Vybíráme sporťák do 10 tisíc

20.5.12 21:11

prosím o radu-vybíráme sporták

ahojte maminky,prosím poradte mi,pokukujem po sportáku pro 5-ti měsíčního chlapečka,mám vybrané brio go,zatím na něj slším jen chválu,ale pokud někdo máte i jiný tip budu ráda cena do 10tis:)MOC DĚKUJI :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Petra 274
20.5.12 22:11

Máme sporťák Patron Sarix S4 a jsme moc spokojeni. Je to čtyřkolka a vyhovuje i do terénu. Je vhodný pro děti od 6 měsíců. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.5.12 22:15

díky Péto,ale ten nemá otočká přední kola a to já nechci,mám představu něco jako je brio,jane,giselin atak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.5.12 23:00

A co Joolz day?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.5.12 23:00

Jo tam jsou taky ty kola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
20.5.12 23:10

Ja hlasuju pro Baby Jogger City Elite , je tu i diskuse .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.12 23:32

jollz nee,ten měla kamarádka a byla ním hrozně nespokojená,a ten citi elite na tan jsem koukala a ten se mi líbí :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
21.5.12 08:12

Taky mám baby jogger a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.5.12 08:43

Ja ten joolz mam a je v pohode :think: jezdim s nim i do lesa:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 08:46

@Janichka ono to asi záleží jak nakom :palec: já třeba na prvního syna měla buzze a super za mně teda,fakt bezva taky projel les,sníh atd. a kde komu nevhovuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.8.12 10:55

Ahoj maminky, mám také problém s výběrem sporťáku.
Moje požadavky: prostorný, velká kola, otočný. Jinak je mi to nějak jedno.
Prosím poraďte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.8.12 11:06

Měla jsem ted do 15m sola od mamas a papas, luxusni. milovala jsem ho :mrgreen:,ale naš obr se mi tam už na zimu nevešel. od roka už stejně nechtěl koukat na mě tak mame baby jogger city elite a je nadhernej, veeelikej, prostě luxusni.jen už nejde otačet, ale to zaleží, jak maš velky ditko. malej už chce koukat dopředu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.8.12 11:35

Ahoj, my měli od roka až skoro do tří let sporták Zopa Fusion, byl super, tak jsme si ho nechali i napůdě zatím, časem na druhé mímo se nám bude 100pro hodit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13
25.1.14 18:50

Holky, taky sháním sporťák, velký, prostorný, otočný, aby se dal sklopit do lehu a i na nožičky aby se to dalo sklopit. Mám prcka 4,5m a je veliký a do hluboké korby se nám už nevejde. Vždycky když se mi nějaký sporťák líbí, tak nejde buď otočit i proti směru jízdy a nebo nejde polohovat podpěrka pro nožky. Chtěla bych, aby ten kočár měl i sklápěcí velkou stříšku, případně i nánožník, aby byl malý krytý. Hrozně se mi líbí tříkolky :) díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí