Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojte maminky,prosím poradte mi,pokukujem po sportáku pro 5-ti měsíčního chlapečka,mám vybrané brio go,zatím na něj slším jen chválu,ale pokud někdo máte i jiný tip budu ráda cena do 10tis:)MOC DĚKUJI
![]()
Máme sporťák Patron Sarix S4 a jsme moc spokojeni. Je to čtyřkolka a vyhovuje i do terénu. Je vhodný pro děti od 6 měsíců. ![]()
díky Péto,ale ten nemá otočká přední kola a to já nechci,mám představu něco jako je brio,jane,giselin atak ![]()
jollz nee,ten měla kamarádka a byla ním hrozně nespokojená,a ten citi elite na tan jsem koukala a ten se mi líbí
![]()
@Janichka ono to asi záleží jak nakom
já třeba na prvního syna měla buzze a super za mně teda,fakt bezva taky projel les,sníh atd. a kde komu nevhovuje ![]()
Ahoj maminky, mám také problém s výběrem sporťáku.
Moje požadavky: prostorný, velká kola, otočný. Jinak je mi to nějak jedno.
Prosím poraďte ![]()
Měla jsem ted do 15m sola od mamas a papas, luxusni. milovala jsem ho
,ale naš obr se mi tam už na zimu nevešel. od roka už stejně nechtěl koukat na mě tak mame baby jogger city elite a je nadhernej, veeelikej, prostě luxusni.jen už nejde otačet, ale to zaleží, jak maš velky ditko. malej už chce koukat dopředu ![]()
Ahoj, my měli od roka až skoro do tří let sporták Zopa Fusion, byl super, tak jsme si ho nechali i napůdě zatím, časem na druhé mímo se nám bude 100pro hodit ![]()
Holky, taky sháním sporťák, velký, prostorný, otočný, aby se dal sklopit do lehu a i na nožičky aby se to dalo sklopit. Mám prcka 4,5m a je veliký a do hluboké korby se nám už nevejde. Vždycky když se mi nějaký sporťák líbí, tak nejde buď otočit i proti směru jízdy a nebo nejde polohovat podpěrka pro nožky. Chtěla bych, aby ten kočár měl i sklápěcí velkou stříšku, případně i nánožník, aby byl malý krytý. Hrozně se mi líbí tříkolky
díky za radu