Hauck runner 2 zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
12.7.21 21:47

Hauck runner 2 zkušenost

Dobrý den. Mate někdo zkušenost s tímto kočárkem? S runner 2 nebo 1? Potřebují kočár do terénu a na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
12.7.21 22:51

Já ho mám a za tu cenu je super. Měla jsem jemu podobný ale asi o 10tis dražší a v terénu se stejně vylomilo madlo v kloubu. Tenhle jsem koupila, že už dlouho dcera v kočárku nebude - a za ty peníze jsem max max spokojená a dělá stejnou službu jako kočárky stejného druhu ale některé 2× nebo 3× dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.7.21 22:54

Podle webu neni odpruzeny, to bude v terenu dost problem.

Vzhledove podobny, ale perfektne funkcni je Baby Jogger Summit. Je k nemu i korba, pokud planujes dalsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.21 23:01

@krukynka nemůžu najít prodejnu kde to mají vystavené. Kde jste to kupovala? Co sluníčko? Někde jsem četla že to svítí do oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.21 23:06

@Lucie_Sx to jsem koukala taky (( plánujeme druhé a to hned co bude možné. Ale summit nejde předělat na sourozenecký ((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.7.21 23:16
@Goblin112 píše:
@Lucie_Sx to jsem koukala taky (( plánujeme druhé a to hned co bude možné. Ale summit nejde předělat na sourozenecký ((

To ale nejde zadny kocar, ne? Ten Hauck vubec.

Pod Summita jsem soupla nahradni sedatko na Phil a Teds, par druku a hotovo. Spichli mi to v brasnarstvi. Tunning :). Ale vejde se to jen pod korbu a mam pocit, ze u toho noveho typu uz to nejde, korba je niz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.21 23:32

@Lucie_Sx když to spočítám tak do druhého mam minimálně 1,5 tak to ma smysl. Mužů poprosit foto jak to vypadá 🙏 🙏
Co jinak summit? Je dobrý do terénu? ( pole, les. Vypadá dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.7.21 23:37
@Goblin112 píše:
@Lucie_Sx když to spočítám tak do druhého mam minimálně 1,5 tak to ma smysl. Mužů poprosit foto jak to vypadá 🙏 🙏
Co jinak summit? Je dobrý do terénu? ( pole, les. Vypadá dobré

Mam ho na treti dite a mit dalsi tri, vozim s nim furt :).
Je fakt poctive zpracovany, projede vsechno, lehky, skladny, jsem spokojena. Ale mam starsi typ XC.

Ma jen dve nevyhody - pri ceste v prudkem kopci po vrstevnici ma tendenci se naklapet nebo sjizdet smerem dolu - ale to asi kazdy kocar.
A druha vec, pokud je dite drobne, je fajn ho nechat v korbe dele, klidne pres rok. Ve sportaku se bude ztracet a ruzne hroutit.

Fotku z mobilu nedam, ale nekde tu ve starsi diskuzi uz je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí