Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holciny, chci se zeptat, mela jsem tehotenske priznaky, kazdy den pocit na zvraceno, navaly horka a podobne.Sla jsem jako samoplatce na odber hcg, pani me k celku odbila a rekla jen, ze vysledek je 1,2 a telefon zavesila…mohu byt tehotna? dekuji ![]()
@Romanetka.s ahoj, ja mam na svych vysledcich z krve napsano, ze hodnoty 0,0 - 10,0 se udava jako negativni vysledek
@Romanetka.s píše:
Ahoj holciny, chci se zeptat, mela jsem tehotenske priznaky, kazdy den pocit na zvraceno, navaly horka a podobne.Sla jsem jako samoplatce na odber hcg, pani me k celku odbila a rekla jen, ze vysledek je 1,2 a telefon zavesila…mohu byt tehotna? dekuji
Výsledek je negativní. Ty příznaky, které popisuješ, jsou způsobeny právě hormonem hCG, ale abys je pociťovala, musí být jeho hodnota mnohonásobně vyšší (ve stovkách, spíš tisících).
@ka2ka mam dostat ms 3.11 teda zatim zadne…ale jelikoz me byva tak spatne a snazime se o mimi, tak do sebe nechci cpat leky…tak proto se ptam ![]()
@Romanetka.s píše:
@ka2ka mam dostat ms 3.11 teda zatim zadne…ale jelikoz me byva tak spatne a snazime se o mimi, tak do sebe nechci cpat leky…tak proto se ptam
tak to jsi byla brzo dojdi si až budeš mít zpoždění ted ti to nic nepoví ![]()
@ka2ka ja myslela, ze hcg se z krve pozna i bez spozdeni…jelikoz s mela nador plic, chci vyloucit tehotenstvi a resit to ![]()
@Romanetka.s píše:
@ka2ka mam dostat ms 3.11 teda zatim zadne…ale jelikoz me byva tak spatne a snazime se o mimi, tak do sebe nechci cpat leky…tak proto se ptam
Proč testuješ tak brzy? Sotva by teď teprve došlo k nidaci ![]()
Zbytecne vyhozene penize. Stacilo davat pozor v hodinach biologie.
Jak dlouho jsi mela ty „tehotenske potize“, ze te napadlo dojit si na krev?
Kdo mel nador plic a jak to s tim ma souviset?
@Romanetka.s píše:
@ka2ka ja myslela, ze hcg se z krve pozna i bez spozdeni…jelikoz s mela nador plic, chci vyloucit tehotenstvi a resit to
Přečti si nejdříve něco o menstruačním cyklu a jak dojde k otěhotnění. Takhle zbytečně vyšiluješ, teď ti nikdo nic říct nemůže.
@mroe nevim jestli tehotenske, jelikoz jsem po nadoru, chci to vyloucit…ale pravda je, ze se mesic snazime…a 14 dni je mam.
@Romanetka.s píše:
@ka2ka ja myslela, ze hcg se z krve pozna i bez spozdeni…jelikoz s mela nador plic, chci vyloucit tehotenstvi a resit to
v mojí oblíbený pohádce říká čert hlavně nemyslet
testuj až budeš mít alespon den zpoždění, za ty dvě stovky jsi si mohla dojít na oběd.
@Romanetka.s a co s tím má nádor společného? O dítě se evidentně snažíte takže léky které by mu škodili nebereš předpokládám a jestli ti je zle od žaludku tak to ber jako přípravu na těhotenství