]()
Co mutsy urban rider?
My sním byli max spokojení,projede vše ![]()
A na MMB se daj jetý sehnat za dobrou cenu.
Např tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Když pohledáš,seženeš i levněji
@vicca tak já jsem ho měla možnost vyzkoušet jenom jednou. Nafukovací kola sice nemá, ale přijde mi hodně dobře odpružený. Rozhodně to chce vyzkoušet no.
Jako popravdě, já měla trojkolku doted (ted už golfky) a taky bych už asi znovu nechtěla. I když teda třeba ten jané slalom, je nádherný, líbi se mi i red castle. Ale asi bych znovu volila čtyřkolku.
Mutsy je dost robusní
.
Jané nomád je pěknej. Dost o něm uvažuju. Myslíte, že třeba i starší bude dobrej např: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jsem někde četla a i hodně slýchám, že jané je držák. Vydrží více dětí, takže bych se použitého nebála. Ale rozhodně bych hledala tak abych si i ten použitý mohla vyzkoušet. Nafotit se dá hezky, ale realita může být jiná.
Ted když jsem sama prodávala trojkombinaci, byla jsem radši, že si ho paní osobně odzkoušela. Přece jenom i pošta není 100 % spolehlivá
Jestli můžu,taky bych potřebovala poradit…taky mám roční holčičku a potřebuji sehnat golfky nebo sporťák
Myslíte,že takový seženu?
Já už sedím na netu od rána do večera týden a jsem z toho nešťastná.....když už seženu nějaký,tak je moc těžký nebo má malý košík nebo je drahý…nebo špatné recence…prostě si nevím rady ![]()
Děkuji za rady Janča
@janulinkaterezky píše:
Jestli můžu,taky bych potřebovala poradit…taky mám roční holčičku a potřebuji sehnat golfky nebo sporťák
- musí být lehký max.do 10kg
- lehce složitelný
- menší rozměry po složení
- dobrá ovladatelnost
- radši čtyřkolka
- velký nákupní košík
- polohovatelná opěrka zad i nožiček
- polohovatelná rukojeť
- prostorný pro větší dítě
- do města i do terénu,takže větší a pokud možno naf.kola
- a max.do 4500.-
Myslíte,že takový seženu?
Děkuji za rady Janča
Já už sedím na netu od rána do večera týden a jsem z toho nešťastná.....když už seženu nějaký,tak je moc těžký nebo má malý košík nebo je drahý…nebo špatné recence…prostě si nevím rady
dokonaly kočar neexistuje a Ty jsi ho přesně popsala ![]()
pokud už Ti stači golfky, my od roka jezdime v cybex onyx, zatim spokojenost, ale na zadny velky teren to neni. Jeste me ted zaujaly golfky mclaren. Ale zatim jsem je nezkoušela.
Tak takové požadavky mám taky. Jen nechci normální golfky, max ty se spojenou rukojetí ![]()
no však já si to myslela,že si moc vymýšlím
![]()
každopádně jsem koukala na toho mclarena a našla tohle…
http://www.novinky.cz/…t-prsty.html
Americká média uvedla, že výrobce vyzval spotřebitele, aby kočárky vrátili. Jen v USA Maclaren eviduje 15 případů, kdy se děti poranily tím, že strčily prsty do pantů. Ve dvanácti případech si tak amputovaly konečky prstů.
Závadné kočárky se prodávají již od roku 1999 a vyrobeny byly v Číně. Kromě Spojených států byly k dostání v mnoha zemích světa, včetně České republiky. Jejich cena se pohybuje od 100 do 360 dolarů, tedy asi od 1700 do 6100 korun.
Závadné modely značky Maclaren:
Volo
Triumph
Quest Sport
Quest Mod
Techno XT
TechnoXLR
Twin Triumph
Twin Techno
Easy Traveler
no je to neuvěřitelný…vždyť je to pro děti!!!
Jinak budu ráda za každou radu,třeba něco vyberu ![]()
tak to je sila. Ja ho teda nijak podrobne nezkoumala, jen ho ted vidim na kazdem kroku a zdalky se mi moc libil ![]()
Jesteze u cybexu snad neni i co se poranit.
No vysoke naroky mas, ale ja mela naprosto ty same. Golfak jsem podle nich vybirala pul roku a zatim jsem spokojena. I kdyz ma par much u kterych přiviram oči:-) ale dokonaly kocar proste neexistuje ![]()
Což o to…mě by se ten Cybex taky moc líbil…i cena je fajná,ale ty kolečka
jezdíme na chajdu a ten terén tam prostě je horší a pak do zimy by asi nebyl…nechci zase kupovat další kočárek…z toho by mě asi omylo…už takhle trávím trááášně moc času na netu a hledám a hledám…no našla jsem Chipolino futura a zdá se mi celkem fajn,co něj říkáš?Je na něj víc chvály,ale taky že prej je to krám…takže jsem zase zvyklaná
jo a taky Graco trekko se mi moc líbí,jen ta váha…no teď babo raď ![]()