hCG 1.2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
28.10.17 14:20

Takze ty jsi mela nador plic. Nezhoubny nejspis. Tak v tom pripade o tom jiste vi tvuj lekar, schvaleni mas. Ale podle tvych odpovedi mam pocit, ze by sis mela opravdu neco dostudovat o menstruaci a tehotenstvi.
Nechapu, co bys rada vyloucila, kdyz pises, ze se snazite o dite… Cist tvoje odpovedi je ponekud narocnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.10.17 14:21
@Romanetka.s píše:
@mroe nevim jestli tehotenske, jelikoz jsem po nadoru, chci to vyloucit…ale pravda je, ze se mesic snazime…a 14 dni je mam.

14 dní? Teď to nemyslím zle, ale opravdu si něco o menstruačním cyklu přečti, ušetříš si i případná zklamání. Ovulace je 12 - 16 dnů před koncem cyklu. Pokud dojde k oplodnění, dochází k nidaci (uhnízdění) 6 - 9 dnů po oplodnění. Teprve pak se začne tvořit hormon hCG, ale i tak trvá několik dnů, než je průkazný testy a z krve. Tahle to ukazuje, že ti bylo špatně už před ovulací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.17 14:23

@ka2ka prave,ze jsem je vysadila :) tak nevim co me to zpusobuje..dotaz jsem nemyslela spatne, jen me zajimal nazor zkusenejsich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27631
28.10.17 14:24
@Romanetka.s píše:
@ka2ka prave,ze jsem je vysadila :) tak nevim co me to zpusobuje..dotaz jsem nemyslela spatne, jen me zajimal nazor zkusenejsich

ty jsi si sama vysadila léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.17 14:24

@bartsch ahaaa… :roll: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.17 14:25

@ka2ka s lekarem :) ale jsem objednana az za mesic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27631
28.10.17 14:28
@Romanetka.s píše:
@ka2ka s lekarem :) ale jsem objednana az za mesic :zed:

tak pokud ti je vysadil lékař tak bych neřešila, že jsi měla nádor pokud by to bylo nebezpečný nedovolil by ti to, zle ti může být i z toho vysazení, nebo podrážděný žlučník, ale na to aby se určilo těhotenství je fakt brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.17 14:30

@ka2ka uz sem o neco chytrejsi, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.17 14:31

@mroe jdu tedy studovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.10.17 15:23
@mroe píše:
Takze ty jsi mela nador plic. Nezhoubny nejspis. Tak v tom pripade o tom jiste vi tvuj lekar, schvaleni mas. Ale podle tvych odpovedi mam pocit, ze by sis mela opravdu neco dostudovat o menstruaci a tehotenstvi.
Nechapu, co bys rada vyloucila, kdyz pises, ze se snazite o dite… Cist tvoje odpovedi je ponekud narocnejsi…

Já to pochopila tak, že se bojí aby ty příznaky třeba zase nebyly od nádoru, tak doufala, že je těhotná a je to od toho…Tak proto, že si udělala test…Zakladatelko, chápu, že teď budeš mít asi už pořád strach z každého píchnutí, jestli se nádor nevrátil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.10.17 15:37

A proc pise tak, ze se to neda pochopit rovnou? Nepise ani jaky mela nador, ani, jak se na pripadne tehotenstvi tvari doktor… coz je daleko podstanejsi, nez nazor kohokoli na netu… Jestli se boji, mela to nejdriv probrat s nim… ne tady…
Ale taky to muze byt uplne jinak, nepise jasne. Ovsem pokud chtela vyloucit tehotenstvi, jehoz priznaky mela jeste driv, nez doslo ovulaci, tak pak verim cemukoli… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 00:44

@Danulinka16 dekuji moc, lepe bych to nenapsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 00:51

@mroe nevim,proc bych tu mela psal o jaky nador slo a podobne, jen me zajimala moznost, zda mohu byt s hcg 1,2 tehotna..nic vic…na to jste me odpovedeli a o to me slo, jen sem se nemela o tom s kym pobavit. A ano…po tom co jsem si prozila se uz bojim..a nechci nic zanedbat..proto ta ma prehnana starost…a pokud me neni 14 dni dobre, a z toho jsem 3× omdlela, tak se to snazim neak vysvetlit…a doufala jsem v miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
29.10.17 11:00
@Romanetka.s píše:
@mroe nevim,proc bych tu mela psal o jaky nador slo a podobne, jen me zajimala moznost, zda mohu byt s hcg 1,2 tehotna..nic vic…na to jste me odpovedeli a o to me slo, jen sem se nemela o tom s kym pobavit. A ano…po tom co jsem si prozila se uz bojim..a nechci nic zanedbat..proto ta ma prehnana starost…a pokud me neni 14 dni dobre, a z toho jsem 3× omdlela, tak se to snazim neak vysvetlit…a doufala jsem v miminko..

Jiste, ale mozna by s takovou anamnezou to bylo lepsi resit s dr, nez spradat teorie, ktere jsou navic nerealne…a vysledkem je stejne jedine rada, probrat to s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 09:22

Ahoj, jsem tu nová a ráda bych se Vás zeptala, jestli se náhodou nevyznáte ve čtení výsledků testů z krve na HCG. Mám je před sebou,ale nikdo mi k tomu nic neřekl…prý si mám zajít k doktorovi, ten mi řekne víc. To nechápu :( Můj doktor má 3 týdny dovolené a tak dlouho se mi teda čekat nechce s tímhle papírem v ruce. Tak se chci zeptat,jestli s tím náhodou nemáte někdo zkušenosti. Jaký je vlastně výsledek. Nechápu co je to za tajnosti, že mi to nemůžou říct na místě. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí