Zkušenosti Hauck Rapid 3

21.2.21 19:56

Zkušenosti Hauck Rapid 3

Ahoj holčiny, čteme vás od prvního miminka ale píšu svůj postík tak snad se mi podaří ulovit dobrou radu!
Chceme prodat Snap sport 4 tailor made se kterým po první ratolesti nejsme spokojeni a vyměnit jej pravděpodobně za Hauck Rapid 3. Na internetu se mi ale nepodařilo najít příloš mnoho recenzí tak jdu zkusit vás.
Můžete mi, kdo máte zkušenost, napsat vaše plusy a mínusy?
Předem mocinky děkuji!
 Marťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
22.2.21 12:19

Ahoj, my máme Hauck Rapid 3R 2021 koupený asi týden. Potřebovali jsme něco, co se vejde do kufru jedničkové Fábie. Zatím jsme byli s kočárkem jen na třech procházkách, ale jsme s ním nadmíru spokojeni. Kočárek je lehký, snadno ovladatelný, pro dítě pohodlný a velmi lehce a jednoduše se skládá a zase rozkládá. Díky stříšce, která jde sklopit téměř až dolů nepotřebuješ pláštěnku, koš na nákup pod kočárkem je prostorný a snadno přístupný. Kolečka jsou dostatečně velká, aby projela větším terénem. Když dorazil, složila jsem si ho sama skoro bez návodu. :D Bylo to takové lego.
Menší nevýhody vidím dvě. Kočárek nejde napolohovat do úplného sedu (mně osobně a ani synovi to teda nevadí, ale někomu by mohlo). A pro vyšší lidi s dlouhým krokem se může zdát brzda moc blízko, takže do ní budou kopat. Já i manžel jsme ale hobiti, takže ani to nám nevadí. :D
Za mě to byl moc dobrý kup. :palec:
Snad ti to pomůže v rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.21 20:37
@MatkaMatceVlkem píše:
Ahoj, my máme Hauck Rapid 3R 2021 koupený asi týden. Potřebovali jsme něco, co se vejde do kufru jedničkové Fábie. Zatím jsme byli s kočárkem jen na třech procházkách, ale jsme s ním nadmíru spokojeni. Kočárek je lehký, snadno ovladatelný, pro dítě pohodlný a velmi lehce a jednoduše se skládá a zase rozkládá. Díky stříšce, která jde sklopit téměř až dolů nepotřebuješ pláštěnku, koš na nákup pod kočárkem je prostorný a snadno přístupný. Kolečka jsou dostatečně velká, aby projela větším terénem. Když dorazil, složila jsem si ho sama skoro bez návodu. :D Bylo to takové lego.
Menší nevýhody vidím dvě. Kočárek nejde napolohovat do úplného sedu (mně osobně a ani synovi to teda nevadí, ale někomu by mohlo). A pro vyšší lidi s dlouhým krokem se může zdát brzda moc blízko, takže do ní budou kopat. Já i manžel jsme ale hobiti, takže ani to nám nevadí. :D
Za mě to byl moc dobrý kup. :palec:
Snad ti to pomůže v rozhodování.

Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.3.21 21:59

Jezdime s ním cca 3 měsíce. Poměr/cena výkon super. Kdyz to šlo, brali jsme ho i do lesa. Nevýhody- blbě se mi dává z lehu do sedu (časem možná najdu lepší gryf) a přijde mi vratký (když malý usíná, dělám různé blbostičky, už jsrm ho málem výklopila, ale to je asi problém trojkolek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.6.21 15:43

Hauck Rapid 3R

@MatkaMatceVlkem Ahoj, mohla bych se zeptat na zkušenost s kočárkem Hauck Rapid 3R 2021, zrovna jsme ho koupili a všude udávali jak se dá složit jednou rukou…. Ale mi to proste nejde, vždycky tam musím zmacknout takové blbě uložené tlačítko pod kočárkem… přijde mi to teda dost nepraktické, tak nevím zda jsem na ten správný grif jednou rukou nepřišla? Díky za případnou radu 😎 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
21.6.21 20:22

@Denda93 Já si myslím, že ta páčka už je u všech kočárků…Dle norem je nutné, aby si to dítě samo nesklopilo, tak tam musí být ještě krok 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.6.21 12:46

@Denda93 Ahoj, jednou rukou mi to teda fakt složit nejde. :D Jednou rukou tahám za madlo/poutko (nevím jak to nazvat) a druhou mačkám čudlík. Jako asi by to jednou rukou složit šlo, ale to bych musela mít ruce velké a silné jako horník. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.10.21 18:15

Ahoj, můžu se zeptat kdo máte v Hauck Rapid 3r dítě staré 6mesicu+ a používáte kočárek v zimě. Vejde se do něj v pohodě zimní fusak a dítě v zimní (objemné) kombinéze? Mám teď Cybex balios S a kočárek je to perfektní ale v zimě tam malého nedám s fusakem a v kombinéze nebo zimní bundě. Je hrozně malý což je hrozně mrzí. Tak právě přemýšlím o Hauck Rapid 3r. Není drahý a asi by nám stačil. Jen potřebuju vědět jestli se v pohodě užívá i v zimě. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.4.22 07:35

@Klota prosím koupili jste nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie