Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
děvčata, chci se zeptat. V červnu letošního roku jsem prodělala samovolný potrat. V září ani v říjnu jsem nedostala menstruaci, ale přikládala jsem to k zářijové operaci, celkové narkóze atd., takže jsem to neřešila. Ale nedalo mi to a min. sobotu jsem si udělala test a byl pozitivní a dnes ráno taky.. Může to ještě souviset s červnovým potratem, nebo jsem nejspíš znovu těhotná..? Moc díky za Vaše názory a osobní zkušenosti. Díky Iveta ![]()
Spíš si myslím že budeš znovu těhotná podle mě je to od Června dlouho zkusila bych zavolat na gyndu. Drzim pesti
@Zwetta nejspíš jsi těhotná, dva měsíce po potratu by určitě nebyl pozitivní test jen tak ![]()
Kdyby to bylo od června, tak bys měla hooodně velký problém. To bude nové těhotenství ![]()
Moc díky, taky si myslím, že hodnoty po čvrt roce už by nebyly..
Po poslední nevydařené zkušenosti se předčasně určitě neraduji, hlavně by mě vlastně zajímalo odkdy jsem těhotná, ptž. to sama nevím
, ale tak snad se to brzy dozvím a moc díky za gratulace.. ![]()
Pozitivní test by měl být cca do konce šestinedělí, tak jsi nejspíš znovu těhotná
. držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla!! ![]()
@Zwetta já si myslím že po 4 měsících v tobě hcg zustat nemůže
a ani netuším jak tě to napadlo vůbec
jj budeš těhotná ![]()
Nikdy nic není jisté a nemožné, jen mě zajímaly názory ostatních, toť vše. Navíc jsem potratila poprvé, tak se raději zeptám zkušenějších, jak to vidí.. ![]()
Podle me jsi tehotna. Ja jsem potratila v breznu a na zacatku cervna uz jsem mela taky pozitivni test. A taky ani nevim jak je to mozny
. Asi je pravda, co se rika, ze po potratu je pohnojeno a jde to samo
.
Jo, tak to mi taky kdosi říkal, že po potratu jde otěhotnět snáz.., zvláštní, ale asi na tom něco bude.. ![]()
@Zwetta To mi říkali i v nemocnici po kyretáži, ať neklesám na mysli, že teď to půjde ráz na ráz
. jakmile budu mít za sebou šestinedělí, hned to zkusíme.
tobě gratuluju a věřím, že se mrňousek udrží ![]()