Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj jsem z havířova,je mi 33 let a mám 3 děti.jakub 12 let,Lukáš 9 let a Terezka 16měsíců.Najde se maminka z Havířova,nebo blízkého okolí?
Ahoj Elijano ![]()
tak se hlásím jako mamča z Havířova. Mám 27měsíčního syna Vojtíška. Z které části města jsi? My z centra. Tak o sobě a dětech napiš víc. Já zatím utíkám za dráčetem. Papa, Lucka
Ahoj Lois
![]()
já jsem sice ze šumbarku 2.etapy,ale do centra jezdím co druhý den.Mám tam rodiče na ulici Lípová.
Pohybuju se nejčastěji kolem Elánu a Labužníku.
Kluci chodí do školy a já si užívám mateřství s Terezkou.
Kdybys chtěla mohly bychom se někdy sejít.
Zatím ahoj. Elen
Elen, tak tam se já také často pohybuji
Určitě se můžeme sejít třebas na hřišti pod Labužníkem. My jsme tam pečení vaření. Lipová ulice je od nás kousek, já bydlím za Monetem přes cestu u toho velkého parkoviště ![]()
Zatím papa ![]()
Tak super,někdy dopoledne,jak kluci půjdou do školy by to bylo fajn.Byla bych v klidu jenom s Terezkou.
![]()
Fajn, takže se budu těšit
stačí mi napsat buď tady nebo na icq tam jsem také denně. Papa ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Havířova a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Eliška
Ahoj,
jsem z Albrechtic, je mi 27,mám holčičku 15 měsíců a ráda bych našla maminku/kamarádku na společné aktivity.