Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o pomoc. V kuchyňské lince mi pochodují živočichové - vypadá to jen jako pohyblivá čárečka, zblízka 2-3mm, má to hlavičku a tělíčko, asi hnědé barvy. Máte s tím někdo zkušenost?
Příspěvek upraven 04.08.10 v 17:14
Tak nevim,jestli je to to se se mi po zdi promenáduje občas taky
nebo něco jiného.Ale to mé je spíš tečka a spíš hnědá a ani milimetr možná nemá.Jelikož se mi po koupelně začli promenádovat i rybenky tak jsem koupila dnes past jsou tři za 70kč tuším od Biolitu s nějakým lepidlem.
Sunny dej vědět prosím jak ty pastičky zabírají, taky se tu rozčiluju s rybenkama a zdá se mi, že na ně nic neplatí
Dík ![]()
Než jsme se přestěhovali, měli jsme to ve špajzu také, donesla jsem si to z kauflandu s moukou. Zjišťovala jsem poměrně dlouho o co se jedná a jedná se o tzv. pisivku. Myslím, že bys mohla mít totéž, mrkni do sáčku s moukou, zda to tam nemáš.
Určitě vědět dám,nainstalovala jsem to dnes,nejvíc lezou v noci,tak se uvidí ráno.Kéž by zmizly potvory-stříkat tu nic nechci kvůli malému a kočce.
Jelikož je to v paneláku-tak věřím,že zmiznou,ale po nějaké době se zas objeví,protože kdo ví u koho žijou a nebo někde ve stoupačce.
Tak tohle mrňavý nic jsem si taky přinesla domu s moukou z Penny a díky tomu jsem musela vyhodit 40 kilo mouky + dětskou krupičku a bramborové knedlíky v sáčku, protože i přes zavřený obal se dostali dovnitř! Mouku jsem zredukovala na 4kg od každé a putovala do plastového kýblíku s víčkem, krupička s knedlíkama do sklenic. Občas sem tam nějakého objevím, ale hned má útrum. S rybenkama mám taky problém a nelezou mi jen v koupelně, ale i na chodbě a v dětském pokoji, taky netuším jak se jich zbavit. Ještě mě docela trápí octomilky (nebo jak se těm lítajícím potvorám co mají rádi kazící se ovoce atp. říká), na ty jsem koupila Biolit, ale vzhledem k tomu, že je nevhodný k potravinám se do kuchyně nehodí, tak je můžu takhle likvidovat alespoň v koupelně, kde nevím proč mi také poletují. Pak ještě pavouci, ti vlezou všude a příbytky si tkají kde se jim zlíbí
![]()